Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Baki nije nigde rekao da je Marko trazio da mu upisu ribu. Vidis da ju je I Baki kurtalisao. A bre ljudi moji pa ovo je show. Al svidja mi se sto je Tihi uvek tu kad je neka podjebacina I uvek objavi :) bice od njega precednik :) pa meni bi Pera minimum 5 riba upisao. Samo mi bi to suptilnije uradili :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
A I ti Baki sto ne cujes I  sto ne vide Tihog koji se sunja al gde bre ne vidi Marka tolikog coveka u  kurac.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Video sam Marka, ovaj se stvorio niotkuda. Još nam se žalio kako riba neće da jede. Trebalo se malo pomučiti oko svake ribe, ali je to daleko od toga da neće da jede.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
U sustini jesi li ti uhvatio ribu posle zvizduka ili ne?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Imao sam ribu na štapu pre zvižduka. Po pravilu, imam 10 min fore da je ubacim u meredov.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
O boze samo lazi, ja sam video kad si upecao ribu i nije bilo pre zvizduka bilo je debelo posle zvizduka...

Drugo debelo si slagao da je ta riba upisana Marku, ne znam odakle ti ideja za takve lazi i da coveka ni krivog ni duznog optuzujes za prevaru... nisu svi kao ti...

Sent from my iPad using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Dobio sam potvrdu i od sudija da riba nije pisana tebi, ali nije ni nekom drugom...

maki85

Newbie
Učlanjen(a)
15.06.2016.
Broj reagovanja
0
Bakija PA sam video dva puta u životu i čudi me da govori neistine o meni.
Prvo nikad ne bih dozvolio da mi bilo ko upiše bilo kakvu ribu, jer je za mene poštenje iznad svega.
Drugo tačno je da si ribu zakačio posle sudijskog zviždanja, jer sam ja već usao u mesto A7 kad da si je zakačio...
Trece kada je sudija došao rekao sam da nisi mogao da čuješ zvižduk i da ti se riba upiše.
Četvrto ribu sam upecao na mestu A-6 što može da se proveri kod kize jer ima liste...
Peto dao sam ti svoju čuvarku kako bi stigao na svoje sledece mesto A-1...
A ti prosipaš neistinu o meni... Malo je glupo dapišeš o nekome koga ne poznaješ sem iz viđenja, a pogotovo neistine!!!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Ta riba je upisana Marku Milačiću. Ne zato što što je to Marko tražio, daleko od toga. Ostavio sam svoju čuvarku sa ribom i uzeo markovu čuvarku. Neša je izmerio tu ribu, verovatno dok je Marko pecao i nije gledao, i upisao njemu ribu.Ni Marku ni meni ta riba ništa ne znači. Ni on ni ja ne pravimo problem oko toga, što se ti oupšte hvataš za to?

Ovde Maricu, ti stvarno ne vidis dobro...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maki85 je napisao(la):
Bakija PA sam video dva puta u životu i čudi me da govori neistine o meni.
Prvo nikad ne bih dozvolio da mi bilo ko upiše bilo kakvu ribu, jer je za mene poštenje iznad svega.
Drugo tačno je da si ribu zakačio posle sudijskog zviždanja, jer sam ja već usao u mesto A7 kad da si je zakačio...
Trece kada je sudija došao rekao sam da nisi mogao da čuješ zvižduk i da ti se riba upiše.
Četvrto ribu sam upecao na mestu A-6 što može da se proveri kod kize jer ima liste...
Peto dao sam ti svoju čuvarku kako bi stigao na svoje sledece mesto A-1...
A ti prosipaš neistinu o meni... Malo je glupo dapišeš o nekome koga ne poznaješ sem iz viđenja, a pogotovo neistine!!!

Marko, vrlo dobro se sećam da si mi na A7 rekao da ništa nisi do tada uhvatio. Da li je to bilo tačno ili ne, ne znam. To je ono što si mi rekao. Nemam potrebu da te lažem. Riba nije nikome upisana na intervenciju Tihog. To sam upravo čuo od Neše. Ja sam sada između onoga što si mi rekao i zvaničnog rezultata. Ako sam pogrešio, izvinjavam Ti se. Ali se samo tebi izvinjavam.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Eto resili ste. Baki jeste pecao posle zvizduka jer nije cuo, da je cuo prestao bi. Ribu koju je uhvatio nisu mu bodovali I molim lepo. Znaci niti je Baki kriv sto je gluv niti je Tihi kriv sto se tiho sunja :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nisam ja gluv, takva je bila organizacija i nemam sa tim nikakav problem.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sta su bre resili ? da se bakiju poniste sve ribe i da se diskvalifikuje  :yeswink:  :D ako bude ucestvovao na takmicenju sledece godine moracu da se prijavim za sudiju meraca i zahtevacu od randjelovica (a posto je moj drugar on ce da mi to zavrsi  ;)) da budem bakijev sudija . ima da mu budem gori nego haski sudija  :yeswink:

Vrh Dno