MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Jao Slavisa cko jedna beogradska,a kude je meni ta saka materijala? Mene si izgleda kupio na praznu pricu,kuku meni :whistle:.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
Tihi83 je napisao(la):
Gospodine Proticu, jasno Vam je da Vas vec izvesno vreme na forumu kao i u privatno izbegavam u sirokom luki, jer nemate ni jedan kvalitet koji treba da ima osoba sa kojom mogu imati bilo kakav vid kontakta!!!

Vase ponasanje na forumu kojim navodno vaspitavate omladinu je u najmanju ruku drsko i bezobrazno, a da ne pominjem da ste to sebi dali za pravo ne znam iz kog razloga! Da bi nekom bilo primer morate biti imati odredjen nivo, a vi to ne posedujete!!! Mnogo ste los covek koji se vodi samo licnim interesima i samo onim losim ljudskim osobinama, a i ne posedujete nikakvo ribolovno znanje pa da bar po jednom osnovu mozemo doci do zakljucka da se ovako ponasate! Ovo naglasavam samo da ljudi koji Vas ne znaju ne zive u zabludi da ste Vi neki musicar! To sto su Vas svi iz vaseg okruzenja i privatnog i poslovnog davno prevazisli ne trebate prihvatati kao frustraciju nego sa dozom zadovoljstva, a za Vase licne neuspehe krivite sami sebe i nemojte se iz zavisti i ljubomore istresati na dobrim i postenim ljudima!!!

Sto se Perucca tice tamo niste bili ni moj prijatelj ni moj drug vec samo jedan obican poznanik kojeg sam sreo par puta pre toga, ne znam odakle Vi znate koliko je meni ljudi cestitalo? Ako ste me krisom pratili i popisivali zelje, cestitke i pozdrave onda Vam se najiskrenije izvinjavam! Taj dan ste u mom drustvu proveli jedan veoma mali deo vremena(sve ukupno u vise navrata oko 10min) i nikako niste mogli ispratiti ko je meni prisao i cestitao a ponajmanje da Vam padne na pamet da me optuzujete za laz. Ali sobzirom da ste ovde a i privatno odavno procitani i nije cudan Vas stil pisanja!!!

Na mene ste kivni od lige 2015 zato sto sam se nasao na pogresnoj strani(svaka strana koja nije vasa je pogresna), a stranu ste izabrali iskljucivo vodjeni mrznjom prema jednom coveku(Ivanu Randjelovicu), nije Vas zanimalo nista drugo i nista drugo niste uzeli u obzir sem Vase licne fobije i mrznje prema tom coveku sa kojim ja opet nemam nista sem obicnog poznanstva kroz zajednicu musicarskih klubova!!! Ovo sam Vam i licno rekao pred svedokom prosle godine kad smo se igrom slucaja sreli, kada ste i sami potvrdili da je jedini problem gore spomenuti gospodin!!!

Pa posto smo konstatovali da Vasa izjava vezana za pomenuto takmicenje nije potkovana nicim drugim sem Vase reci koja meni ne vredi ni prebijene pare molim Vas da prestanete da izmisljate!!!

Ludi se ne kupiju sakom materjala, ima sigurno i takvih ali dobri iskreni i posteni ljudi sigurno ne, a ka takvima trebate da tezite!!!

Dugo sam razmisljao da li da Vam se uopste obratim ali nisam osoba koja moze da precuti na lazi iznesene o njemu!!! Ovo ne mora da znaci da sam ja u bilo cemu upravu, samo Vasa rec vredi mnogo malo da bi dokazala bilo sta!!!

Vise Vam se nikada necu obratiti na forumu ali cu vrlo rado sesti sa vama i pogledati Vas u oci pa da prodiskutujemo o svemu sto vas zanima, jer ja nema sta da krijem nemam cega da se plasim iza mojih tvrdnji stoje argumenti i cvrsti dokazi, ne znam da li vi mene smete pogledati u oci!!!

