MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Milanče je napisao(la):
Ni ja baš nisam shvatio ovaj post. Čestitasmo mu naravno... Bila je to velika pobeda i osvojio je veliku nagradu. Zasluženo.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Pa da dodam i ja oko svega kao pobednik tog takmicenja...

Ti si mi cestitao i jos jedan mali broj ljudi koji su tu bili,  VELIKA vecina nije, velika vecina je vec prve trenutke iskoristila da raspredanje prica o vetru, gazenju kanapa, i jos ne znam sta im je sve palo na pamet, a istina je jednostavna, neko se poigrao sa sudbinama anonimusa i legendi...

Taj isti dan sam ja licno bio veoma razocaran u ponasanje vecine prisutnih na tom terenu, ta doza zavisti i sujete mi nije bila jasna osecao sam se kao crna ovca i ako sam postigao uspeh koji ulazi u istoriju srpskog musicarenja i koji niko nikad nece ponoviti!

A tog dana sam dosao na taj teren i zamolio Djola da platim kotizaciju i da me ne pise nigde jer sam cuo price o babarogama, hvala bogu to mi nije dozvolio!!! A za moju pobedu je taj dan nije zasluzan ni vetar ni noga vec Zeka iz Novog Sada koji mi je prisao dok sam vezbao sa tvojim stapom i u tih 20-25min objasnio par osnovnih stvari, ispravio najvece greske i to mi je donelo pobedu! U pobedonosnom zabacaju sam uradio bas ono sto mi je on rekao i to je bilo to! Nema vetra nema noge nema strune, samo sam uspeo da iskopiram od A do Š ono sto mi je on objasnio pola sata pre toga!

Eto mog vidjenja...

Sent from my iPad using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Izvinjavam Vam se cika Ivke.
Ako mozete neke casove pravopisa i gramatike da mi date posto verujem da ste i tu strucni, kao za sve :)

Ps: manje hejterskih a vise konstruktivnih postova i sve bi bilo ok.  Ovako mi zanimljivo da pustim rovca i da vidim kako ces da reagujes ;)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ja sad ne mogu da se setim dal sam cestitao coveku,a gledao uzivo bacanje. Sreca je tu najbitniji faktor,hteo to neko da prizna ili ne uz znanje naravno

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Al jesi zgazio kanap i na samom kraju i to je i ispravilo tipet,priznaj slobodno :hammer:j

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Naravno u svakom sportu sreca je presudna tu nema dileme, nema sta da se priznaje ili ne!

Kanap jesam zgazio opet nemam razloga da ne budem iskren, ali to nagadjanje da je to ispravilo sistem je doneto na osnovu kojih argumenata. I ko ce sad sa sigurnoscu potvrditi da je to ispravilo sistem a nije zaustavilo strunu da izleti preko 30m...???

Evo ja sam spreman da cujem strucna misljenja ali samo zasnovana na cinjenicama i dokazima ne na nagadjanjima!

Jesi ti mene nekad cuo da ja tvrdim da bi ta struna izletela mnogo vise od tih 28m, jer je u struni bilo toliko energije da mi se u trenutku udara izvukla ispod stopala i da sam to osetio na stapu!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
KLENAROS je napisao(la):
Ajde doticni Gospodine, najmanja potreba mi je sa vama se raspravljati  na ovu temu. Rekao sam sta sam imao, i to je to. Vi što ste se  osjetili

prozvanim, ebiga.  Što se godina tiče, tu ste u pravu. Baš u tome i jeste problem.  Nekad vam možda i  dođe iz one stvari u glavu. Najzanimljivije mi

je baš tada kad sam bio kod vas, pričali ste mi o tom takmičenju i momku koji je pobjedio zahvaljujući vjetru. Vjerovatno i odatle moj komentar, nije

čisto onako. Vama svako dobro, i bolje po obojicu da se obilazimo i na forumu i bilo gdje.

Klinac, smanji dozivljaj i probaj da naucis da se pristojno ponasas, skratis jezik, postujes starije i ne seres po forumu...e da, i da naucis da pecas, nije sve u musicarenju vezano za betonirane kanale i uredjene obale na kojima pecas!!!
Da, mogao bi malo i ulogu praziluka da smanjis na pristojnu meru...U kucu sam te pustio, pre toga sacekao, poklonio ti sta sam imao viska, dinar ti nisam uzeo, nit bi...a Ti si danas neko ko treba da savetuje, uci, edukuje starije, pametnije i iskusnije LJUDE!!! JOs nisi prve bolesti prelezao, previse si zelen...mlad, takvih sam se pajaca previse nagledao u zivotu, epizodisti su najcesce bili, kratkog daha i postojanja...
Prozvan se nisam ni malo osetio, nego mi smeta da me neko ko se u tom momentu igrao u pesku savetuje sta treba da rade ljudi koji su bili svedoci takmicenja...okupljanja na Peruccu, jedne lepe manifestacije koja naravno tesko da moze da opstane na nasim terenima, upravo zbog narastaja kojem pripadas danas i ti..
Pametnice nase...

