MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
ivke037 je napisao(la):
Tihi, ne samo sve da znas nego si i nevaspitan i neotesan a i lazes kako zines. Kakav si ti prvak drzave u FC? Ti jesi pobedio na takmicenju u FC, do duse uz pomoc vetra, ali to nije bilo nikakvo zvanicno prvenstvo, vec takmicenje koje je organizovao Djole.
Nisam zeleo da omalovazavam La Boboa, ako je tako ispalo njemu se najiskrenije izvinjavam.
I nije prvo prvenstvo Srbije u FF bilo 2012. godine nego neku godinu pre i imalo je 15-ak takmicara a na jednom od tih kola sam i ja prisustvovao u svojstvu posmatraca. Imam mnogo godina i nemam potrebe nikome da se dokazujem i lecim komplekse i takmicenje sa te strane  me ne interesuje. Voleo bih da Liga zazivi i privuce sto vise mladih.
Ne svidja mi se vas stav, narocito tvoj i zamolio bih te da biras reci kad se meni obracas jer sam i ja do sada o tome vodio racuna.
A sto se Amera tice, ne znas ti sve, znam pomalo i ja nesto.
Ja sam vise puta izneo ovde javno tvoje neistine, a ti mene nazivas lazovom, STRASNO!!!  I ako ni jednu moju neistinu nisi obelodanio i prikazao me kao lazova nemas pardona da me vredjas! I evo opet te javno pozivam citiraj moje lazi slobodno!

To sto ti sujeta ne dozvoljava da casno izgubis sve govori o tebi, i namerno ja provlacim pricu o tom takmicenju u FC koje nije bilo Djolovo vec zvanicno takmicenje, SA INOSTRANIM I STRUCNIM SUDISKIM ZIRIJOM!!! A vetar, pa dobar sa sa vetrom sta da ti kazem, znam da te boli... ;)

Ajde za distancu vetar, a sto ne izmislite sta mi je pomogo u metama, to ne pominjes, kako samo NAS 3 TAKMICARA ubacismo 4 mete svi ostali ispod toga?! Sta je tu bio faktor srece??? Ajde ti sto znas ponesto objasni nama neukima?! Ili je vetar bio i tu presudan jer je dok sam bacao duvao u svim mogucim pravcima i navodio moj marker pravo u metu!!!

Ne moras vredjati rad i trud jednog coveka u oplemenjenju musicarenja u Srbiji samo da bi umanjio moju pobedu, bio si, pokazao sta znas i izgubio, prihvati to casno!!! I ligu je organizovao Vlada pa se to ne zove "Vladina liga" vec "Musicarska liga Srbije"

Ja pricam o zvanicnim takmicenjima pod pokroviteljstvom saveza sportskih ribolovaca Srbije, ni jedno drugo me ne zanima, opet iznosis neistine, prvo zvanicno takmicenje je bilo 2012!!!

I to sto ljudi imaju zdrav sportski i takmicarski duh ne karakterise ih kao kompleksase!!! Opet vredjas takmicare ne znam zasto, a da da bi vredjao mene. E pa raspitaj se slobodno o meni ko sam ja, imas i gde, ali van tog tvog klana kako ga nazivas, a gde i sam znas!

Da zelis da liga zazivi uzeobi neko ucesce a ne krijucise iza racunara vredjao ljude zbog kojih ona i postoji, jer da nije Vladimira Todorovica i njegovog ludackog entuzijazma od lige nebi bilo nista!

Reci i nacin obracanja ljudima na forumu je moje licno pravo dok mi urednici ne skrenu paznju da sam presao neke granice, do tada ces morati da trpis, jer ti se obracam onako kako zasluzujes po mom licnom misljenju!

I cela nas komunikacija bi tekla drugacije kad bi ti na primer na moje pitanje "kako znas sa cim trenira USA reprezentacija" dao i konkretan odgovor, a ne u neznanju i iznosenju price koju ti je neko servirao a ne znas ni sam zasto si to napisao "znam i ja ponesto". E ja ti tvrdim da ne znas nista dok ne DOKAZES drugacije!

Sent from my iPad using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
To famozno takmicenje, cetiri mete su imali batica, pop i tihi.... Ok, batica i pop su ljudi sa vise iskustva i to je ok da imaju 4 mete, tihom je pomogao vetar kako vas kapiram.... Al sta je bilo sa drugima koji su imali samo po dve mete? Niko tri da bocne.... Malo mi simptomaticno da bas toliko kiksnu veterani :)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ne Vladimire za mete jos nije konstatovano kako sa bio u vrhu, to tek treba da se izmisli!!!

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
Ja se izvinjavam svima sa foruma. Ipak je musicarenje u Srbiji pocelo a i zavrsice se sa Tihim.
Verovatno smo se Prota i ja urotili protiv tebe.
A za takve kao ti postoji sifra.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
ivke037 je napisao(la):
Ja se izvinjavam svima sa foruma. Ipak je musicarenje u Srbiji pocelo a i zavrsice se sa Tihim.
Verovatno smo se Prota i ja urotili protiv tebe.
A za takve kao ti postoji sifra.
Opet glupost, nikakav argument, nikakav odgovor na sva moja postavljena pitanja a vezana za tvoje izmisljotine, samo cinizam!!!

Ti opet o nekim udruzenjima, pa ja se ne bavim tim, vas zivot, gubite vreme na sta vam drago...

Znam samo ko me ne poznaje a sudi mi, moze da mi pljune pod prozor... ;)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ivke je lepo tražio da mu pokažete taj član Fips - ovog pravilnika gde su zabranjeni "brkovi" a vi ste se napalamudali i ništa mu konkretno niste odgovorili. Drugo ni ne znate. Pokažite taj član.