Pozdrav Tihomir...

Sent from my iPad using Tapatalk

Auuuuuuuuuuuuuuuu Lukić Tihomire, opet lažeš ...
Jedan dan smo proveli na Drini u zajedničkom pecanj, jeeel da???
Prva neistina sa tvoje strane, jel da...to jest zabluda u koje prethodnom tvojom tvrdnjom dovodiš svoje "botere"!!!
Ajmo dalje, Ti, Tihomire Lukiću, si meni rekao, a za tako nešto mogu (ako žele) da potvrde i Oholi i SKy  :nowink: da si tokom profesionalnog boravka u Nish, intezivirao druženje i poznanstvo sa "mentolom/mentorom" koga pominješ, i tu dolazi do tvoje rigidne promene u raspoloženju , da nekažem dužini jezika i busanju u grudi!!!
Sećam se nasmejanog rumenka, prijatne društvene spoljašnosti...a danas , uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
Pominje se da sam KIVAN na tebe!!!Strane moja, tvoja???? Ali stvarno, bolesno je tako nešto tvrditi..Laž je loš prijatelj!!!razmisli malo , bar probaj, imaš i Vujakliju, ako su ti neke reči nepoznate...pazi šta šišeš, nož ima dve oštrice, možeš da se posečeš!!! A da sam Ja KIVAN na tebe..amaaan jok, ja se samo gnušam stavova i retorike, budalaština, laži i vokabilara koja bez ikakvog razloga pljušti iz tvojih usta!!! Pogane priče, vređanja ljudi, prostakluka, bez osnovne elementarne kulture!!!
Drugarstvo/prijateljstvo/poznanstvo.....ma XXI Vek je, što bi prljao ruke, sive ćelije, nebitniom likovima...pritom ne mislim na tebe da si nebitan lik (nabavio si mi gume za svastikin automobi, a to mi je značilo puno u tom momentu)...al da si mi bitan, nisi, jer stvarno i  iskreno mislim da si šalabajzer, folirant i nakupac, pardon preprodavac fuš robe iz PRC!! A promenih mišljenje tvojom krivicom, Ti si taj koji si se promenio, napunio uši vodom, pa sad pokušavaš da vedriš i oblačiš...super!!! Još masturbiraš na svoj uspeh u Perućcu 2012, još uvek??? Vidiš kako može nešto kulturno da se pita.. :nowink:
Konstatovali smo nešto, moja reč, tvoja reč??????? Ma o čemu ti to...Ko si ti da tvoja reč treba meni da bude sveto slovo???? Moraš malo da staneš, da odmeriš malo izjave koje pljušte iz tvojih usta!!! Što si nervozan, opet šaraš pogledom levo desno  :nowink:...ti da mene gledaš pravo u oči, ma daaaaaaaaaaaaaaaaaj Tihomire Lukiću!!! Ko to traži od tebe??? Ja , neeeeeeeee!!!
Pominješ kupovinu ljudi "šakom materijala"!!!!???? Šta to pričaš, to neko tvoje lično iskustvo???? Daj ne lupetaj leba ti, greota da serendaš, poznajem tvoje psihofizičke mogućnosti, !!!
Pominjanje privatnog uspeha ili poslovnog...sa moje strane, mogu samo da Ti kažem, VEOMA ISKRENO da se u " kolima vozim sa suprugom  i detetom, živim u svom stanu, ličnom vlasništvu, stalno sam zaposlen i plaćam porez državi!!
Ribolovno znanje?????Amaaaaaaan vedeto mušičarenja u Srbiji, pa prevazišao si slavnog već ranije pomenutog idola širokih narodnih masa ljubitelja gumenih opanaka!!! o kakvom to ribolovačkom znanju i imanju treba da pričamo, Žikinoj šarenici...Brutalno sereš po sebi!!! jel to zbog pobede na Visočici i tvog znanja!!!???Pun si bre kajmaka po glavi, preteruješ..Vidiš, možda bi mogao da aktiviraš onu tvoju priču kako ćeš sve da rasprodaš(kola) i da kupiš ovce i odeš da IH čuvaš negde u planinu!!!
Leleeeeeeeeeeeeeeeee......kakvo sranje i Tihomir kao merna jedinica ribolovnog znanja!!!! Jeli bre gilipteru (probaj u Vujakliji, nije strana reč), "nivo", "loš čovek", Zajednica mušičarskih klubova, frustracije, uspesi i neuspesi, o čemu ti to!!!!!! O kom tvom znanju, čega znanju? Kakvom znanju??? Misliš interesu, preprodaji "šakaspire no name udica nabavljenih po 2-3 din a koliko ih sad naplaćuje????
Ajd sad kad pomenu te frustracije, pa i jesam isfrustriran...uuuuuuh, imam 45-6 godina, skoro, skijam od 11 god, nikad nisam bio u gipsu, ti frajeru ode na skijanje, puvadžija kakav jesi i šta bi!!!???
Šta bi sa ronjenjem, nabi sebi strelu u grlo!!!!! Iskusno!!!! Ti da nekom daješ savete!!!!Šta li će tek biti sa ovom đavoljom rabotom, jer čega se ti prihvatiš...

