Handball Fantasy EURO EHF 2012 Belgrade

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Nije lepo izgubiti nikada,,, Ali Wilbek nas je pročitao kao staru paru, Mikkel Hansen je onaj pravi, najbolji, rasni igrač koji je Dancima doneo sve važne pobede a mi nismo imali igrača koji će da "prokine",  digne se iznad svih i donese pobedu  :(

Malo je reći da sam prezadovoljan igrama i ovim uspehom, teško će se ovo ponoviti :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Rancic je napisao(la):
Нису то навијачи.  Навијачи су били у Арени или испред ТВ. Да смо изгубили полуфинале па бих донекле могао да разумем. Овако пре полуфинала ??????  срање није било случајно, само је питање мотива и ко и шта је у позадини.

Ispade i da  u Areni nisu baš sve "navijači",lepo je Vuković rekao da su zbog nekog kretena možda izgubili zlato(nikad nećemo saznati da li bi možda Ššešum prelomio),ne trebaju nama neprijatelji  :-X

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Pa... kako sam počeo tako i da završim, sa par fotki. Ja sam našim momcima oduševljen - igrali su hrabro, srcem, organizovano i muški. Ostavili iza sebe Francusku, Mađarsku, Švedsku, Nemačku, Poljsku, Španiju, Hrvatsku, Island, Norvešku, Češku, Makedoniju.
Pamtićemo ovaj EURO EHF 2012 Belgrade

Vrh Dno