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Drugari pozdrav!

Čini se da ste raspravu na temu odveli skroz na pogrešnu stranu, no dobro... standardna forumska diskusija...
Ja ću vam samo kratko predočiti par detalja na koje se neumorno pozivate...

Za početak film Modern Nymphing - European Inspired Techniques-HD..
pominjete da momci u video ne bi koristili tehnike i dodake koji nisu dozvoljeni pravilnikom FIPS...
Prvo pitanje jeste a ko ih tera da treniraju po fipsu? ako je uopste iko od vas pogledao taj film shvatice da film nema veze sa takmičarskim nimfarenjem... ja sam ga pogledano negde oko 8-10 u poslednje dve nedelje...
evo par dokaza...

ovo je svakako nedozvoljeno...
2s9bngm.jpg

6qcgf7.jpg

sledeći sistem takođe predstavlja indikator trzaja i jasno je da se ne ponaša kao obican monofilni deo sistemama...

2exlxyv.jpg

i na kraju čuveni brkovi...

33msj1j.jpg

i naravno slika koja pokazuje čemu ovaj sistem služi...
2820x1h.jpg

meni ovo apsolutno liči na običan plovak...

ovo je član fipa koji sve ovo zabranjuje ili već kako hoćete...
28.3. Neither sinking nor floating devices may be added to the leader

potsetiću vas da je u fipsu naglaseno da je pravilnik pisan u skladu sa opšte prihvaćenim principima mušičarenja, pa ćete se složiti da viškovi najlona na čvoru svakako nisu u skladu sa time, a ako jesu onda bih vas zamolio da počnete i čvorove kojima vezujete imitacije na predvez ostavite sa po par cm viška što svakako niko od nas a da je normalan ne radi...

naš pravilnik je u potpunosti uskladjen sa fipsom, i svi klubovi su na tome radili i polemisali.. i na kraju usvojili...

ovo je član fipa koji sve ovo zabranjuje ili već kako hoćete...
28.3. Neither sinking nor floating devices may be added to the leader

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ma sta ti znas, pogledao 8-10puta film i odma se kurcis... :)

Kad pogledas film pre nego sto se snimi onda se javi... :)

Odlicni argumenti ali Mare gubis vreme vidis da se radi o licnoj sujeti a ne pravilniku.

Ali jos jednom odlican post, dobro dosao u klan, posto ako nisi sa njima onda si protiv njih!!!

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Marko, bolje bi bilo da vežeš mušice nego što gubiš vreme gledajući ovo :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kako ste vi došli do takvog zaključka?  Tu piše da je zabranjeno DODAVATI bilo kakve naprave a višak najlona na čvoru svakako nije nikakva naprava. Šta ako se takmičaru umrsi predvez prilikom zabačaja? Hoće li se to smatrati indikatorom?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Mare, pametnom dosta. Hvala. I svaka cast na lepom i pristojnom odgovoru

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
Ivke,

postujem i tebe i druge starije i iskusne mušičare!!!

Niko, ama baš niko Milana Martića nije razapeo kako neki vole da kažu.

Ja kao predsednik ne palim vatru, kako si rekao.

Nikoga, nikad nisam vređao, osim što sam nekada branio LIGU od Milana Martića.

Molim te objasni vaser kuglu, plovak i one druge indikatore koje je Marko postavio
kao PRT SC iz filma.

U stvari mislim da Martic nije ni odgledao celi film nego samo insert.

Nikoga nikad nisam vređao niti ću vređati
Nisam palio vatru
ne palim ni sad.

Samo me boli njegov cinizam!!!

A ti Martica izgleda da ne poznajes dobro.

Pozdrav i postovanje

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
GOSPODINE MARTICU DAL JE
PO FIPSU JE DOZVOLJENA VASER KUGLA
POSTO JE DAVIN OLSON PECAO NA NJU....

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Taj takmičar će shvatiti da mu je taj zamršeni predvez smetnja, ometa ga pri zabačaju... da ne nabrajam šta sve... i ako je pametan jasno je da će ga odmah ili odmrsiti ili promeniti... svako od nas jasno ima dovoljno iskustva da zna šta je zamršeno spontano, a šta je namera da se prekrši pravilnik... ja postavih sliku šta na vodi radi taj brk... tu je sve jasno barem takmičarima... u svakom slučaju pravilnik je jasan to zabranjuje...
e sad ako neko smatra da je to kretenska odluka, onda je on sam još veći kreten od svih nas jer se takmiči u takvim okolnostima, takođe se pominje zašto je zabranjen lov na samo jednu muvu. pravinik dozvoljava lov na dve muve, osim ako domaćin drugačije dozvoljava, pretpostavljam da to nije kretenska odluka, jer obično kretenske odluke donose kreteni, pa bi to značilo i da su naši prijatelji recimo predsednici društava koji gazduju rekama kreteni... što ja svakako ne mislim već supretno!!

I ako već neko hoće da pomogne bilo bi zgodno da to budu pametni predlozi, dobronamerni a ne lov na zamršeni predvez i slično da ne nabrajam sada...

Nema tu neke filozofije, samo se radi o nameri predlagača hoće li da minira, ili da pomogne...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nemam nameru da bilo šta miniram pogotovo kad je naš pravilnik u pitanju. Tu je sve jasno. Postavljam pitanja koja se mogu desiti u praksi. Eto, Marko je nešto polukonkretno rekao za razliku od ovih komiranih papagaja.

Vrh Dno