Ajmo opet u onom duhu "Napravimo .... najbolju na svetu". Več dve godine se teram da uradim upravo ovo ali uvek pokušavam to da izbegnem tražeči druge alternative. Ipak sam se odlučio probati ovako u stilu "Deer-hair Fry-a". Uvek sam se divio majstorima ft-a koji umeju od te srneče i jelenove dlake da rade male umetnine...ja sam od toga uvek bežao
jednostavno me mrzi vezati toliko dlake oko udice i sav sam smotan u tome. Ko prizna pola mu se doda (minusa
). Da me nije vas par sa foruma nadahnulo (imitacija dvodelne štuke, miševi od deer haira...) ja ovo danas ne bih smotao. Morao sam na kratko van i svo vreme mi se ovo rojilo po glavi, kako i od čega...i eto je. Na slici je još ruznija nego zapravo ali šta ču nisam vešt baš u tome motanju deer-hair-a. Nije baš neka umetnost ali mislim da je kao ideja odlična. Pre koju godinu sam video kod nekih USA mušičara kako rade ovakve dvodelne imitacije u obliku voblera, ribica...neku su stvarno majstori u tome. Bez vežbe nema ništa. Imam još par pike zonker imitacija koje ste več videli...a alternativa koju imam u glavi za lepšu i bolju štuku ne mogu realizirati bez materijala kojega baš nemam
No, da ne davim više
kako vam se čini ovo kao ideja?
jednostavno me mrzi vezati toliko dlake oko udice i sav sam smotan u tome. Ko prizna pola mu se doda (minusa
No, da ne davim više
Vi ste krivi, posebno zbog onih miseva...Gogoooo!!!