A Tihomire Lukicu sad se tebi licno obracam jer si u svom prethodnom postu rekao ogromnu neistinu, i slobodno mogu da kazem laz!!!
Ko god je bio tada na Peruccu, od takmicara i ljudi sa strane, a da se licno poznaje sa tobom ti je cestitao!!! Sve ostalo sto si napisao, mada svasta je moguce, Ja sto znam i sto sam svojim ocima video...a video sam!!!! Bas si zasrao pricu..nije fer!!! Pljujes vec duze vreme ljude, nipodastavas mnogo toga, optuzujes bez ikakvog razloga i vrtis par reci u krug...stvarno sujeta, ljubomora, zavist, glupost ili sta vec koristis u svom recniku, su stvarno nepotrebne reci aman osvesti se!!!Koristis retoriku umobolnih ljudi, bolesnika!!!!
Ovo je samo jedan lep vid ribolova, Forum koji treba da spaja a ne da rastavlja i udaljava..a sve su teme i price ispricane, ispostene...izbledele!!!

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
PROTA71 je napisao(la):
..e da, i da naucis da pecas, nije sve u musicarenju vezano za betonirane kanale i uredjene obale na kojima pecas!!!

A i ljubomorni smo :)
Kakvu ste neboluzu lupili sad,  još mi nije dobro.  Ajde gdje su to betonirani kanali?  I na kojima pecam?
Ajde gdje su te uređene obale na kojima pecam?  Ja vaše pecanje nisam dovodio u pitanje,  nit me zanima kako pecate.  I o svom pecanju nikom ne solim pamet,  i svako je dobrodošao na te vode na kojima pecam.  A vi,  vi koji ste me pozvali u svoju kuću,  i dali raznorazne poklone i pri tome mi niste ni feninga uzeli.  Baš vi,  nabijte na onu stvar tog člana foruma i vjerovatno vašeg "prijatelja " koji vam je svašta napakovao o meni.  Ja sam i dan danas na tim istim poklonima zahvalan i još ih koristim.  A vama b
Nek bude kako jeste,  zato što vjerujete svakojakim gnjidama i ljigavštinama.  Obradujte još nekog klinca,  ali probajte da ga ne pljujete kasnije,  bez razloga.

To je što se tiče tog dijela vašeg posta,  a ostalo nema potrebe komentarisati.

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Hahhahah kakvo zagrevanje za ligu. Ako, deco, drvite patke. :D :D :D

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
PROTA71 je napisao(la):
Klinac, smanji dozivljaj i probaj da naucis da se pristojno ponasas, skratis jezik, postujes starije i ne seres po forumu...e da, i da naucis da pecas, nije sve u musicarenju vezano za betonirane kanale i uredjene obale na kojima pecas!!!
Da, mogao bi malo i ulogu praziluka da smanjis na pristojnu meru...U kucu sam te pustio, pre toga sacekao, poklonio ti sta sam imao viska, dinar ti nisam uzeo, nit bi...a Ti si danas neko ko treba da savetuje, uci, edukuje starije, pametnije i iskusnije LJUDE!!! JOs nisi prve bolesti prelezao, previse si zelen...mlad, takvih sam se pajaca previse nagledao u zivotu, epizodisti su najcesce bili, kratkog daha i postojanja...
Prozvan se nisam ni malo osetio, nego mi smeta da me neko ko se u tom momentu igrao u pesku savetuje sta treba da rade ljudi koji su bili svedoci takmicenja...okupljanja na Peruccu, jedne lepe manifestacije koja naravno tesko da moze da opstane na nasim terenima, upravo zbog narastaja kojem pripadas danas i ti..
Pametnice nase...

