Da sam doveo do toga, realno nisam. Taj kup je organizovan onako kako se moglo, sa tim brojem ljudi. U mom sektoru su Neša i devojka koja je zvanični sudija, ne znam joj ime, pošteno odradili posao. Prošli su sektor ko zna koliko puta, i izmerili ribu u najkraćem mogućem roku. To je najvažnije. Dal' se čula pištaljka ili nije, po meni nije bitno. To je ipak Kup a ne savezno takmičenje. Razumem da ljudi vole da pobede i na kupu. Ok, poštujem i smatram da treba poštovati pravila. Sasats, ti i Tihi ste napravili cirkus od nečega što je trebalo da bude okupljanje, promocija ili nešto treće. Što se mog "slučaja" tiče, i Marko i Tihi su znali gde je sudija bio i da ga verovatno neću čuti. Mogli su da viknu Baki kraj i ja bih momentalno izvadio muvu iz vode. Nisam odlučivao o nekom visokom plasmanu, niti sam bio fenjeraš. Dakle, potpuno nebitan plasman. Žao mi je što ste napravili "problem" ljudima koji su se potrudili da nešto organizuju, što zaista nije lako. Možete da me zajebavate kako sam lopov, prevarant i sl, uopšte me ne zanima, ali ispoštujte one koji su se potrudili da to sve organizuju. Jedino što možete da uradite, organizujte neki Kup, vidite kako to izgleda pa onda komentarišite druge. Siguran sam da niste u stanju to odraditi. Tihi ima klub, ima sva prava da organizuje neko takmičenje. Izvolite...