Musicari i muzika

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Jeste li čuli house od zvukova snimljenih pored reke?

Prilozi

• MIXMASTER_REAL_NATURE__S.mp3
    98,1 KB · Pregleda: 79

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Evo isecka iz prvog Lakijevog singla. Veliki hit!

Prilozi

• Lucky peva.mp3
    46,8 KB · Pregleda: 74

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Ovo je bila zajebancija sa sajta ciklidi.org. Cela pesma je vrhunska glupost!

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Ja sta sve slusam bilo bi vrlo tesko opisati ili nabrojiti, pa necu ni pokusavati....

Pored pecanja, vezivanja muva, robotike imam jos jedan hobi a to je muzika pa evo pesme benda u kom sviram svoj fratless bass... mozda se nekom i svidi! :lol:

http://www.aura.rs.ba/media/bdijem/aura-03-plivam.mp3

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Niste slabi...Ja isto nemam nesto određeno, i zato bolje da ne pocnem nasiroko da pisem jer ce da ispadne clanak :lol:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Hajde da se okupimo u vreme Jazz Festivala u Nišu. Da danju mušičarimo, a noću "stondiramo" uz JAZZ, SOUL i FUNKY. A?
www.nisville.com

Prilozi

• Niski dzez festival 2007.jpg
    Niski dzez festival 2007.jpg
    36,1 KB · Pregleda: 118

Durlanac

Junior member
Učlanjen(a)
27.07.2007.
Broj reagovanja
0
St.Igor je napisao(la):
ziveo sam u zabludi da su musicari rockeri
    :lud: :lud: :lud: :lud: :lud:

Nemoj samo sa tom vasom rokerskom Nosnjom da dolazis u DURLAN inace  :ninja: :rambo: :machinegun: :bangbang: :zajedno: :aaa: :bat:

Cupavac nemoj da vredjas  kakvi bre rokeri i pankeri i sminkeri

Stara skola Cypress Hill  :respect:,Dr. Dre, 2Pac  :respect:, Snoop DOG, Game, Old Dirty Bastard, Methodman, Wu motherfucking Tang  :respect:, Busta fucking Rhymes, Gentleman, Bob-an Marley  :respect:, Peter Tosh, Judy Mowat, Ding Dong, Nigrutina itd............... 

Z

Zakula

Guest
Vlajko,prijatelju stari,kada cemo da slushamo stari i dobri rap devedesetih...I naravno vatamo krupne klenove po Nishavi??Pomenuo si Ol' Dirty-ja...U poslednja nekoliko dana mnogo slusham njegove stvari...Brooklin Zoo,Shimmy Shimmy Ya,Fire,itd...Jesi li chuo te stvarchice??Poslao si mi PM,pre ne znam koliko...Izvini shto ti nisam odgovarao,malo sam neodgovoran...Ja sam,Mladen Zakula...Evo i jedne slike najkontraverznijeg rappera kojeg je svet ikada video....

Prilozi

• ODB.jpg
    ODB.jpg
    14,6 KB · Pregleda: 108

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Čekajte Durlanci, Jazz Festival je pun "crne" muzike. Vidim da ste i vi u "black" fazonu. Hajde da se družimo na ovom festivalu, a dok traje neki soul, vi u glavi repujte, a ja ću (kao ex DJ) da scratch-ujem. :tbumb:
Verovatno su i vaši idoli, sve same crnčuge, morali da slušaju Ike Turner-a i "Proud Mary". Hajde da i vi pođete njihovim stopama, ali ovog puta kroz Stambol Kapiju, preko Tvrđavskog mosta i Nišave. :lol:
Mogli bi i rokeri da nam se pridruže. I njihova omiljena muzika je nastala od onoga što će sigurno zasvirati u tvrđavi. Kralj i jedan od tvoraca rock-a, je odrastao uz crne rhythm and blues pevače i gospel horove. I sam je snimio "Proud Mary".
Daćemo Ike-u 100 kinti da nam je otpeva na uvce, lagano, sa razumevanjem.
Biće za svačiji ukus po nešto, čak i etno-jazz-a.
Hajde da se okupimo i završimo ulaznice "na veliko" sa popustom! :hammer:

