Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Dal je realno da si pecao posle zvizduka.... Kako sam razumeo cak ti je i receno da je kraj? U svakom slucaju takmicar do tebe je stao sa pecanjem.... E sad ponese coveka to takmicenje

Sad ludi lazarevcanin, leteci holandjanin.... Ko garantuje da sam ja u vinklu? Mozda sam jos ludji :)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Neko ko nema ni kučeta ni mačeta sa 36 godina, svakako nije u vinklu.

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Jos jednom sam pogledo video neznam kako mi se onda ucinilo drukcije , to onda nisam primjetio  a sad jasno  primjecujem da je bilo guranje i prebacivanje ribe nogom i to dugotrajno slikanje  i dodavanje drugom  sto je izazvalo pad ribe nije uredu ,,,pa da se ispravim  :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Svakako je bolji od prevaranata, muljara...

Ja sam daleko od podjebavanja, gade mi se ljudi kao sto si ti...

Ali dovoljno si pokazao, odrzao mi predavanja o Miti i Mix-u a onda me izvredjao, pa bez trunke blama mi prisao na Gradcu pruzio ruku sa kezom od uveta do uveta... Kao da se bas nista nije desilo, i samo su te moja kultura i postovanje prema starim osobama spasile od javnog napusavanja. Sad mi je zao sto te nisam napusio i ako sledecu priliku necu propustiti...

Lepo sam ti rekao da se pokrijes po usima i cutis tebi valjda nije dovoljno jasno da ja nemas prava da drzis predavanja.

Dosao si na svoje prvo takmicenje sa namerom da muljas sta moze covek ocekivati od tebe u nekim dosta ozbiljnim takmicenjima, samo muljanje i prevare!

Nije te sramota da vredjas ljude po raznoraznim osnovama da ih nazivas pogrdnim imenima samo zato sto osudjuju tvoj nesportski potez, to govori dovljno o tebi i tvojim vaspitanju...

Mene molim te od sad zaobidji boilo gde da me sretnes jer ne zelim da disem isti vazduh sa ljudima koji nemaju vaspitanja, kulture i sramote....

Sent from my iPad using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Bolid je nebesko telo koje nema stalnu putanju. Da ti bude lakše.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
sinbad je napisao(la):
Druze ako ti nikad nije ispala riba ili si jako spretan ili ih stiskas krvnicki ili si uhvatio premali broj riba...

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Sta ostaje prostom coveku nego jos prosti nacin komunikacije...

Ponekad pocnem da se divim, nisam sreo beskicmenjake kao sto ste vi, jel vi poznajete rec "sramota"...

Sent from my iPad using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
E moj Oholi ako tebi tako olako ispada riba iz ruku onda do klinca. Kad zgrabis ribu ( runo) ne ispustas I drzis kao pit bul jbt. Nista nisi naucio.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Vidim ja da cu morati i na taj Lim I na to Plavsko jeyero da odem da objedinim Titule kralja :)

Koji si ti meni kralj,pa to tripleta u najavi,sedeć i ti sam ko ker negde u ćošku,da znaeš.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
I molim da se napise sta se to desilo i sta je Baki uradio da bi I ostali mogli da ucestvuju u raspravi. Tihi i Baki molim da opisete dogadjaj da imamo obe strane u igri.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
pera je napisao(la):
Koji si ti meni kralj,pa to tripleta u najavi,sedeć i ti sam ko ker negde u ćošku,da znaeš.

Pero svi veliki umovi i likovi su bili neshvaceni u svoje vreme i umrli kao samci. Tako da sam spreman :) Kad moze Tihi mogu i ja :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Ne moye ni jedno takmicenje da prodje bez sranja. Bas me interesuje sta je bilo :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
I molim da se napise sta se to desilo i sta je Baki uradio da bi I ostali mogli da ucestvuju u raspravi. Tihi i Baki molim da opisete dogadjaj da imamo obe strane u igri.

Tihi laprda po običaju. Šta mi znači dal ću biti peti ili deveti? Meni je bio cilj da ne budem poslednji. A i da sam bio poslednji,pa šta, malo bi me zezali po forumu i nikom ništa. Sam bi se zezao na svoj račun. Tihi je totalno prolupao.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
I nije svejedno da li sei peti ili deveti. Da si peti bio bi ispred Tihog i mogao bi da ga kecas ovako si deveti i nista od mocenja :)

Vrh Dno