Musicari i muzika

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Randjo DJ=Mixmaster! to je izraz koji su koristili pripadnici američke Hip Hop scene sa njenih početaka, tako da je ovo tvoje umetničko ime kompletan pleonazam!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Prosečan beogradski diskofil ne može da zamisli da u Nišu postoji bilo šta osim zemljoradnje, pa bi da savetuje i internacionalne disk džokeje iz "seljačkog" grada, i to iz oblasti kojom se ne bavi on, već oni.
Mene ne čudi 100ka. Dok sam "mixmasterisao" po Mediteranu, sreo sam na desetine "100ka".

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Mix nisam razumeo tvoj konfuzni post, ali je najbitinije da si ti sam sebe razumeo ;)
P.S. Koliko god se Nišlije trude da poseljače svoj grad Beograd u tom domenu ostaje neprejebiv. :hammer:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
100ka, da li ja mogu da primetim da malo omalovazavas nas dole juzno ?????????????????????????????

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Što ti reče jednom
TRIPUT MERI JEDNOM SECI!!!

P.S. Omalovažavam samo one koji mene omalovažavaju. A to da li neko živi južno severno zapadno ili istočno nema nikakve veze. Mada ovde ima jedan lik kome smeta Beograd i sve što odatle dolazi.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ja sam taj lik.
main.php

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
100ka je napisao(la):
Randjo sredi malo ovaj MIX "prdi" ti kick.
Za trud 3 ;)
Prdi, prdi, ali zato što je lo-fi kompresija. Hi-fi se može kupiti na mom najnovijem albumu "House Of Flies". Pošalji mi 30 eura i dobićeš ga na DVD-u, plus gratis snimak mušičarenja u Debelici, pre nego što je potrovana riba, pod naslovom "Blagovremeni masakr".  :lol:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Može ali ti meni onda da platiš 100000€ za odštetu što mi oštećuješ sluh ;) :D  :hammer: :whistle:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
100ka je napisao(la):
Može ali ti meni onda da platiš 100000€ za odštetu što mi oštećuješ sluh ;) :D  :hammer: :whistle:
Može, ako ti oštetim, ali šta će biti ako oštetiš vid gledajući kako se na bambulu vade mečići iz Timoka? Da li i tad treba odšteta? Znaš ono, jedan, dva, tri, 4, 5, 6, 7, 8... i sve tako do 20 krupnih klenova na samo jednom prelivu kod tvog sela. Posle drugog klena od preko 500g će ti zakrvaviti oči, a posle petog ćeš briznuti u plač. Posle 15. ćeš imati trajno oštećenje vida, a posle dvadesetog ćeš se celog života kajati što se nisi rodio ranije i blagovremeno upoznao čiču i Beli Timok, pre katastrofalnog trovanja.
Kako to da ti nadoknadim, crni 100ko? Čime da ti platim ono što nema cenu? Može jedna muzika?  ??? :'(  :hammer:

Vrh Dno