Najbolja muzika za vezivanje muva

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
A bre Ranđo nemoj da se praviš lud i da me podjebavaš  :mad:. Muva kaže ono što ima dok je stvaraš a u ribolovu se sluša govor reke!!!
A da si najluđi, jesi! Ni svi ostali zajedno ne bi mogli da ti preuzmu tu titulu.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Nemoj odmah da se ljutiš, Jr. Biti toliko "lud", pa napisati da muva ima šta da kaže i otpeva, je za svaku pohvalu. Počeo sam i ja, od sinoć, da slušam muve. Samo, bolje da nisam to radio, jer ove moje kukaju i zavijaju, što od rana koje su ima nanele pastrmke, štuke i klenovi, što od želje da padnu na vodu. Celu noć sam slušao: "Kada ćeš da nas bućneš u Nišavu?", "Što nas praviš, kada čamimo u kutiji?" i "Ili mi prelakiraj ovu otvorenu ranu ili me baci u đubre!".
Počele su i gole udice da mi arlauču. "Što si nas kupovao kada te mrzi da praviš muve?", "Što si nas zatvorio u tamnu fijoku?", a kad su počeli i materijali da se oglašavaju u ritmu koji su im davale altke, morao sam da skočim iz kreveta i pređem u drugu sobu.
Međutim, onda su počeli štapovi da lupaju i fijuču, a čekrci da proizvode melodije. Morao sam da porazgovaram sa svim tim poluživim predmetima i obećam da ću uskoro na pecanje i da ću ih sve voditi, samo da se smire. Evo ih, ćute.  :)

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Dobro da si shvatio. :tbumb: Mada, tvoje muve sve pričaju neke gluposti.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Jeste, ovaj strimer, koji su gutale štuka od 4.5 kg i som od 5 kg, je načisto prolupao. Pominje nekog soma od 2 m, koji je, navodno, pratio onog od 1 m. Ništa mu ne verujem, kao ni izdrndanim bambulama, koje kažu da su prolazile preko klenova-mudraca, od po 2-3 kila.
Hoće i muve ponekad da preteraju i prolupaju, tako da je najbolja muzika za vezivanje muva, ipak ona koja dolazi sa gramofona, po mogućstvu, Technics SL 1210 mkII.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Muzika za vezivanje muva?

I believe I can fly I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away
I believe I can soar I see me running
through that open door
I believe I can fly I believe I can fly
I believe I can fly

:D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ja slusam THE DOORS,SADE,SIMPLY RED,taj trip me opusta dok radim muve.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Možda ovako nešto?

[flash=425,355]http://www.youtube.com/v/j-nL1rTxrqM&hl=en[/flash]
:blush: :lol: :doh:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
:D :D :D :D
Znam ovo xtra je  :tbumb:
Teletabisi na exeru* ;) :D

*exer= ecstasy (hemijska supstanca popularna medju mladjim naraštajima koji bleje na techno žurezama)

Vrh Dno