Možeš da kenjaš po Forumu, da preprodaješ robu, da savetuješ absolut beginere, da pokušavaš da vedriš i oblačiš pa dokle ti to ide, za mene si šarlatan i statista...klasičan kapućiner, malo keša u bulju i odma ti ravno sve do Gradca  :doh:
Nikad se dinar nisam ugradio u robu koju si preko ekipe iz Galovice naručio, nikad ti reč hvala nisam tražio a ni dobio..simpa si mi bio tako rumen, ja nešto gajim mišljenje da su to dobri ljudi, prosti, iz naroda, živi, zdravi...jebiga, zajebo sam se!!! :doh:
Hvala za persiranje, za pozivanje na moje gospodsko, opasan šlagvort si mi dao...malo sam se i taaaako, pa fino se osećam, nadam se da ćeš i ti jednom ustati sa noše, baciti pelene u kantu i preležati dečije bolesti koje su uzele goooolemog maha kod tebe!!
Adioooo bejbe..

P.S .... OSOBE KOJIMA TREBA ČESTITATI I DANAS ZA POMENUTI DOGAĐAJ IZ 2012.GODINE, SU ORGANIZATORI ISTOg, INSTRUKTORI I SPONZORI!!!!!!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Aj posto sam pomenut da odgovorim na tvrdnje vezane za Mix-a.
Ako te zanima Tihomir je u Nisu bio 2012 kad je i tebe upoznao, ako se ne varam oko godina. Ne znam kako si uspeo da uvidis promenu kad ga takoreci nisi ni poznavao pre njegovog boravka dole! Drugo nikada od njega nisam cuo nista o toj tvojoj nocnoj mori(Ivanu Randjelovicu) sem da se sa njim jednom sreo na musicarskoj sekciji u Nisu i nista vise, da se druzio sa nekim musicarima iz Nisa jeste i to su one koje ja znam Djole, Pera,Zakula,Bocko.... Mix nije pomenut.
Znam i da svaki nas zajednicki boravak u Nisu nije prosao bez kafe sa Kuzmom, Djolom sa Randjom nikad nismo pili kafu pa iz svega pomenutog moram zakljuciti da si opet gadno nesto pobrkao loncice. Niti Tihi niti ja nemamo nista sa njim sem poznanstva. Dal se slazemo sa njim oko nekih stvari ili ne to je nebitno za diskusiju. Isto kao i Tihi, i ja te izbegavam jer ne vidim razlog da cinim drugacije. Pa bih te zamolio da me ne pominjes. Znamo se obojica odlicno...