A Tihomire Lukicu sad se tebi licno obracam jer si u svom prethodnom postu rekao ogromnu neistinu, i slobodno mogu da kazem laz!!!
Ko god je bio tada na Peruccu, od takmicara i ljudi sa strane, a da se licno poznaje sa tobom ti je cestitao!!! Sve ostalo sto si napisao, mada svasta je moguce, Ja sto znam i sto sam svojim ocima video...a video sam!!!! Bas si zasrao pricu..nije fer!!! Pljujes vec duze vreme ljude, nipodastavas mnogo toga, optuzujes bez ikakvog razloga i vrtis par reci u krug...stvarno sujeta, ljubomora, zavist, glupost ili sta vec koristis u svom recniku, su stvarno nepotrebne reci aman osvesti se!!!Koristis retoriku umobolnih ljudi, bolesnika!!!!
Ovo je samo jedan lep vid ribolova, Forum koji treba da spaja a ne da rastavlja i udaljava..a sve su teme i price ispricane, ispostene...izbledele!!!
Proto, sve si lepo rekao. Ali znas onu narodnu " ko sa decom leze upisan se budi !"

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
Pametnice nase...

Gospodine Proticu, jasno Vam je da Vas vec izvesno vreme na forumu kao i u privatno izbegavam u sirokom luki, jer nemate ni jedan kvalitet koji treba da ima osoba sa kojom mogu imati bilo kakav vid kontakta!!!

Vase ponasanje na forumu kojim navodno vaspitavate omladinu je u najmanju ruku drsko i bezobrazno, a da ne pominjem da ste to sebi dali za pravo ne znam iz kog razloga! Da bi nekom bilo primer morate biti imati odredjen nivo, a vi to ne posedujete!!! Mnogo ste los covek koji se vodi samo licnim interesima i samo onim losim ljudskim osobinama, a i ne posedujete nikakvo ribolovno znanje pa da bar po jednom osnovu mozemo doci do zakljucka da se ovako ponasate! Ovo naglasavam samo da ljudi koji Vas ne znaju ne zive u zabludi da ste Vi neki musicar! To sto su Vas svi iz vaseg okruzenja i privatnog i poslovnog davno prevazisli ne trebate prihvatati kao frustraciju nego sa dozom zadovoljstva, a za Vase licne neuspehe krivite sami sebe i nemojte se iz zavisti i ljubomore istresati na dobrim i postenim ljudima!!!

Sto se Perucca tice tamo niste bili ni moj prijatelj ni moj drug vec samo jedan obican poznanik kojeg sam sreo par puta pre toga, ne znam odakle Vi znate koliko je meni ljudi cestitalo? Ako ste me krisom pratili i popisivali zelje, cestitke i pozdrave onda Vam se najiskrenije izvinjavam! Taj dan ste u mom drustvu proveli jedan veoma mali deo vremena(sve ukupno u vise navrata oko 10min) i nikako niste mogli ispratiti ko je meni prisao i cestitao a ponajmanje da Vam padne na pamet da me optuzujete za laz. Ali sobzirom da ste ovde a i privatno odavno procitani i nije cudan Vas stil pisanja!!!

Na mene ste kivni od lige 2015 zato sto sam se nasao na pogresnoj strani(svaka strana koja nije vasa je pogresna), a stranu ste izabrali iskljucivo vodjeni mrznjom prema jednom coveku(Ivanu Randjelovicu), nije Vas zanimalo nista drugo i nista drugo niste uzeli u obzir sem Vase licne fobije i mrznje prema tom coveku sa kojim ja opet nemam nista sem obicnog poznanstva kroz zajednicu musicarskih klubova!!! Ovo sam Vam i licno rekao pred svedokom prosle godine kad smo se igrom slucaja sreli, kada ste i sami potvrdili da je jedini problem gore spomenuti gospodin!!!

Pa posto smo konstatovali da Vasa izjava vezana za pomenuto takmicenje nije potkovana nicim drugim sem Vase reci koja meni ne vredi ni prebijene pare molim Vas da prestanete da izmisljate!!!

Ludi se ne kupiju sakom materjala, ima sigurno i takvih ali dobri iskreni i posteni ljudi sigurno ne, a ka takvima trebate da tezite!!!

Dugo sam razmisljao da li da Vam se uopste obratim ali nisam osoba koja moze da precuti na lazi iznesene o njemu!!! Ovo ne mora da znaci da sam ja u bilo cemu upravu, samo Vasa rec vredi mnogo malo da bi dokazala bilo sta!!!

Vise Vam se nikada necu obratiti na forumu ali cu vrlo rado sesti sa vama i pogledati Vas u oci pa da prodiskutujemo o svemu sto vas zanima, jer ja nema sta da krijem nemam cega da se plasim iza mojih tvrdnji stoje argumenti i cvrsti dokazi, ne znam da li vi mene smete pogledati u oci!!!

Pozdrav Tihomir...

Vrh Dno