maric je napisao(la):
Nemoj tako bio si Fenjeras i samo se to pamti. Ja sam bar upisao ribe

video si kutiju. Nijedna nije imala tungsten vec mesing i tu sam se zajebao inace bih bio u reprezentaciji a i nisam nimfario pre toga .
A mislis da sam ja nimfario? Nimfe nisam ni imao verovatno. A tungsten je tad za mene bio misaona imenica. Koje si ti ribe upisao? Na moravici nisi.... Ja sam na gradcu imao par riba koliko se secam. Nisu mi bile upisane ne secam se zbog cega. Al nabo sam par kom. Secam se i gde.
Drugo.... Ja sam tad zapitkivao svakoga i sve.... A ti u istoj fazi kao i ja tad delis savete.... Razumes razliku?
Zbog nedostatka mentora, literature, interneta.... Ja sam nekoliko godina ucio sve sam, na moravi. Mending, reach.... Switchevi i ostala cuda to je tek mnogo kasnije doslo kad sam se poprilicno namucio. Jednom mi je pokazao pokojni Dragan brica zabacivanje, dva tri puta Nes.... Sve ostalo sam.... Tek kasnije su dosli fly casting mitinzi i uzasno brz napredak. Sretali smo se po livadama ucili jedni od drugih. Sreca da sam imao par drugara koji su nesebicno delili znanje samnom...
Predvez je bio mosaona imenica. Imao sam samo gamakatsu udice...parao sam zenske carape za konac. Cupao doomaceg petla....
Dabing sam pravio tako sro sam cupao cebe.... Muve vezivao prvo u rukama, pa pridrzavao kljestima, pa maloj kao stolarskoj stegi....pa tek onda indijska stega, bobine koje kidaju svaki konac.
Mnogi danas odgledaju par klipova kupe besne stapove upecaju par riba i tripuju se da znaju nesto. E takvi mi opasno skacu po zivcima.
I da... Bio sam fenjeras.... Nije sramota. Ocekivao sam to. Sto nisi kupio tungstene za prvu ligu kad si ucestvovao? Zato sto se pravis pametan. A iskreno gledao sam ti muve tad. Nesto se ne secam da su sve mesing bile. A i da jesu, popodne kad je opala voda na moravici se lovilo na lakse muve. Ko je znao naravno.
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk