Handball Fantasy EURO EHF 2012 Belgrade

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Polufinale je tu, ima li još fanova?!?!

Prilozi

• IMG_2748web.jpg
    IMG_2748web.jpg
    132,9 KB · Pregleda: 139
  • IMG_2751web.jpg
    IMG_2751web.jpg
    120,2 KB · Pregleda: 150
  • IMG_2774web.jpg
    IMG_2774web.jpg
    79,9 KB · Pregleda: 143
  • IMG_2788web.jpg
    IMG_2788web.jpg
    165,3 KB · Pregleda: 144
  • IMG_2789web.jpg
    IMG_2789web.jpg
    73,3 KB · Pregleda: 155
  • IMG_2791web.jpg
    IMG_2791web.jpg
    145,4 KB · Pregleda: 144

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Svaka čast Milanče,neznam odakle crpiš energiju.Ja sam slomljen od posla  ne stižem ništa da uradim.Ova zima me je dotukla.Iako nije hladno umara me previše!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Iznenađujuće smo dobri  :tbumb: :tbumb: :tbumb:....domaći teren+publika....sve se poklapa!!!!!
NAPOKON!!!!!Svaka im čast!!!!Vore se kao pravi lavovi...ali mora tako do kraja!!!!!Za medalju!!!!
Sad mora da se iskoriste sve ponuđene kombinasije,mora neka od medalja...da se ponovo motivišemo za rukomet,zaslužuje on to..

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
tommylee je napisao(la):
Svaka čast Milanče,neznam odakle crpiš energiju.Ja sam slomljen od posla  ne stižem ništa da uradim.Ova zima me je dotukla.Iako nije hladno umara me previše!

Ma energije mi ne nedostaje ;) Obožavam sport uživo, bio sam i na Davis Cup-u, gledam Zvezdu, čak i fudbalsku reprezentaciju kad stignem. I po Pančevu pratim sve što stignem.
Inače Mića trenira rukomet tako da je ovo jedinstvena prilika da se odgleda zaista zanimljivo i neizvesno Evropsko Prvenstvo uživo.
A naši su zaista tim i plasman u finale nije nedostižan  :tbumb: :tbumb: :tbumb:

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Bravo Mito Srbine......bilo je lepo gledati i na tv-u a mogu da zamislim kako je bilo tamo :tbumb:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Kad smo već kod rukometa - po meni je zaista nepravedno zapostavljen u Srbiji. Nema kvalitetnih utakmica na TV-u, ni prenosa (recimo sa Svetskog Prvenstva za žene održanog u Brazilu krajem prošle godine ili evrooskih utakmica...)
Inače nam ovaj sport leži i meni je izuzetno atraktivan. Radije pogledam kvalitetnu rukometnu utakmicu nego košarku, odbojku ili vaterpolo a i fudbal sve više smara osim onog extrakvalitetnog.

P.S. U Danskoj, Švedskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Španiji (pa i Makedoniji, Mađarskoj, Hrvatskoj...) rukomet je NEVEROVATNO popularan i hale uvek pune!!!

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Kad smo već kod rukometa - po meni je zaista nepravedno zapostavljen u Srbiji. Nema kvalitetnih utakmica na TV-u, ni prenosa (recimo sa Svetskog Prvenstva za žene održanog u Brazilu krajem prošle godine ili evrooskih utakmica...)
Inače nam ovaj sport leži i meni je izuzetno atraktivan. Radije pogledam kvalitetnu rukometnu utakmicu nego košarku, odbojku ili vaterpolo a i fudbal sve više smara osim onog extrakvalitetnog.

P.S. U Danskoj, Švedskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Španiji (pa i Makedoniji, Mađarskoj, Hrvatskoj...) rukomet je NEVEROVATNO popularan i hale uvek pune!!!
  Apsolutno se slazem, jedna od retkih stvari koje volim vise od FF, rukomet je zakon.
P.S. Ove jeseni sam obnovio registraciju posle 10 god i nastupam za RK Hidroelektrana Bajna Basta, pripreme su u toku, prvo kolo 3. marta, pecanje mi ne pada na pamet.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Ma naš rukomet su unazadile i uništile sudije i sama sudijska organizacija...ali to sad nije tema ovog Mitinog lepog posta  :)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Bravo Igore, što ne doletiš da pogledaš neku tekmu u Areni... Kad već možemo mi do Bašte na FF  ;)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
St.Igor je napisao(la):
  Apsolutno se slazem, jedna od retkih stvari koje volim vise od FF, rukomet je zakon.
P.S. Ove jeseni sam obnovio registraciju posle 10 god i nastupam za RK Hidroelektrana Bajna Basta, pripreme su u toku, prvo kolo 3. marta, pecanje mi ne pada na pamet.

Znaci i vi bi da tepate Zvezdu, pa ako sirok je spisak  :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Djole je napisao(la):
Znaci i vi bi da tepate Zvezdu, pa ako sirok je spisak  :hammer:

ma pusti imam ja jednog entuzijastu za njih.......hahahahahaahahaaa......citat iz filma nacionalna klasa....

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Рукомету треба вратити популарност јер је стварно врхунски спорт. Играо сам 12 година у време кад смо били
олимпијски победници, у време старе Југославије. Ко се сећа Лазаревића, Покрајаца, Поповића, Арсланагића...
кад је Металопластика харала Европом. Још ми се посрећило да играм у војсци за пету армијску област на
свеармијском такмичењу са Лаврнићем, Хорватом, Вахом....
А сад - полуфинале - Хрвати.
Биће густо, али ако наши наставе овако биће добро. Још само да Вујин проради.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Srbija - Makedonija  :)
Makedoniji :respect1: za sve viđeno u Nišu i Beogradu. Kiril Lazarov je ubedljivo najbolji desni bek na ovom šampionatu a polufinale im je izmaklo sudijskim previdom protiv Nemačke u grupi i kobnim neiskustvom u meču protiv Danske...

Prilozi

• IMG_2799web.jpg
    IMG_2799web.jpg
    142,4 KB · Pregleda: 117
  • IMG_2801web.jpg
    IMG_2801web.jpg
    137,3 KB · Pregleda: 126
  • IMG_2802web.jpg
    IMG_2802web.jpg
    139,9 KB · Pregleda: 119
  • IMG_2808web.jpg
    IMG_2808web.jpg