Mr.Minic Vs. MixMasetr, lucky etc uz band the Cramps

milojeminic

Newbie
Učlanjen(a)
24.06.2007.
Broj reagovanja
0
Ja se izvinjavam, ali bih zamolio moderatora da ovaj post premesti tamo gde mu je mesto. Rec je o kritikama upucenim na moju adresu, sto nije na mestu. Gospodine dr.Laki, nisi pravedan, ali procitaj malo i istinski razmisli sta sam ja napisao, a sta je gospodin Mixmaster kojeg znam po ubijanju neduznih ribica od 20- cm, kako pastrmki tako klencica, stukica.......a ovde izmislja vrelu vodu, sa stavom da njega nije bilo ne bi ni bilo C&R na reviru Moravici, smesno jel da! :D Moram priznati da je dobar ribolovac, skidam kapu, ali na nacin na koji se vi oslobadjate neistomisljenika je brutalan i nevaspitan. Svodi se na to da ukoliko se pojavi neki novi clan na forumu sa suprotnim misljenjima kome muva od drveta nije najomiljenija muva, kome shimano ima lose modele, kome je C&R primarna stvar..........istog momenta dobija kartu u jednom pravcu ka forumu na .com domen! Jednom recju clanovi koji ne gotive shimano opremu, masakriranje riba na drvenu bubu, a jos (bicu vrlo nevaspitan) ne ladi j... doticnom, slobodno nema sta da trazi na ovom forumu isto kao i ja! Zelim odgovor, od dr.Lakija, od suflera komentari nisu potrebni.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Video sam da ste na sajtu pa sam sacekao da vidim kakav sada zanimljiv post mi spremate. Zanimljiv veoma...da li ja to imam sulfere, ili surfere, g franko fere u svakom slucaju evo odgovora.
Koriscicemo elementarnu logiku, prostog tipa. Pojavljue se novi clan koji zeli da kritikuje, OK. Postujem. narada mene, sjajno...koristi argumente koji nepoju vodu. E tu je problem. Naipsali ste kako je sajt needukativan i kako losim ucimo decu, da bi ste odmah nakon toga napisali da treba da kupujemo UKRADENU robu. I tu lezi maximalna nelogicnost. Kako neko ko sebe predsjavlja kao moralnog cistunca, a vi ste gospodine Minicu tako sebe predstavili, navodi nekog na kriminal i duboko ne samo NEmoralne radnje vec i zakonom kaznjive. Nesto tu smrdi i ja dobro znam o cemu se radi. Znate i Vi gospodione minicu...pokusaavte da napravite clanove budalama, racunajuci i mene. Nece Vam proci dragi moj!
A sada vrhunac nebuloza, kao clanovi se teraju oddavde...hahahhahahahaha  :doh: :doh: Ja nezelim da se bavim com sajtom i njihovom politikom, ali sa ovog sajta niko nije isteran. Da li sam ja nekog bannovao, da li sam ja nekom rekao da ide. Nemojte da sirite dezinformacije i baljezgarije. To je tako jadno, ali zasita jadno.  Na sajtu ima ihahah ljudi koji pisu i koji imaju misljenje upravo ono koje ste naveli.
Svodi se na to da ukoliko se pojavi neki novi clan na forumu sa suprotnim misljenjima kome muva od drveta nije najomiljenija muva, kome shimano ima lose modele, kome je C&R primarna stvar

A ovo je sjajno
a jos (bicu vrlo nevaspitan) ne ladi j... doticnom
hahahhaha jako do maximuma. Sta je vaspitanje, da li je koriscenje lascivnog govora nevaspitanje ili je pokusaj da se nesto unisti i degradira nevaspitanje. Da li je ovaj deo koncerta the crampsa nekulturan i nevaspitan
[flash=400,400]http://www.youtube.com/v/iCQ4QLFl01g[/flash]
Odgledajte ga gosn Minicu...Zelim da cujem Vase misljenje o ovom vrhunskom umetnickom dogadjaju!

Auuuu ovo nisam video a ovo je najjace
ubijanju neduznih ribica od 20- cm, kako pastrmki tako klencica, stukica
Ova recenica je tolikooooooooooo jaka da je ne ni komentarisao! Ali je veoma vazno pitanje zasto nisu pastrmkice kada su klenici i stukice? Pom,ozite mi?

