100ka
Hero member
Randjo DJ=Mixmaster! to je izraz koji su koristili pripadnici američke Hip Hop scene sa njenih početaka, tako da je ovo tvoje umetničko ime kompletan pleonazam!

Prdi, prdi, ali zato što je lo-fi kompresija. Hi-fi se može kupiti na mom najnovijem albumu "House Of Flies". Pošalji mi 30 eura i dobićeš ga na DVD-u, plus gratis snimak mušičarenja u Debelici, pre nego što je potrovana riba, pod naslovom "Blagovremeni masakr". :lol:100ka je napisao(la):Randjo sredi malo ovaj MIX "prdi" ti kick.
Za trud 3![]()
Može, ako ti oštetim, ali šta će biti ako oštetiš vid gledajući kako se na bambulu vade mečići iz Timoka? Da li i tad treba odšteta? Znaš ono, jedan, dva, tri, 4, 5, 6, 7, 8... i sve tako do 20 krupnih klenova na samo jednom prelivu kod tvog sela. Posle drugog klena od preko 500g će ti zakrvaviti oči, a posle petog ćeš briznuti u plač. Posle 15. ćeš imati trajno oštećenje vida, a posle dvadesetog ćeš se celog života kajati što se nisi rodio ranije i blagovremeno upoznao čiču i Beli Timok, pre katastrofalnog trovanja.100ka je napisao(la):Može ali ti meni onda da platiš 100000€ za odštetu što mi oštećuješ sluh![]()
![]()
![]()
![]()