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
oholi je napisao(la):
Aj posto sam pomenut da odgovorim na tvrdnje vezane za Mix-a.
Ako te zanima Tihomir je u Nisu bio 2012 kad je i tebe upoznao, ako se ne varam oko godina. Ne znam kako si uspeo da uvidis promenu kad ga takoreci nisi ni poznavao pre njegovog boravka dole! Drugo nikada od njega nisam cuo nista o toj tvojoj nocnoj mori(Ivanu Randjelovicu) sem da se sa njim jednom sreo na musicarskoj sekciji u Nisu i nista vise, da se druzio sa nekim musicarima iz Nisa jeste i to su one koje ja znam Djole, Pera,Zakula,Bocko.... Mix nije pomenut.
Znam i da svaki nas zajednicki boravak u Nisu nije prosao bez kafe sa Kuzmom, Djolom sa Randjom nikad nismo pili kafu pa iz svega pomenutog moram zakljuciti da si opet gadno nesto pobrkao loncice. Niti Tihi niti ja nemamo nista sa njim sem poznanstva. Dal se slazemo sa njim oko nekih stvari ili ne to je nebitno za diskusiju. Isto kao i Tihi, i ja te izbegavam jer ne vidim razlog da cinim drugacije. Pa bih te zamolio da me ne pominjes. Znamo se obojica odlicno...

Noćna mora Mix???? Meni???Ahhhhh još jedna glupost i budalaština...Ja sam bre noćna mora dotične individue  :bleh: :hammer: :hammer: WTF mixer!!! :hammer: :hammer: Amaaaaan manite se lupetanja gluposti gde god da ste!!!
Petroviću Vladimire, obraz treba imati da bi se meni uopšte ti smeo obratiti,čast i poštenje, a nemoj dalje da proširujemo temu, nije joj mesto ovde.
sa druge strane skim piješ kafu, ideš na pecanje, šta o kome pričaš u facu ili iza leđa, koje su ti interesne grupe, potrebe, želje, htenja i moranja- Kakve to ima veze sa mojom malenkošću!!!!!?????
Klasična ste priča Tihomir Lukić i Ti Vladimire Petroviću, dečija priča , "Nikolica sa prikolicom"!!! Naizmenično, kao američki kečeri, samo slabi ste, bez argumenata, ovako nasmejani ste i slatki, dok Vas čovek lepo ne upozna, a Ja sam tebe VEOMA LEPO UPOZNAO, jel da, slažeš li se???Veoma neprijatno, jel da, čak tri generacije mojih ukućanki su te zapamtile na vrlo loš način, slažeš li se i sa tim???Iiiiiiii šta sad hoćeš, štaaaa???Šta ti imaš meni pametno da kažeš!!???? Jel  da aminujemo svaku reč koju vi izgovorite na Forumu??? Pa jel vam ovo dedovina!!!????Očevina, ujčevina, miraz..????Momci,momci, mnogo ste se zaigrali, malo prst na čelo pa razmislite ko ste i šta ste, avioni i kamioni preko noći, to su mašte gubitnika i luzera iz 90-tih!!! Zato , use i u svoje kljuse!!! Rad je oplemenio čoveka..a nerad  :doh:!!
Što sam mogao, probao sam, koliko je bilo u mojoj moći a uradio sam dosta...nije vredelo, čovek nisi postao, kukavica jesi bio i ostao, bežati od realnog života danas, juče i sutra, to je tvoje srednje slovo, najbolje je pobeći u virtuelan život mušičarenja..tvoj izbor!!!
Ubacio si se po ko zna koj put bez ikakvog prava u raspravu da sad ti tu nešto vedriš i oblačiš,razjašnjavaš ili šta već a to sve bez ikakvog razloga!! Sa druge na pomenutom takmičenju nisi bio u Perućcu, ni kao gledalac a ni kao takmičar i nisi uvek bio svedok viđanja i razgovora mene i Tihomira Lukića, pa i ne znaš sve priče, odnosno čuo si samo i uvek jednu stranu priče a mnoooooogo toga je rečeno uvek iskreno i u facu svakome!!!
U poslednje 2-3 godine dolazi do rapidnog propadanje ovog Foruma...retorika, moral nekih učesnika u raspravi, komentarima i kritikama, vokabular reči koji se koristi, vređanje..dotaklo je dno, svakodnevica je postala strašna...baš je sve otišlo u majčinu!!!
Sve vreme se pominje Mušičarska liga Srbije, a sve vreme se misli na lično propagiranje i isticanje sebe kao jedinke, lični interesi se stavljaju na prvo mesto, svojataju i dodeljuju uloge kakve sami sebi dodeljujete!!! Podelili ste sve na dva pola, vas kao dobre a svi drugi (sem botera da njih ne zaboravim) su loši!!! Biram reči, neću baš da se koristim ružnim i neadekvatnim izrazima, nije lepo, to samo mogu u facu, kad se zasluži  :hammer: :yeswink:
Da tebe i Tihomira Lukića i još nekih pojedinaca nisam upoznao, ne bhi znao šta je loše u ovoj sferi sportskog ribolova  :nowink: a vala ko vas dvojicu nije upoznao ništa nije u životu propustio  :whistle: :hammer:

