Jedno prosto pitanje

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Sjekloca je napisao(la):
Ono sto je Miks baljezgao o tome da sam  "poslat" da rasturim forum - ne vidim da je bilo ikakve reakcije s tvoje strane. Jel to znaci da i ti delis to misljenje? Pa stvar je prosta: nije mene niko poslao da rasturim ovaj forum, kunem ti se (veruj ili ne - tvoja stvar).

Poslao te sam đavo! :eek:
300 učlanjenih ne piše na forumu, jer im ne odgovara atmosfera. Čim neko nešto pametno napiše o mušičarenju, evo Sjekloce i društvanjca, sa osmehom na licu i isključenim mozgom. "Bla, bla,bla, mi smo duhoviti, a mušičarenje nas slabo zanima...A, vi što pišete o mušičarenju, koji ste vi moroni. Opustite se i trabunjajte sa nama..."
Ne bi bilo toliko problema da ste interesantni ili bar malo duhoviti.
Tu sada nema mesta za one koji bi da nešto saznaju ili doprinesu, osim ako neulogovani ne čitaju postove od ranije. Samo jedan čovek ratuje sa šalabajzerima, u nadi da će ih kad-tad proći glupo raspoloženje ili nestati sa foruma. To sam ja.
Glavno pitanje je da li će se ubuduće posetioci ovog foruma zabavljati kao Sjekloca (proveriti njegove postove i istoriju njegovog boravka na sajtu) ili kao Mixmaster (proveriti i to). Mislim da, ako bi pobedila Sjeklocina struja, sajt moze da promeni naziv u www.bolimezamusicarenje.com, a u suprotnom, ostaje isti naziv.
Moju tvrdnju da je Sjekloca nečiji undercover agent lako je dokazati. On je potpuno anoniman, a voleo bi da kreira imidž sajta. Upravo mu to i uspeva! Ovaj naopak imidž stvorio je Sjekloca.
Profi! :tbumb:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):

:D :D :D :D

Nekog poslao.... a nekog moze i da odnese!!!

:whistle:

p.s.

U svemu ovome najlepsa je stvar sto se postovi sa Spanske musice jos uvek ne brisu, da ljudi bar vide koliko je tebe uvatila paranoja, a bogami i strah. :D :D :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Sjekloca je napisao(la):

:D :D :D :D

Nekog poslao.... a nekog moze i da odnese!!!

:whistle:

p.s.

U svemu ovome najlepsa je stvar sto se postovi sa Spanske musice jos uvek ne brisu, da ljudi bar vide koliko je tebe uvatila paranoja, a bogami i strah. :D :D :D

Kada kliknu na tvoj nadimak i otvore istoriju tvojih postova, verovatno će ukapirati od čega me uhvatila "paranoja i strah". Od kad je nastao ovaj sajt, ja učestvujem u njemu i prepoznao sam već desetak "Sjekloca". Štaviše, mnoge "Sjekloce" sam prepoznavao i pre nastanka bilo kakvih sajtova. Do sada sam uvek bio u pravu. Meni tvoje namere dokazuju same tvoje reči.
Pazi, tzv. Sjekloca, ja bih ovog trenutka napustio ovaj forum, kada ne bih verovao da ćeš ti to uskoro uraditi. Iskren sam kada ovo pišem i nadam se da nije mimo propisa.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Kada kliknu na tvoj nadimak i otvore istoriju tvojih postova, verovatno će ukapirati od čega me uhvatila "paranoja i strah".

Ne verujem da ce ukapirati na bazi mojih tekstova... radila gumica, pola ih nema! :D :D :D

Od kad je nastao ovaj sajt, ja učestvujem u njemu i prepoznao sam već desetak "Sjekloca". Štaviše, mnoge "Sjekloce" sam prepoznavao i pre nastanka bilo kakvih sajtova.
Mnoge Sjekloce??? Jebiga, u strahu su velike oci....  :D :D :D

Pazi, tzv. Sjekloca, ja bih ovog trenutka napustio ovaj forum, kada ne bih verovao da ćeš ti to uskoro uraditi. Iskren sam kada ovo pišem i nadam se da nije mimo propisa.

