JeNeA

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
E pa drugari doslo vreme da se ide u vojsku  :machinegun: , samo ne bas onu pravu nego civilnu, ne bih mogao bas sest meseci da ne pipnem stap i jos kojesta  :naughty:  :drunk:

Mirno spavaj, ja vas cuvam  :bat:

Sogurno su starije kolege sluzili redovnu vojsku a tu bude gomila dobrih prica - pa da cujemo

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Ima jedan namazanko koji je napravio ispracaj u obliznjem selu, pokupio pare rodbini, platio stan u Arandjelovcu i odsluzio civilnu vojsku. Sad i ta civilna nije tako naivna, ima agresivnih, mladih medicinskih sestara  :-X . Drz' se junace!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Mornarica,110-ta klasa RM,regularnih 12 meseci plus produzeni deciji dodatak :hammer:davne 1992....uf,al nemoj da se raspricavam......a ono da bi "sve seke ljubile mornare..." :whistle:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Davne 99-te posle rata,bilo je ekstra,15 oklopna brigada,kasnije prekomandovan u snajperiste, a  nakon toga zbog teske povrede kolena prekomandovan u vojnu policiju --PRIJAVNICA--  UZIVANJE  pisem i nemogu da verujem da je proslo 10 godina...Uhhhh

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
2000 godina,kasarna Majevica Novi Sad  :blush: Prva tri meseca sam bio u ARJ i PVO tacnije na pragama a onda zahvaljujuci Saletu Samardzicu iz Beograda prekomandovan na njegovo mesto kurira komandanta.Kakva je to ladovina,stalna dozvola za grad,svaki drugi vikend kuci,nagradno 10 dana...  :whistle:
Za Novosadjanke sta reci osim  :drool:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Jun. 2005. godine, kasarna Pantelej u Nisu. 21.BSD.
Trazio sam vezu da budem u svom gradu i stric mi "sredio" da sluzim u Nisu ali me ujebo sto me bacio u crvene bere. :D
Veoma rado bih se vratio u to bezbrizno vreme... Free krka i spavanje, redovni treninzi i zdrav zivot bez mnogo muka na ledjima. :)

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Bilo je to ljeta gospodnjeg 1988. prva tri mjeseca patnje na Somborskom aerodromu a narednih 9 mjeseci uživanja (doslovno) na Bihaćkom aerodromu, tj. po okolnim brežuljcima na radarskih točkama. Šteta što tada još nisam mušičario, iihhhaaa bilo bi još ljepše.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
PROTA71 je napisao(la):
Mornarica,110-ta klasa RM,regularnih 12 meseci plus produzeni deciji dodatak :hammer:davne 1992....uf,al nemoj da se raspricavam......a ono da bi "sve seke ljubile mornare..." :whistle:

Ju, ju, ju, ju... pesma leta...
to je bila vojska a ne sad ovo izivljavanje i lecenje kompleksa

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
strashni je napisao(la):
PROTA71 je napisao(la):

15 meseci+3 dana full, Bjeljina '85.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
simpson H je napisao(la):
strashni je napisao(la):
PROTA71 je napisao(la):

15 meseci+3 dana full, Bjeljina '85.

Mala ispravka.....nije vojska,Mornarica :mad: :) ;)

Sims,sto 15????Jel Keljmendi bese tada ili kasniije???Ono + 3 razumem :D :D :blush: meni skinuli 10 nagradnih....jedan zastavnik Makedonac :mad: :mad:bitanga i baraba...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Proto ja sam poslednja generacija sluzenja 15 meseci, gusteri koji su dosli u junu '86 su vec presli na 12. A ona 3 dana je bilo dosluzenje zbog nekih nestasluka ;)

Vrh Dno