sulecriba je napisao(la):.......47 dana ribolov na i u moru / 95% puška.....
sto?da se nisi mozda ozenioGogo je napisao(la):2008-me najmanje 150 izlazaka 100% FF. Ove godine ako bude 15 biću sretan![]()
pa zena preuzela komandu? Ihh da bar je možda bi mi bilo i lakše, oženi me recesija brate, stislo i ne pušta.sasats je napisao(la):sto?da se nisi mozda ozenioGogo je napisao(la):2008-me najmanje 150 izlazaka 100% FF. Ove godine ako bude 15 biću sretan![]()
![]()
![]()
pa zena preuzela komandu?
![]()
tomasini je napisao(la):sulecriba je napisao(la):.......47 dana ribolov na i u moru / 95% puška.....
Odvratno :-X

sasats je napisao(la):ala ste vi humanistija bi bas voleo da probam taj sport
zasto ?tomasini je napisao(la):
sasats je napisao(la):zasto ?tomasini je napisao(la):
nisam znao da je to tako jednostavno?jebi ga zivim skoro 500km od mora pa nisam u toku.ja to zamisljam dosta drugacije...jel si probao pa znas da je tako prosto?...ili ti neko pricao ?tomasini je napisao(la):sasats je napisao(la):zasto ?tomasini je napisao(la):
Zamisli situaciju.....lijep sunčan dan. Stavljaš masku na glavu i uzimaš pušku u ruke. Zaroniš i snimiš ribu dolje. Polako joj prilaziš, a ona stoji na mjestu, ne bježi. Jasno te vidi, ali ne kuži tko si. Ne bježi, na svom je teritoriju. Ti joj se približiš, prisloniš pušku uz glavu i prospeš joj mozak. Malo ipak prebrutalno za moj ukus. Ali to sam samo ja![]()
sasats je napisao(la):nisam znao da je to tako jednostavno?jebi ga zivim skoro 500km od mora pa nisam u toku.ja to zamisljam dosta drugacije...jel si probao pa znas da je tako prosto?...ili ti neko pricao ?tomasini je napisao(la):sasats je napisao(la):zasto ?tomasini je napisao(la):
Zamisli situaciju.....lijep sunčan dan. Stavljaš masku na glavu i uzimaš pušku u ruke. Zaroniš i snimiš ribu dolje. Polako joj prilaziš, a ona stoji na mjestu, ne bježi. Jasno te vidi, ali ne kuži tko si. Ne bježi, na svom je teritoriju. Ti joj se približiš, prisloniš pušku uz glavu i prospeš joj mozak. Malo ipak prebrutalno za moj ukus. Ali to sam samo ja![]()