Musicari i muzika

Durlanac

Junior member
Učlanjen(a)
27.07.2007.
Broj reagovanja
0
100ka je napisao(la):
Vidim da si spomenuo Ding Dong, jel su oni zivi (mislim muzicki), jel jos rade nesto il su prsli kao lajsna?
P.S. Odavno nisam odradio neki teqila sunrise, a vi :D :D :D :D :D :D :D :D :D?

Marko je na Skijatosu (Grcka) a sa batom se vidjam skoro svaki dan inace radi se radi ima dosta novih stvari

http://www.youtube.com/watch?v=NfMjXqslhyk ovo je link do najnovijeg spota Ladi dadi

mislim da ce vam se svideti  jer stvar nije cist RAP zonfa ima svega odgledajte (i odslusajte) ga i necete se pokajati

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Durlanac je napisao(la):
St.Igor je napisao(la):
ziveo sam u zabludi da su musicari rockeri
    :lud: :lud: :lud: :lud: :lud:

Nemoj samo sa tom vasom rokerskom Nosnjom da dolazis u DURLAN inace  :ninja: :rambo: :machinegun: :bangbang: :zajedno: :aaa: :bat:

Cupavac nemoj da vredjas  kakvi bre rokeri i pankeri i sminkeri

Stara skola Cypress Hill  :respect:,Dr. Dre, 2Pac  :respect:, Snoop DOG, Game, Old Dirty Bastard, Methodman, Wu motherfucking Tang  :respect:, Busta fucking Rhymes, Gentleman, Bob-an Marley  :respect:, Peter Tosh, Judy Mowat, Ding Dong, Nigrutina itd............... 

ne zmam sta da mislim o ljudima koji se zovu TUPAK , KUČE, KOPILE dobrra ekipa mada oni imaju više  :respect1: za rokere , recimo Kuče za Morisona, RUN DMC za Aerosmith .....  al dobro ..... ej dobar ti avatar .....govnjarka zar ne?

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
odlican je ovaj ladi dadi , stvarno dobar :tbumb:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
@Igor i Durlanac :bat:
Nemogu da verujem oko cega se vi svadjate.  Durlanac se malo isprdeo al nemoj sad odma' ti da uzvracas i da pocinjete svadju zbog muzickih ukusa. Ja sam odrastao na rock muzici i jazzu posto je te ploce moj matori najvise pustao gajbi, sad slusam najvise RAP, ali slusam i reggae, d'n'b, elektronsku, r'n'r i raznu drugu muziku.
O mrtvima sve najbolje zato nemoj da pljujes po Tupacu (to mu je bilo pravo ime) koji je ime dobio po nekom poglavici Azteka ili Maja koji se borio protiv osvajaca, a Ol' Dirty Bastard je to koristio kao umetnicko ime (ne znam tacno kako se stvarno zvao), sta je onda sa rokerima koji koriste umetnicka imena?
Sad lepo da se izvinite jedan drugom i ostatku clanova koje ste uvredili svojim stavovima i da se izljubite za kraj u znak pomirenja.
E DA JOŠ JEDNA SITNICA

[size=10pt]MRZIM NARODNJAKE[/size]
[size=10pt]MRZIM NARODNJAKE[/size]

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Nema potrebe da se izvinjavate, ali ovo ljubeljenje moze biti veoma zanimljivo. Rado cu taj momenat da snimim i da postavim na ovaj nekulturan forum!

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Mislim da ce te ti i 100ka to da zavrsite posto poznajete materiju a i sajt nam ide u pravcu www.koljemseukaku.org i to polako ali sigurno sve ce Laki preko ove karme da nas upiše u neku sektu a da i ne znamo!
Znao sam da ne treba da se kačim na internet,kad sam znao  :doh: :doh: :doh:........

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
:D :D :D
Dobro, dobro samo ti zajebavaj Igore neznas s kim se kacis :rambo: :lurk: :bat: :machinegun: :ninja: :samotuci:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Laki, evo muzike Bo Diddley-a i njegovog snimka Bad Trip, koji ne mozes da nadjes. Mali isecak LO FI, a za HI FI ces morati da platis malko Chess Records-u. :-*

Vrh Dno