Adio..

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Pazi mozemo se pljuvati slobodno, al nisi mi zanimljiv. Dal mi verujes ili ne briga me. Moje ime si ti pomenuo....

O moralu tvom bi se stosta moglo reci....  Seti se cime si se hvalio ;)
Znamo se rekoh ti. Tako da o moralu si ti poslednje bice koje treba da prica. Ako te zanima o cemu govorim mozemo al na PM. Mislim da nema veze sa pecanjem :)
U svakom slucaju ne pominji mi ime i necu ni ja tvoje. Tako nece biti problema.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
Ajmo dalje, Ti, Tihomire Lukiću, si meni rekao, a za tako nešto mogu (ako žele) da potvrde i Oholi i SKy

Pozoves u jednom postu coveka da laze za tebe pa on to odbije napise istinu, ti ga u sledecem napadas sto se javio!!!! Ti si stvarno otisao u aut nemas pojma ni sta pises ni sta kom odgovaras!!! Ili si mislio da se javi samo ako je spreman da laze u tvoju korist... :)))

PROTA71 je napisao(la):
Ubacio si se po ko zna koj put bez ikakvog prava u raspravu da sad ti tu nešto vedriš i oblačiš,razjašnjavaš ili šta već a to sve bez ikakvog razloga!!

Ovaj forum je odlicno mesto gde sve ostaje zapisano i gde se sve vidi...

Sent from my iPad using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/RR6ktkpTURBXy82NTY2Y2U2YmY4NzhhZGMyYTg4ZmJlNmI2ZjQzZmM3OC5qcGeSlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCww

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Dobar materijal 

Prilozi

• images-2015-07-zablude_u_koje_verujemo_nojevi_zabijaju_glavu_u_pesak_iz_straha_860732301.jpg
    images-2015-07-zablude_u_koje_verujemo_nojevi_zabijaju_glavu_u_pesak_iz_straha_860732301.jpg
    177,7 KB · Pregleda: 105

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
2
Auuu, nisam znao da ovako lepo raspolozenje i druzenje, vlada na tim takmicenjima, i ostalim manifestacijama.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kad tad će se ovako završiti

http://i2.wp.com/www.eksplicitno.com/wp-content/uploads/2016/11/hijene.jpg?fit=800%2C450

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Mislis da je na forumu ovakvo stanje?

Prilozi

• Маслинасти-павијан-97x_pav2.jpg
    Маслинасти-павијан-97x_pav2.jpg
    222,4 KB · Pregleda: 100
Vrh Dno