Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

maki85

Newbie
Učlanjen(a)
15.06.2016.
Broj reagovanja
0
Ja ne zelim da se bavim sa rekla kazala... zato i izbegavam forumske diskusije...
Moze biti da se ti i ja nismo razumeli dal uhvatio ili nisam... nije ni to bitno, ono što je bitno je da nikad u svom životu ne bih dozvolio da mi se dopiše nepostojeća ili upiše tuđa riba...
Pitao si šta da radiš sa ribom i ja sam iz meredova izvadio čuvarku i rekao evo ti moja idi gore nećeš stići a ja ću neši reci da ti upiše... tako sam i uradio...
opet ponavljam tražite liste od kize i gotova stvar...
da sam ti rekao da nisam ništa upecao verovatno nisam jer nisam lažov, a da sam se žalio da slabo radi jesam i rekao sam da u trenucima nisam mogao da joj pogodim muvu... igra reči...
Što se mene tiče sve je ok... ovo su gluposti... bas meni treba riba... o ovome nema potrebe da se govori više.. pa kad bi i Neša sebi dozvolio da bilo kome upiše tuđu ribu... Ne kvarite nam hobi ovakvim ispadima za sve učesnike važi...
Aj u zdravlje!!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nego zapostavismo protica? da odmorimo malo bakija i da se vratimo na zongliranje sa blatnjacama  :D  :tbumb: proto , neki komentar kako su kolege komentarisale pimpovanje ? :D  :yeswink:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maki85 je napisao(la):
Ja ne zelim da se bavim sa rekla kazala... zato i izbegavam forumske diskusije...
Moze biti da se ti i ja nismo razumeli dal uhvatio ili nisam... nije ni to bitno, ono što je bitno je da nikad u svom životu ne bih dozvolio da mi se dopiše nepostojeća ili upiše tuđa riba...
Pitao si šta da radiš sa ribom i ja sam iz meredova izvadio čuvarku i rekao evo ti moja idi gore nećeš stići a ja ću neši reci da ti upiše... tako sam i uradio...
opet ponavljam tražite liste od kize i gotova stvar...
da sam ti rekao da nisam ništa upecao verovatno nisam jer nisam lažov, a da sam se žalio da slabo radi jesam i rekao sam da u trenucima nisam mogao da joj pogodim muvu... igra reči...
Što se mene tiče sve je ok... ovo su gluposti... bas meni treba riba... o ovome nema potrebe da se govori više.. pa kad bi i Neša sebi dozvolio da bilo kome upiše tuđu ribu... Ne kvarite nam hobi ovakvim ispadima za sve učesnike važi...
Aj u zdravlje!!

Ma jebe mi se za jednu ribu.... i za deset.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Baki-Pa je napisao(la):
Ma jebe mi se za jednu ribu.... i za deset.
zasto je onda na licu mesta momentalno nisi vratio u vodu? sta si ocekivao i nameravao da se sa njom dogodi?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
meni vise lici da si hteo da muljas na takmicenju , ali ako kazes da si hteo da maznes ribu ...ok  ::)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ha ha ha ha ha, ja i hocu da svi dodjete na nivo muljanja koji ja konzumiram na takmicenjima... 0

Sent from my iPad using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
baki muljaj slobodno  :) zasto onda drugima popujes kada si muljator ? da bi kenjao po forumu oko takmicenja , komentarisao pravilnik , karakterisao clanove foruma kakav je ko kao covek ...da bi sve to radio prvo moras ti da budes karakter . da budes dosledan prici koju prodajes da budes bez greske  ;)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nikada nisam rekao da sam pošten takmičar. Samo vam pričam kako treba da bude.  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
i sa sve to muljanje si bio koji ? 9ti ?  :D da batalis ti takmicenje na vreme  :(

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Polako baki tek se uci da mulja... :)

Sent from my iPad using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Meni se od svega markova logika najvise svidja. Previse nervoze. Ovo je nas hobi, treba da nas drzi na okupu a ne u zaracenim taborima.

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
baki , zaboravih da te pitam ? sta ti je rekao milance na ovaj pokusaj muljavine? posto je tvoj takmicarski mentor ovim postupkom si i njega obrukao  :( 

Vrh Dno