Napustio na Sklopocija, barem NIJE umro ko Miksic :)

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Od kada je krenuo novi sajt za musicare na ovim prostorima, Sklopocija nece da se druzi sa nama malim hrckima i mi smo jako tuzni zbog toga. Sklopocijo vrati se, sve ti je uprosteno (da da da U:)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Evo ja da se javim mesto Sklopocije pošto ga je Laki banovo pa nemože ni da se konektuje da piše nešto. Al proćiće 7 dana pa ćeš ti Pirke opet imati s kim da razmenjuješ ljubavnu poeziju, ne brini ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
lazza je napisao(la):
Lazzo, da li ti pokušavaš da me zezaš ovim avatarom. Ovo je jedan moj "prijatelj", a ti si mu docrtao brkove. Nemoj da se naljutim.  :mad:  :eek:  :nowink:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Dobro je da si mu docrtao brkove, inače bih se mnogo naljuitio, ako bi neko prepoznao...!  :mad:

:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ovaj Lucky je pica radodajka, cim neko krene sa novim sajtom, odmah ga banuje :(

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Evo upravo je ZDule predlozio da se administrator ovog sajta bira na godinu dana, i da za 2008 Lucky ustupi mesto nekom sposobnijem!

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ja predlazem drugove Gamarusa i brata Marvu uz podrsku drugova Simpson-a i Sklopocije.

zdule

Newbie
Učlanjen(a)
08.09.2006.
Broj reagovanja
0
Ja predlazem i MU - Musicarska Unija! Ujedinjenje svih musicarskih sajtova a administratori bi se izgasavali ili rotirali.

ZDule...

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ja predlazem piromana posto je on predlozio da ovaj predlog bude predlozen  :D. Pri tome podrzavam podrzani predlog o podrzavanju predloga  :D.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Apsolutno sam saglasan sa prethodnim postom prethodnog izlagača Ducie.

@bvat Pivoman
Ja bih pvistao da bvudem modevatov samo ako češ ti da osnuješ mušičavski sajt :D ;)

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Brate Marvo,

upravo je u toku plenarna sednica (zaplena materijalnih dobara) svih mojih licnosti u mojoj lobanji. Kada svi deputati budu glasali, znacemod a li ce NJKV Piroman da pokrene novi sajt o musicarenju???

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Danger! Danger! High Voltage!
When we touch, When we kiss
When we touch, when we kiss
when we touch
when we touch, when we kiss
Danger! Danger! High Voltage!when we touch, when we kiss, when we touch, when we kiss

Don't you want to know how we keep starting fires?
It's my desire, It's my desire

Vrh Dno