milojeminic
Newbie
- Učlanjen(a)
- 24.06.2007.
- Broj reagovanja
- 0
Ja se izvinjavam, ali bih zamolio moderatora da ovaj post premesti tamo gde mu je mesto. Rec je o kritikama upucenim na moju adresu, sto nije na mestu. Gospodine dr.Laki, nisi pravedan, ali procitaj malo i istinski razmisli sta sam ja napisao, a sta je gospodin Mixmaster kojeg znam po ubijanju neduznih ribica od 20- cm, kako pastrmki tako klencica, stukica.......a ovde izmislja vrelu vodu, sa stavom da njega nije bilo ne bi ni bilo C&R na reviru Moravici, smesno jel da!
Moram priznati da je dobar ribolovac, skidam kapu, ali na nacin na koji se vi oslobadjate neistomisljenika je brutalan i nevaspitan. Svodi se na to da ukoliko se pojavi neki novi clan na forumu sa suprotnim misljenjima kome muva od drveta nije najomiljenija muva, kome shimano ima lose modele, kome je C&R primarna stvar..........istog momenta dobija kartu u jednom pravcu ka forumu na .com domen! Jednom recju clanovi koji ne gotive shimano opremu, masakriranje riba na drvenu bubu, a jos (bicu vrlo nevaspitan) ne ladi j... doticnom, slobodno nema sta da trazi na ovom forumu isto kao i ja! Zelim odgovor, od dr.Lakija, od suflera komentari nisu potrebni.