*ebala vas ova tema - nekog je izgleda bas razbesnela, pa i ja pogiboh na pravdi Boga.
Mozda da se doda i anketa "najbesmisleniji razlog za ban", cenim da bih uzeo neku medalju

.
Juce probam da se ulogujem na .net kad ono ... banovani ste! Napisem mail administratoru i pitam za razlog, on kaze:
Lazno predstavljanje!
"Kako, bre, lazno predstavljanje kad sam preko 4 godine clan, napisao sam i nekih 150 postova. Vidis da je i username sa koga ti saljem mailove moje puno ime i prezime, pise u profilu da sam iz VA, isti mi je nick i avatar na svim forumima ove sadrzine..." - pokusavam ja da se odbranim ???
Dzaba, stize naredba - "Odmah da si zakacio u neku od tema tvoju sliku iz ribolova na kojoj ti se jasno vidi lice!" (valjda 'oce da me legitimise, sta li ...?)
Nastavim ja da cvrcim: " Ne volim da kacim svoje slike na internet, ne pise nigde u pravilniku, vecina clanova ne stavlja nikakve slike ..."
Opet dzaba, stize poslednje upozorenje: "Njuska ili raskid!!!".
... Da skratim pricu, popih ja disciplinsku, a pored toga sam morao i da procitam nekoliko "edukativnih" i "smislenih" objasnjenja koji idu u prilog ovoj "strogoj, ali pravicnoj" odluci.