Durlanac

Junior member
Učlanjen(a)
27.07.2007.
Broj reagovanja
0
Naravno da sam cuo te stvarcice  :respect1:

Ma sve moze brate Zakula kad ces da se javis pa da idemo negde malo dalje ja sam trebao sad za vikend da idem na Vlasinko jezero ali nista od toga Juce sam bio na putu do bora preko knjazevca i zajecara i mogu vam reci da je Timok (neznam koj) pun krupnih klenova koji se zalicu i na baceno parcence drveta u vodu ali nisam poneo stap pa sam samo u zivao u igri i jurnjavi klenova po vodi ali ako idem sledeceg vikenda zovem te Zakula da idemo malo da ih rastrtimo  NEGO KAD CE NEKI CAS OKO FLYTYINGA vezujem muve nisu lose ali neke cake moras da mi pokazes

Pitanje za sve sta je bilo sa NIS-OMNIOM (ako se tako pise)

Z

Zakula

Guest
Randjo,idemo na Nisville,dogovoreno.Ja mnooogo gotivim blues,soul i jazz muziku.Popodne,kod Lakija se dogovaramo.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Yo! Durlanac  :respect1: wazuup. Ima znaci ovde jos ljubitelja matore prljave repcine sem Zakule i mene.
Vidim da si spomenuo Ding Dong, jel su oni zivi (mislim muzicki), jel jos rade nesto il su prsli kao lajsna?
P.S. Odavno nisam odradio neki teqila sunrise, a vi :D :D :D :D :D :D :D :D :D?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
:) da vas malo bocnem ;)  :smoke:

Zamislite si ovaj prizor, trenutak, doživljaj, situaciju na vodi - kako god da to nazvali.

Ti (koji ovo čitaš si u glavnoj ulozi ;) :D) nalaziš se na nekoj gin clear planinskoj vodi, okružen netaknutom mešanom šumom crnogorice i listopadnog drveča, vazduh je čist i oštar, preko krošnji se vide vrhovi planina prekrivenih snegom. Rano je jutro i čuju se jeleni iz šume, razne ptice, i najlepši zvuk na vodi... :) bučkanje krupnih ljipljana (što je prava retkost) i pastrmki ;).  Naravno, sve je sasvim u stilu. Na nivou  ;) Ti si u vodi do pojasa, držiš neki prvoklasni bambusov štapić i na kraju predveza jedna mala umetna suva muva (barbless hook) koju si posebno odabrao prema trenutnom "dešavanju" na vodi. Elegantno i bez greške nežno prezentiraš muvu i več zamaraš lipljana ili pastrmku od 45cm do 50cm ;)

Sav taj ugođaj snima vaš kolega, posle dođete kući i sve to treba da se da na komp i obradi, da se napravi jedan fini filmić o perfektnom mušičarenju. Dolazi trenutak da se u taj profinjeni video ubaci i neka muzika u pozadinu ;)
Odabirete...hmmmm...Hard Core, H&M, Rap, HIp-Hop, Rock N' Roll...blabla...Klasika  :D ja bi se odlučio za klasiku. Možda bi ubacio nešto od Rachmaninoff-a ili Wagner-a ... ne bi se bunio niti protiv Bach-a ili Bethoven-a :D ali rap u sav onaj ambijent bi bio smesan :D :)  :bleh:

U slučaju lova nekih tarpuna, štuketina, i ostalih zverki sa jačim mušičarskim priborom gde dolaze u obzir samo strimeri - možda opet neka melodična muzika. Ako bi mi se učinilo da bi umesto muzike više pasala "buka" onda bi se odlučio za Rammsteina i komad "Freu frei"  :D ;)

Vrh Dno