Takozvani Mikse, necu napustiti forum (bar ne svojom voljom), pa te cekam sta ces da uradis po pitanju gornje tvoje izjave. Ili ce i to da se broji u minhauzenske zakletve? ::)

p.s. jel si poceo da me sanjas? :D

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
dr.lucky je napisao(la):
Boko je banovan na nedelju dana. Nazalost, jer verujem da je covek sasvim OK. Neznam sta se desilo i ko je i da li mu je napunio usi, ali secam se njegovih pohvala sajtu od pre svega mesec dana. Znaci nesto nije uredu, verovatno samnom, ali opet mozda i sa nekim drugima.
Zasto je boko banovan? Posto sam ga lepo upozorio da ne pise dalje ono sto je pisao, on je poceo da mene upozorava i da dalje pise nakon upozorenja. Zalosno ali morao je da padne kao prva zrtva pravilnika. Nazalost smatram neduzna, jer ponavljam njegovi postovi od pre mesec dana su bili skroz drugaciji. Druze boko, ako ovo citas molim te se zapitaj zasto je odslo do ove i za tebe i za mene neprijatne situacije.
Medjutim kako je to prvi ban, on traje nedelju dana. Nakon toga boko je dobrodosao na sajt, ali molim da se postuju pravila. Sa osobitim zadovoljstvom zaboravicu ovaj mali incident i tako to.

:-X

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Zbunjen sam. Prvo hvala sjekloci sto je proverio i pogledao oko Boka. Boka u ban lisiti vise nema, sto bi znacilo da moze automatski da se loguje, ali ga nema u spisku clanova. Nesto je SMF zasrao, ja sigurno nisam. Boko ako vidis ovo i ako nemozes da se ulogujes, molim te me kontaktiraj na mail, a ja cu da se pozabavim cinjenicom da te nema u listi clanova.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Ma meni situacija vise za plakanje. Salim se, ali sam totalno zbunjen. Pazi boka, mozes da nadjes ako pretrazujes clanove, ima ga. Ali zasto se ne pojavljuje u spisku clanova?? :'( Vec neko vreme SMF brljavi, spremite se za malo iznenadjenje. Uskoro.
Jos jednom hvala sjekloci sto je uocio ovaj problem!

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ja kad vid'o, pa ti rek'o, ti me napravi na svasta... :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Ajd kad ga tupimo da ga pritupimo do koske. U admin delu se pojavljuje, u pretrazi ga ima, a u delu koji je na sajtu ga nema  :'(

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ma ne tupimo, samo ti kazem sta se vidi u delu koji vide obicni clanovi! A da pogledas malkice po bazi i po querujima?

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Kada kazem tupimo ja ne mislim nista lose. Recnik mi je los sam po sebi :doh: Pazi neverujem da je baza, mislim da je tema prejebana. Ali ionako uskoro to menjamo, hvala sjekloco u svakom slucaju.

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ja samo zelim da podrzim Seqawcxu, i da te zamolim Lucky da kontaktiras doticnog clana i da mu sredis user.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Mislim da se Boko neće vraćati na sajt, pošto si ga ti Laki prilično uvredio svojom neobjektivnošću u datom trenutku. Razumem ja da si ti bio pod temperaturom tada ali se tu radi o nekim principima i aršinima koje si ti zadao i kojih onda moraš da se pridržavaš. Da se sad ne vraćam na prethodne postove da jurim citate. Koliko se sećam Pedja je napisao za Bojana da je vrlo pravičan, to ti mogu i ja potvrditi. Mogu ti samo reći da si se zajebao što si to uradio. On se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, a neko je morao da najebe od novih pravila da bi se koliko toliko uspostavio red na sajtu, nažalost ili na sreću on je prvi popio ban.
Ne bih želeo da ovo skontaš kao neko napušavanje, niti da želim da izigravam bilo čijeg advokata. Jednostavno, stajao sam sa strane i posmatrao šta se dešavalo i imao uvid u obe strane priče pa mogu da dam neki koliko toliko objektivan komentar cele ove stvari.
Najiskrenije voleo bih da do te situacije nije ni došlo, ili da Bojan predje preko toga, pošto je vrlo inventivan lik i mislim da će vrlo brzo postati odličan mušičar.
:bye:

Vrh Dno