Napravimo najbolju imitaciju štuke na svetu

sulecriba

Senior member
Učlanjen(a)
19.05.2008.
Broj reagovanja
0
Možete i kod mene, ali ne mogu ovog vikenda. Danas sam vidio ja mislim 12 mladica, od toga 2 uberkapitalca od 20 kila, još 2-3 preko metra i jedno 4 po 80-100cm..., na 3-4 km terena, a znam za još najmanje 10 lepih mladica kojih danas nisam vidio. Ali neče nikako...

Sebastian - štuka ti je neverovatna, svaka čast!

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
sulecriba je napisao(la):
Možete i kod mene, ali ne mogu ovog vikenda. Danas sam vidio ja mislim 12 mladica, od toga 2 uberkapitalca od 20 kila, još 2-3 preko metra i jedno 4 po 80-100cm..., na 3-4 km terena, a znam za još najmanje 10 lepih mladica kojih danas nisam vidio. Ali neče nikako...

Gde ti zivis covece ?! Gde ja zivim...3x :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
sulecriba je napisao(la):

Hvala i hvala mnogo na pozivu, možda se i to realizuje ako ne još ove godine onda nadam se sledeče. Mnogo dobro zvuči to...mnogo ogromnih mladica  :drool:.  Gde si, na kojoj reci, kakva su pravila, koliko  je € dnevan karta? 

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Zarazio Seb. i mene. Evo moje štukice prije i nakon šišanja. Oči nemam više volje da radim noćas , sutra ću je još malo šminkati i neko Djoletovo oko nabaciti na nju.

Prilozi

• stuka.jpg
    stuka.jpg
    618 KB · Pregleda: 158
  • stuka 2.jpg
    stuka 2.jpg
    231,6 KB · Pregleda: 150

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Stvarno ste neumorni ti i Seb. Necu vam se prikljuciti ovog puta jer bolje od toga sto vi radite - tesko. Okrecem se nekim specijalkama za stuku i bucova koje cu ovih dana okaciti. Samo jos neki materijal da stigne i onda sam kompletan za rad

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
Kakve štuke!  :tbumb:  Gogo i sebastiane, jesu li vas izgrizle po prstima dok ste ih vezali? Namjeravate li napraviti i verziju sa još prirodnijim bojama?

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
tomasini je napisao(la):
Kakve štuke!  :tbumb:  Gogo i sebastiane, jesu li vas izgrizle po prstima dok ste ih vezali? Namjeravate li napraviti i verziju sa još prirodnijim bojama?
Da kad nabavim prirodnije boje, teško je doći do tih boja u materijalu koji se može na ovaj način obraditi.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Odlično izgledaju, ali će se loše ponašati. Mislim da ćemo najboljeg strimera koji imitira štukicu dobiti tako što ćemo dlaku zameniti polipropilenom. Ovako oblikovani, ošišani strimeri od polipropilena, tonu i to, idealnom brzinom!
Naravno, to bi bila "Culture Esox".
Koga ne mrzi, neka napravi i dobiće odličnu imitaciju, kaja se ne mora otežavati i lako se zabacuje jer ne pije vodu. Polipropilen u svim bojama nabavićete u prodavnici tepiha. Uđite i počnite da plačete :'( da vam daju po malo od svih potrebnih boja. Valjda će se neki čika smilovati. Razmislite i o seckanju tepiha po stanu.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Mixmaster je napisao(la):
Odlično izgledaju, ali će se loše ponašati. Mislim da ćemo najboljeg strimera koji imitira štukicu dobiti tako što ćemo dlaku zameniti polipropilenom. Ovako oblikovani, ošišani strimeri od polipropilena, tonu i to, idealnom brzinom!
Naravno, to bi bila "Culture Esox".
Koga ne mrzi, neka napravi i dobiće odličnu imitaciju, kaja se ne mora otežavati i lako se zabacuje jer ne pije vodu. Polipropilen u svim bojama nabavićete u prodavnici tepiha. Uđite i počnite da plačete :'( da vam daju po malo od svih potrebnih boja. Valjda će se neki čika smilovati. Razmislite i o seckanju tepiha po stanu.
,
Odlična ideja, al u stanu sami parket, ne mogu da ga reckam a i smeđe je boje  :D , nego ću morati do tepihane u Osijek u mom malom gradiću je nema, al dotad Mix mogao bi nam ti pokazati tvoju zamisao, ako te ne mrzi naravno, što više ljudi to više varijacija, različito vidimo kako bi to trebalo izgledati, a uz to ti i imaš najviše  iskustva s polipropilenom...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Hoću, ali ne danas. Opisao sam svoju ideju, pa ako se nekome žuri... Ja sam se olenjio. Možda mlatnem dve-tri štuke danas popodne, pa se oraspoložim. :lol:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Mikse,
mlatni četiri, ali napravi jednu.
BISTRO !

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
gogo odlicna ti je stuja  :tbumb:

Ja sam vec govorio kako tragam za alternativnim materijalom da zamenjam deer-hair. Moja če da tone 100% zbog brzo tonuče špage ali ni u lusdilu je ne bi bacio plivajučom.

Mix, ta tvoja ideja je odlična za "kulturnu esoxicu"  :tbumb: Samo da ja nabavim to uf.... :doh: u trgovinama sa tepisima imaju samo tepihe....morao bi potražiti neku posebnu trgovinu SAMO i samo sa tepisima pa bi valjda to našao tamo.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Lepe su ove štukice,ali ja se nešto nosim mišlju da bi  flašabu(braon,zeleni,beli)bio jako dobro rešenje.Probaću,neke ideje se roje po glavi...

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Evo ja dovrših štukicu,nevolim to raditi u ratama, kad započnem i ostavim nedovršeno obično mi to mjesecima stoji po stolovima, pod nogama... pa sam zato ovu štukicu dovršio u rekordnom roku 7 dana.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Moraću da se ovih dana uključim u ovu temu i dam svoj skromni doprinos  ;).

Vrh Dno