Najbolja muzika za vezivanje muva

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Odavno nije biulo kvalitetnog tupljenja. Pa vreme je...
Da li muzika utice na kvalitet vezivanja muva i ako da koju Vi slusate u pozadini?
Meni nekako najvise lezi ska i rege. Najboje muve su vezane uz muziku cudnu tu!

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
288
Apsolutno utice i mora da utice, ne samo na vezivanje,vec i na nase raspolozenje.Uvek kada vezem nesto se vrti od muzike obicno je to hip-hop ili R'n'B..ali bas sada (trenutno) Sasa Kovacevic... :lol: :lol: ako nema muzike u pozadini ne mogu da vezem,ili eventulano jednu dve muve na brzinu i odmah ustajem od radnog stola...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
:lol:
Ja u poslednje vreme slusam zvuke 60'.... rock n' roll:)
Najbolje muve sam navezao uz pesmu "House of the Rising Sun" od grupe The Animals ali i uz druge njihove pesme. :lol: A strimere koje sam radio hehehehe :lol: to je bilo uglavnom uz soundtrack od kill bill vol.1 & vol.2 :lol:

KaGeMuShA

Junior member
Učlanjen(a)
05.10.2006.
Broj reagovanja
0
Meni elan daje svasta recimo u poslednje vreme AC/DC:) i neki Smooth Jazz:D,valda zavisi od raspolozenja.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Kada sam pod predribolovnom euforijom, svaka muzika mi je dobra. Motam muve i pevam sam, "'Ajmo na Nisavu...".
E, a znate li sta mi se cesto mota po glavi dok pecam, a riba slabije radi? "...hajde Honey, please, please, daj mi jedan dobar liz, liz..."
To je neka stara pesma iz osamdesetih. Njome molim ribu da mi bar lizne muvu.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Smooth Jazz indeed! Za vezivanje muva obavezno neka laganija muzika za razliku od muzike koju slusam kad radim - trance, electro, psy, acid :)

Z

Zakula

Guest
Aaaaaaaaaaa,chika slusha samo kvalitet....Kada pravim bambule slusham RAge Against The Machine (The Hardest Core),kada pravim majske i velike crvene spinere slusham Steppen Wolf (ko ne zna shta rade ovi carevi??...neka se ubije),znate za majske treba dosta easy rider elana....Nimfe,eeeee tu upada Enter Sandman,itd.... (Metallica) - Heavy flies...Kada ne znam shta da pravim,pustim legendu Tupaca,mnooogo mi daje inspiraciju!!!LaKI JE PEDER,PA NECE DA MI DA mANO nEGRU!!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Pa da li je to Zakula i što se javlja baš na Zadušnice....možda je umro pa me sada proganja sa onog sveta što sam mu obećao Mano Negru :doh: O zaklua oprosti miiiiiii. Evo ubaciću pored Negre i Mano Chao......Samo kaži gde da donesem na groblej u crkvu ili si živ pa će da se promaješ do mene! :smoke:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
verovali ili ne upao sam u neki opasan trip...slušam opernu i klasičnu muziku dok vežem muve  :D :doh: :doh:  :hammer: :hammerhead:
onu jednodnevku sam radio uz  "O Holy Night" od Charlotte Church. Strimere uz Pavarotija  :nowink:  :blush:  :hammerhead:.
Ako ne uspem otiči na mladicu bar malo da okvasim muve ima da skrenem do kraja  :D :D  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
hehe... :D...pa druže, kill bill je isto neka klasika  ;) posebno neki mjuz. komadi kao npr. "Bang Bang" & "Woo Hoo"  ;)  :ninja: :blues: :blues:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Samo vi slušajte muziku dok vezujete. Početnici,  :p. Tako će i biti sve dok ne naučite da slušate muvu. Mnogo toga ona ima da vam kaže...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Jr je napisao(la):
Samo vi slušajte muziku dok vezujete. Početnici,  :p. Tako će i biti sve dok ne naučite da slušate muvu. Mnogo toga ona ima da vam kaže...

Mislio sam da sam najluđi, ali kada vidim da među vama ima i onih koji čuju govor i muziku svoje muve, imam opravdanje pred samim sobom.
Da li i pri samom ribolovu treba osluškivati govor muve ili samo njene mudre reči dok je u škripcu? :wacko:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Jr je napisao(la):

o noooooooooooo  :'(  :D ;) ako je ovako želim ostati početnik, i ovo je previše  :D :hammer:  :p :wacko:

Vrh Dno