MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Pa Vlado jbt prosle godine pola Lige pecalo sa ovim extended telima???

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
emporio djuzini je napisao(la):
Luka,
Proveriobsam sa Saletom Zupom
Kaze da ne moze
A jel mozes ti da zamolis Sala zupu da nam izbaci deo pravilnika kojim je to zabranjeno?

Drugo koliko mene pamcenje sluzi prosle godine prilikom usaglasavanja pravilnika jasno smo naglasili da nema ogranicenja u izradi imitacija!!!

P.S. Sem kod otezanja i materjala(silikonske gume za worm-a)

Sent from my iPad using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
:yeswink: :yeswink: :yeswink: pa zato ja i kazem 2016 pola Lige pecalo na takve musice. Vlado ti kao predsednik molim da proveris to da neki od nas ne bi bili dovedeni u zabludu i u neravnopravnom polozaju u odnosu na druge. A ne da bude San huan ne moze ili Kamenjarka pplicelonka a ovamo samo se klepa riba ;)

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
http://www.ribolovci.org.rs/images/pravilnik_musica_2016.pdf
POGRESIO SAM
Izgleda da moze

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
Sad sam se cuo sa Saletom Zupom
Sudijom od prosle godine
Nismo se sporazumeli
On je pogledao stari pravilnik gde je bila i slikazabrnjenih musica
2015 bila tabranjena
2016 dozvoljena

SVE JE REGULISANO PRAVILNIKOM

jos jednom izvinite sto sam pogresio.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
maric je napisao(la):
Nemoj tako bio si Fenjeras i samo se to pamti. Ja sam bar upisao ribe ;) video si kutiju. Nijedna nije imala tungsten vec mesing i tu sam se zajebao inace bih bio u reprezentaciji  a i nisam nimfario pre toga  .
A mislis da sam ja nimfario? Nimfe nisam ni imao verovatno. A tungsten je tad za mene bio misaona imenica. Koje si ti ribe upisao? Na moravici nisi.... Ja sam na gradcu imao par riba koliko se secam. Nisu mi bile upisane ne secam se zbog cega. Al nabo sam par kom. Secam se i gde.
Drugo.... Ja sam tad zapitkivao svakoga i sve.... A ti u istoj fazi kao i ja tad delis savete.... Razumes razliku?
Zbog nedostatka mentora, literature, interneta.... Ja sam nekoliko godina ucio sve sam, na moravi. Mending, reach.... Switchevi i ostala cuda to je tek mnogo kasnije doslo kad sam se poprilicno namucio. Jednom mi je pokazao pokojni Dragan brica zabacivanje, dva tri puta Nes.... Sve ostalo sam.... Tek kasnije su dosli fly casting mitinzi i uzasno brz napredak. Sretali smo se po livadama ucili jedni od drugih. Sreca da sam imao par drugara koji su nesebicno delili znanje samnom...
Predvez je bio mosaona imenica. Imao sam samo gamakatsu udice...parao sam zenske carape za konac. Cupao doomaceg petla....
Dabing sam pravio tako sro sam cupao cebe.... Muve vezivao prvo u rukama, pa pridrzavao kljestima, pa maloj kao stolarskoj stegi....pa tek onda indijska stega, bobine koje kidaju svaki konac.   

Mnogi danas odgledaju par klipova kupe besne stapove upecaju par riba i tripuju se da znaju nesto. E takvi mi opasno skacu po zivcima.
I da... Bio sam fenjeras.... Nije sramota. Ocekivao sam to. Sto nisi kupio tungstene za prvu ligu kad si ucestvovao? Zato sto se pravis pametan. A iskreno gledao sam ti muve tad. Nesto se ne secam da su sve mesing bile. A i da jesu, popodne kad je opala voda na moravici se lovilo na lakse muve. Ko je znao naravno. 

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Na Moravici sam upecao 3 ribe koje su bile ispod 20 cm i dve lepe mi spale. Pitsj NMilanovica on mi je bio merac ;) sve su bile mesingane glave. E sad ja se ne ljutim ali ne mozes da prdis i kenjas meni koji sam prvi put ucestvovao. 4 lika koja su bila iza mene imali su takmicenja iza sebe a ako nista bar Open Gradac. Bio si Fenjeras pa sta fali bitno je da si napredovao. Videcemo da li ce meni trebati toliko godina da bih napredovao toliko ;) Tihom nije npr ;)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Emporio druže, nije izgleda da može, nego može. Ti bi kao predsednik mušičarske lige, trebao najbolje da poznaješ pravilnik. O tome smo pričali prošle godine, ako se dobro sećam, i tada je sve razjašnjeno. Tihi to dobro pamti, i to je jako pohvalno, ali ti debelo zaostaješ. Zar treba da se vraćamo na priču od pretprošle godine?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
maric je napisao(la):
Na Moravici sam upecao 3 ribe koje su bile ispod 20 cm i dve lepe mi spale. Pitsj NMilanovica on mi je bio merac ;) sve su bile mesingane glave. E sad ja se ne ljutim ali ne mozes da prdis i kenjas meni koji sam prvi put ucestvovao. 4 lika koja su bila iza mene imali su takmicenja iza sebe a ako nista bar Open Gradac. Bio si Fenjeras pa sta fali bitno je da si napredovao. Videcemo da li ce meni trebati toliko godina da bih napredovao toliko ;) Tihom nije npr ;)
Maricu, ribe ispod mere i ribe koje su ti spale ... Jel se to pise gde?
Drugo pricas o babama i zabama. Ja iskreno strpljenja nemam da se naglabam sa tobom. Iskreno mislim da previse lupas. Imas nenormalnu potrebu da budes u pravu. Ja sam rekao sta sam imao. Vise se necu raspravljati sa tobom jer pre cu bukvi da objasnim nesto.

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Jbt ja sam stojicki izdržao karanje a tebi covek malo stavi na vrh i odmah svrsis. Čoveče vidis da radim na tvojoj mentalnoj jačini. Moraš da budeš jači mentalać ako misliš da uradiš nešto na svetskom. Pa kako ti ulovi ribu u meri a nisu ti pisali jbt??? To nigde nisam još cuo. Pravio sam paralelu izmedju tebe i mene na početku takmicenja. Ispade da sam bolji bio. Al ok imao sam olakšavajuće okolnosti YT i Renzetija. Ima i toga. Vidis kako je Mita bio 17 pa postao 3 za godinu dana. Pa bio 6 od 9 takmičara. Jbg sve je to škola.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Meni se nikada nije desilo da odem na takmičenje i ne uhvatim ni jednu ribu. Mogu da budem loš, u poslednjoj trećini, možda i četvrtini, ali nikada bez ribe i nikada poslednji. To sam ove godine i dokazao na Gradac openu.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Jesi skidam kapu. Jeste da su svi pecali sektor 45 min a ti 1h al uhvatio si ;)

Vrh Dno