Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
da sacekam da se tihi izjasni ili cu prvo ja? ajde ja cu , stariji sam  :D tihi ce mozda da ti oprosti . on je senzibilna osoba mekog srca  :blush: ali ja ne  :nowink: ja sam nemilosrdan kao ....  :-\  ne mogu da se setim kao sta sam nemilosrdan , ali jesam takav  :yeswink:
ti si naneo stetu organizatoru ako si se prijavio da se zajebavas mimo pravila . neki ljudi su tu bili da bi se takmicili i njima si stetu naneo . a najvecu stetu si sebi naneo jer si vise od godinu dana pricao jedno na forumu a na prvom takmicenju uradio sasvim suprotno  :doh: ja mislim da si se ponasao spontano i da je to to ... :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Baki-Pa je napisao(la):
Ni sam ne znaš šta si hteo da kažeš. Čisto da se umešaš.
Izvini baba vanga.... Ne znam  sta mislim. Hvala sto si me prosvetlio. Hoces ti kao jos neki porodicno pravni savet da mi das "dobronamerno" da mi das...

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ej oholi ... nemoj to da mi radis  :( prvo tihi a sad i ti ? hocete da mi uzmete igracku ?  :'( da stanete u red  :yeswink: ja sam prvi poceo da se igram  :D :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ne osecas ? ocvrsnulo ti dupe baki  :D jel vidis sta znaci trening ? :yeswink: padobrancu moj  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Odakle ti to da sam padobranac, volino glupava? Navuko te rićma ko kurton.  :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ej baki ... nece se vredjamo valjda ? pokazi elementarnu kulturu  :(
pa sta si onda bio u vojsci ? ja poverovao da si opak lik , spesl forsis  :eek: pa sve vodim racuna dok ti se obracam  :yeswink: moguce da nisi ni bio u vojsci ? u srecno vreme furundzije nisu ni primali u armiju  :yeswink:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Sale stvarno su mi gadni ljudi koji nemaju obraz ili im je dislociran u predelu ispod ledja a iznad nogu.  Open Gradac meni veoma drago takmicenje na kom ne samo da ucestvujem nego i pomazem oko organizacije, i veoma me pogodi kad ljudi pokusaji da se na njemu ponasaju bahato i bezobrazno... Ne bih ima vise sta da dodam i drago mi je sto sam sprecio jos jedno grubo krsenje pravilnika pa makar to bilo i na nekom po nekima  "nebitnom" takmicenju.

Sent from my iPad using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi, spinuješ bez veze. Vrlo dobro znaš o čemu se radi. Jedini razlog što uopšte diskutujem sa takvim ljudima je taj što nisam pristalica komunističke filozofije "pametniji popušta". To nas je dovelo dotle da imamo diletante na pozicijama gde se nešto odlučuje, što je pogubno za ovu zemlju. I nemoj samo ti da mi ga tupiš, moj "greh" je mnogo manji od tvog proletos, kada si pecao ribu u zabrani.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Tihi83 je napisao(la):
Sale stvarno su mi gadni ljudi koji nemaju obraz ili im je dislociran u predelu ispod ledja a iznad nogu.  Open Gradac meni veoma drago takmicenje na kom ne samo da ucestvujem nego i pomazem oko organizacije, i veoma me pogodi kad ljudi pokusaji da se na njemu ponasaju bahato i bezobrazno... Ne bih ima vise sta da dodam i drago mi je sto sam sprecio jos jedno grubo krsenje pravilnika pa makar to bilo i na nekom po nekima  "nebitnom" takmicenju.

Sent from my iPad using Tapatalk
tihi , gore si nemilosrdan od mene  :doh:

Vrh Dno