koliko musicarite ??

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Od aprila do novembra skoro svaki dan,nekad i više puta dnevno ::)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ala ste vi humanisti  :D ja bi bas voleo da probam taj sport

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
tomasini je napisao(la):
zasto ?

Zamisli situaciju.....lijep sunčan dan. Stavljaš masku na glavu i uzimaš pušku u ruke. Zaroniš i snimiš ribu dolje. Polako joj prilaziš, a ona stoji na mjestu, ne bježi. Jasno te vidi, ali ne kuži tko si. Ne bježi, na svom je teritoriju. Ti joj se približiš, prisloniš pušku uz glavu i prospeš joj mozak. Malo ipak prebrutalno za moj ukus. Ali to sam samo ja  :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
tomasini je napisao(la):
sasats je napisao(la):
tomasini je napisao(la):
zasto ?

Zamisli situaciju.....lijep sunčan dan. Stavljaš masku na glavu i uzimaš pušku u ruke. Zaroniš i snimiš ribu dolje. Polako joj prilaziš, a ona stoji na mjestu, ne bježi. Jasno te vidi, ali ne kuži tko si. Ne bježi, na svom je teritoriju. Ti joj se približiš, prisloniš pušku uz glavu i prospeš joj mozak. Malo ipak prebrutalno za moj ukus. Ali to sam samo ja   :)
nisam znao da je to tako jednostavno?jebi ga zivim skoro 500km od mora pa nisam u toku.ja to zamisljam dosta drugacije...jel si probao pa znas da je tako prosto?...ili ti neko pricao ?

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
tomasini je napisao(la):
sasats je napisao(la):
tomasini je napisao(la):
zasto ?

Zamisli situaciju.....lijep sunčan dan. Stavljaš masku na glavu i uzimaš pušku u ruke. Zaroniš i snimiš ribu dolje. Polako joj prilaziš, a ona stoji na mjestu, ne bježi. Jasno te vidi, ali ne kuži tko si. Ne bježi, na svom je teritoriju. Ti joj se približiš, prisloniš pušku uz glavu i prospeš joj mozak. Malo ipak prebrutalno za moj ukus. Ali to sam samo ja   :)
nisam znao da je to tako jednostavno?jebi ga zivim skoro 500km od mora pa nisam u toku.ja to zamisljam dosta drugacije...jel si probao pa znas da je tako prosto?...ili ti neko pricao ?

Neke vrste možeš i zainteresirati kuckanjem o stijenu, npr. Onda se one radoznale približe, i kad dođu dovoljno blizu, ponovo im prospeš mozak. Pogledaj malo video klipove na jubitou, zaista je tako jednostavno brutalno.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Probao , par godina radio i sada bi da imam vremena, s jednom razlikom pušku bih zamjenio fotoaparatom. Uzgred daleko od toga da možeš prići ribi prisloniti joj pušku uz glavu ...
To je ipak malo drugačije, prvo ako uopće imaš sreće da je vidiš prići joj ne možeš, eventualno samo da ideš na duboki zaron i prilaziš ribi okomito da te ne može zamjetiti...
Druga opcija je "čeka" koju mnogi podvodni lovci koriste, a to ne zahtjeva toliko pripreme, vježbe. Ali zato zahtjeva puno smirenosti, strpljenja. Podvodni ribolov je sve samo ne ono kako ga je Tomasini opisao (da se ne ljuti). No odoh ja van teme totalno. Ako koga zanima kako je to stojim na raspolaganju ali u temi za to predviđenoj.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
cipolima i ovcicama dok su na pasi stvarno to moze da se uradi, jer dok jedu, ako se lagano pridje stvarno moze da se rokne kao u filmu  :), dogadjalo mi se da mi puska bude u jacoj brzini pa prepolovim cipola, dok ta ista brzina kavalu samo odgurne i ne ogrebe je...., ja nemam problem sa ubijanjem podvodnom puskom, cak uzivam u tom sportu(a za mene to i jeste), par puta sam lovio tako i na reci, e tu je vec druga prica, ribe se nevidjeno lako love i nije interesantno

Vrh Dno