KLUB BANOVANIH SA net-a

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Jadna bakica, bolje da su banovali ovog Gringa.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Ja se bre ne javih ovde, ali i ja sam dobio šut u guzicu.

Zato jer sam pitao javno na forumu zašto je banovan Ivica R.

I onda mi Delilac banana kaže na pm da on nema mogućnost da gleda tuđe privatne poruke (a oko toga beše neka naša tadašnja konverzacija). Ja mu odgovorim da možda nije upoznat s tom opcijom u skripti, iiiiiiii ... banana istog momenta.  :bye:
Ja budala, dobronameran, htedoh da ga naučim nečemu (a on, zamislite, već znao sve to). :'(

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
A ja se začudio kad sam u jeku afere oko onih takmičenja i donošenja ribe u čuvarkama pitao jednog tamošnjeg člana na pm šta je to bilo,a on mi nije odgovorio.
Posle saznam da trener Reala sve dozna (OZNA) pa zato i nisam dobio odgovor,da taj neko ne bi popio momentalni ban.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
I Ivica R. banovan, leleeeeeeee....pa pn banovo jednog od najboljih musicara Crne Gore,c,c,c,c,c,c,... :doh:

Ma samo za cika policajca jedan hitic...http://www.youtube.com/watch?v=zo_hk0UcwbY  :hammer: :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
OMG, they banned Kenny!  :eek: You bastards!  :mad:

Admin is big gay.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=weelryxQx48[/youtube]

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Па то тамо је локални сајт са страном интервенцијом. Ко кфор и еулекс јеботе.

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
*ebala vas ova tema - nekog je izgleda bas razbesnela, pa i ja pogiboh na pravdi Boga.  :doh:
Mozda da se doda i anketa "najbesmisleniji razlog za ban", cenim da bih uzeo neku medalju  :hammer:.

Juce probam da se ulogujem na .net kad ono ... banovani ste! Napisem mail administratoru i pitam za razlog, on kaze: Lazno predstavljanje!

"Kako, bre, lazno predstavljanje kad sam preko 4 godine clan, napisao sam i nekih 150 postova. Vidis da je i username sa koga ti saljem mailove moje puno ime i prezime, pise u profilu da sam iz VA, isti mi je nick i avatar na svim forumima ove sadrzine..." - pokusavam ja da se odbranim  ???
Dzaba, stize naredba - "Odmah da si zakacio u neku od tema tvoju sliku iz ribolova na kojoj ti se jasno vidi lice!" (valjda 'oce da me legitimise, sta li ...?)  :doh:

Nastavim ja da cvrcim: " Ne volim da kacim svoje slike na internet, ne pise nigde u pravilniku, vecina clanova ne stavlja nikakve slike ..."
Opet dzaba, stize poslednje upozorenje: "Njuska ili raskid!!!".   

... Da skratim pricu, popih ja disciplinsku, a pored toga sam morao i da procitam nekoliko "edukativnih" i "smislenih" objasnjenja koji idu u prilog ovoj "strogoj, ali pravicnoj" odluci.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Čoveče, pa tebi se na Si.naj forumskom brdu obratio lično Topalko Svemogući!  :eek:

Falco, Mojsije naš, hvala ti što prenese njegove reči mudrosti!  :respect:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Reakcija običnih smrtnih guštera kada se preko telefona uloguju na topalovici.net i vide da su banovani:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6FWUjJF1ai0[/youtube]

:D

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Ja sam izgleda jedini koji se svojevoljno odjavio i već jedno mesec dana tamo više ne zalazim!!! Nalog mi je verovatno aktivan...
Mnogo mi je lakše odonda :yeswink:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
To je rezultat posla kojim se bavi, i drugi forumi postoje i bilo je svađa i rasprava pa niko tako nije banovao članove, za elementarnu glupost (...osim Gocija koji je ovde delio disciplinske mere  :D  :p), i mislim da će takvim odnosom samo da napravi kontra efekat i upropasti forum.

Vrh Dno