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Yamolio bih clanove da se neprimaju na ovakve divne provokacije i da budu cool, a ovaj deo teme cu iseci da bi se ja lepo zabavljao sa gosp minicem

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Laki druze moj mnogo pustas, a i pustao si pojedine clanove da pustaju krilca ... Neki su cak i poleteli! I hvala im za to...
Druze moj pravila foruma nalazu da nema offtopicovanja i da se takve baljezgarije brisu jer forum nije mesto za njih. A sad cu da te zamolim da pocnes da brises sve postoje koji nemaju veze sa ovom temom - pa i moje. Sta mene boli p... sta gospodin 2 posta iznad misli o pojedinim ribolovcima i o njihovom tretiranju prema ribama?
Pozdrav!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Pravila foruma mi nece nametnuti lurker  Pravila foruma vode u sterilnosy i dosadu. Po pravilima bi morao prvo ja da se ponasam a ja to nezelim. Zato sam ja dragi moj prijatelju i saborcu nappsao da budete cool, ovakve provokacije dodju i odu, a mi ostajemo. pogledaj lazzo koncert, kako je dobar, a za ovu emu nebrini sutra cu iseci inastaviti da divno polemisem sa minicem delijom iz senke!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
The cramps nisu za smejanje...ma zajebavam se....necu da dam svoju ocenu ovog benda. Cekam mr.minica. Njeogov sud o ovm bandu pokazace sve sto me zanima. I ko je i sta je i sta misli!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Milojeminic je moj drug! Ne znam ko je, niti odakle je, mada mogu da pretpostavim, ali njegov kompliment neću zaboraviti: "Moram priznati da je dobar ribolovac, skidam kapu..."
Za ovo ću i da ga častim piće. Sve sada može da napiše. Ovo o sitnim ribama nije tačno, ali ako je to preduslov da mi napiše ovakav kompliment, progutaću. Nikad nisam čuo da mi neko da ovakav kompliment, a da pre toga nije rekao da imam i neke mane, najčešće izmišljene, ali mora malo da se ublaži ono što sledi "Moram priznati da je dobar ribolovac, skidam kapu..." da ne pomisle ljudi da me voli. ::) Razumem to. Ja nisam takav, ali to je kao neki običaj na Balkanu.
Milojeminicu, opusti se malo. Sad imaš druga ovde. Čitaj i dalje naše moćne postove i uči. Nemoj da kritikuješ, jer nam tvoja logika nije baš simpatična. Ovde piši o iskustvima iz mušičarenja. Nije lepo da samo čitaš naša, a ti ništa o tome ne napisa. Pomislićemo da nisi mušičar ili da imaš neke loše namere...
Laki, ti pusti čoveka da se otvori. Vidiš da zna šta je dobar ribar. Možda počne da pokazuje i dobru stranu. Sigurno je ima. :tbumb:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Nerazumem ovakav stav. Zasto bi neko bio kaznjen odlaskom na musicarenje.com, to je izvanredan sajt, koji je potpuno egal sa musicarenje.org, i tamo ima sta da se nauci, ne samo ovde. Ako je kazna to sto si usmeren na dobar sajt, onda svi trebaju da budu kaznjeni. Ziveo sajt musicarenje.com !

Ozbiljan sam...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Piromane, niko nije niti kažnjen, niti nagrađen. Čovek je zalutao i mi smo to primetili. Znamo gde možda i može da nađe istomišljenike, pa smo ga uputili.
Ja ne posećujem taj sajt, koji je, kako kaže njegov autor, napravljen zbog mene. Ne činim to jer ne volim imitatore, dvojnike i one koji precrtavaju umetnička dela, negirajući original. Možda se tebi to dopada, ali ja znam koji je sajt No.1 i samo to poštujem.
Nema potrebe da ga posećujem. I bez toga znam šta tamo piše. Verujem da se zajebavaš, jer nisi mušičar, ali bi da se malo zabaviš bockajući nas.

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Mikseru, nisi ti razumeo mene. Ja sam jasno napisao da je musicarenje.com dobar sajt, svidjalo se to tebi ili ne, to je istina. To nije podjebavanje tebe. Ja sam napisao da nerazumem sta je to uvredljivo ili podjebljivo u cinjenici da te neko uputi na dobar sajt. Ja bih bio zahvalan svakome ko me je uputio na anotheriste.co.uk pre nego sto sam ga sam otkrio. Da zelim da te bockam, onda bih ti napisao da je musicarenje gubljenje vremena i da samo varalica srbina spasava, ali posto nisam imao nameru da te zajebavam i podbadam u ovom postu, to nisam ni napisao. Ja smatram najvecim minusom sajta musicrenje.org, to sto u joomla-i nema banner za sajt musicarenje.com .

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
OK, Piromane, ti si navodno varaličar i kažeš da je .com dobar mušičarski sajt. Ja sam stvarno mušičar i to opasan i kažem da je taj sajt loš (kome verovati?), ali se slažem da je koristan, jer privlači pažnju onih kojima i nije mesto ovde. Oslobađa nas gluposti. Ja sam samim tim jedan od najiskrenijih poštovaoca tog sajta, koji je iz zle namere doneo neverovatan boljitak za www.musicarenje.org
Znam da će Laki poželeti da obriše ovo, ali ga molim da ako to radi ne počne baš od mojih postova, jer nisam ja započeo. Čak i ako počne da kritikuje ovu glupu raspravu, zamolio bih ga da počne od onog ko je započeo provociranje, slučajno, iz istog grada odakle je i osnivač sajta koji naprasno ceni.
U stvari, glupo je da sa ovog sajta predložimo nekom kome se sviđa ovaj  da posećuje i sajt dvojnik, koji je napravljen zbog toga što naš navodno nije dobar. To bi značilo da se slažemo sa tim. Nismo toliko maloumni. Piromane, ti me (nas) vređaš.

