Sjekloca je napisao(la):Ono sto je Miks baljezgao o tome da sam "poslat" da rasturim forum - ne vidim da je bilo ikakve reakcije s tvoje strane. Jel to znaci da i ti delis to misljenje? Pa stvar je prosta: nije mene niko poslao da rasturim ovaj forum, kunem ti se (veruj ili ne - tvoja stvar).
Poslao te sam đavo!
300 učlanjenih ne piše na forumu, jer im ne odgovara atmosfera. Čim neko nešto pametno napiše o mušičarenju, evo Sjekloce i društvanjca, sa osmehom na licu i isključenim mozgom. "Bla, bla,bla, mi smo duhoviti, a mušičarenje nas slabo zanima...A, vi što pišete o mušičarenju, koji ste vi moroni. Opustite se i trabunjajte sa nama..."
Ne bi bilo toliko problema da ste interesantni ili bar malo duhoviti.
Tu sada nema mesta za one koji bi da nešto saznaju ili doprinesu, osim ako neulogovani ne čitaju postove od ranije. Samo jedan čovek ratuje sa šalabajzerima, u nadi da će ih kad-tad proći glupo raspoloženje ili nestati sa foruma. To sam ja.
Glavno pitanje je da li će se ubuduće posetioci ovog foruma zabavljati kao Sjekloca (proveriti njegove postove i istoriju njegovog boravka na sajtu) ili kao Mixmaster (proveriti i to). Mislim da, ako bi pobedila Sjeklocina struja, sajt moze da promeni naziv u www.bolimezamusicarenje.com, a u suprotnom, ostaje isti naziv.
Moju tvrdnju da je Sjekloca nečiji undercover agent lako je dokazati. On je potpuno anoniman, a voleo bi da kreira imidž sajta. Upravo mu to i uspeva! Ovaj naopak imidž stvorio je Sjekloca.
Profi!
Pazi neverujem da je baza, mislim da je tema prejebana. Ali ionako uskoro to menjamo, hvala sjekloco u svakom slucaju.