tommylee je napisao(la):Svaka čast Milanče,neznam odakle crpiš energiju.Ja sam slomljen od posla ne stižem ništa da uradim.Ova zima me je dotukla.Iako nije hladno umara me previše!
Apsolutno se slazem, jedna od retkih stvari koje volim vise od FF, rukomet je zakon.Kad smo već kod rukometa - po meni je zaista nepravedno zapostavljen u Srbiji. Nema kvalitetnih utakmica na TV-u, ni prenosa (recimo sa Svetskog Prvenstva za žene održanog u Brazilu krajem prošle godine ili evrooskih utakmica...)
Inače nam ovaj sport leži i meni je izuzetno atraktivan. Radije pogledam kvalitetnu rukometnu utakmicu nego košarku, odbojku ili vaterpolo a i fudbal sve više smara osim onog extrakvalitetnog.
P.S. U Danskoj, Švedskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Španiji (pa i Makedoniji, Mađarskoj, Hrvatskoj...) rukomet je NEVEROVATNO popularan i hale uvek pune!!!
St.Igor je napisao(la):Apsolutno se slazem, jedna od retkih stvari koje volim vise od FF, rukomet je zakon.
P.S. Ove jeseni sam obnovio registraciju posle 10 god i nastupam za RK Hidroelektrana Bajna Basta, pripreme su u toku, prvo kolo 3. marta, pecanje mi ne pada na pamet.

Djole je napisao(la):Znaci i vi bi da tepate Zvezdu, pa ako sirok je spisak![]()