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Mikseru, ti mene vredjas tvojim besmilenim komentarom :)

Ja navodno varalicar, to je vec teska uvreda :) :) :) Moj licni rekord je stuka od cca 400g, malo li je? :) :) :)

Okani se pljuvanja po sajtu musarenje.com jer sam ja autor istog iz potaje, i ako ne prestanes da ga pljujes, otvoricu sajt musicarenje.net samo za pljuvanje po musicarenje.org :) :) :)

Mikseru, mnogo si ti opterecen Simpson-om, i jadan si u pokusajima da me okarakterises kao budalu, jer ja to jesam i niko nemoze da me takvim karakterise bez da mi plati proviziju zbog mog copyright-a :)

Sada da se vratim ozbiljnom pisanju. Neverovatno je koliko si negativan prema sajtu musicarenje.com , ja razumem da ti nije prijatan previse, ali nema razloga za toliku negativnost. Taj sajt NIJE kopija musicarenje.org vec zasebna tvorevina. Ja cenim sajt od prvog dana, sto mozes da pitas Lucky-a, sta mislis odakle se pojavio banner u forumu za musicarenje.com ? Dosta sam bio ozbiljan, ajde opet da se zajebavam.

BTW, ja sam Zemunac, nisam Beogradjanin, to ti je kao da si Vrbasaninu rekao da je Slaninar :) :) :) Ali je definitivna cinjenica da sam placenik Simpsona i da podrivam integritet sajta musicarenje.org, kako bi samo musicarenje.com opstao kao najbolji sajt na svetu :)

A da, zaboravih pitanje kredibiliteta? Ja sam admin i webmaster mnogih sajtova, ti, nijednog, stvarno kome verovati? :) :) :) ajde se sada primi i na ovo pa da te rename-ujemo u hepo kockica :) :) :)

Lucky, ne bi trebao da brise ista od ovoga, ovo je tupljenje i ovde moze da se tupi, ako pak obrise, ja cu da mu progledam kroz prste, kada mu skinem kozu i meso sa istih, prislonicu uz sijalicu. pa ce da se malo providi i moci cu da mu progledam kroz prse (bez kostiju) :) :) :) Mislim da je ovo pravi put ka pomirenju na kraju koga ces u suzama da se izgrlis i izljubis sa Simpson-om i ima da postanete ko braca rodjena i da batalite te dlakave naprave i dohvatite obojica varalicu u ruke (izbodete se istom pri hvatanju) i postanete pravi robolovci :) :) :)

Da ponovim jos jednom, mislim da je banner za musicarenje.com u joomla-i neophodan, ozbiljan sam, ne salim se ni najmanje.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Podrzavam predlog kolege piromana! Mozemo cak i musicarenje.co.yu da napravimo gde bi pisali samo o varalicarenju!  :doh:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Moram priznati da mi je simpatičan ovaj Piroman, mada mislim da ovakvi glupi razgovori sa nekim kome nije do mušičarenja odbijaju zainteresovane za mušičarske teme.
Piroman je u dubokoj zabludi (ali stvarno) da mene muči neki v... i njegov kopija-sajt. Ja zaista nikad ne posećujem to mesto i ne znam čega dobrog ili lošeg tamo ima. Meni je dobro što oni koji su istomišljenici onih koji ga napraviše imaju posebno mesto. To je, u stvari, bila moja, a ne njihova ideja. Sada sam ja srećniji.
Mogli su da krste sajt www.mixmasterfly.com, jer kako sami kažu, ja sam zaslužan za njihov nastanak. Ponosan sam na to. Ne šalim se.
Piromane, malo sam te bocnuo za kraj u kome živiš, jer jedna od omiljenih izreka u čitavom kraju vam je južno-tužno. To vam je kao lozinka sa kojom sklapate momentalni savez protiv zajedničkog "neprijatelja". :tbumb:
Ako je to dozvoljeno, reći ću ti i ovo. Nama Nišlijama, Zemunac i Beograđanin je potpuno isto. Ništa loše, ali to je nama svejedno.
Pošto ništa ne znaš o mušičarenju, a malo toga o varaličarenju, ja bih voleo da te malo podučavam i da pecamo zajedno. Naivni početnici su mi krajnje simpatični i uživam u njihovom društvu. Uopšte se ne zezam. Voleo bih da ti pokažem pravo mušičarenje, koje te neće ostaviti nimalo ravnodušnim, iako nisi nikakav ribar. :hammer:

Vrh Dno