FIFA World Cup 2010 South Africa

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Napalio sam se na žrebu... Afrika je čudo, mislim da će ovo SP biti extra zanimljivo, publika, atmosfera, bubnjevi,... Voleo bih da budem tamo :(

A nismo ni bez šansi... :)

Dakle:

Nemačka
Australija
Gana
SRBIJA

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Realno,ovde mora da se prođe!Australija i Gana jesu solidne ekipe ali ne bi trebalo da imamo problema.Jedino je Švaba pravi takmac i ne bih se bunio da nas operu kao devedesete a da mi posle dođemo do četvrtfinala kao tada :smoke:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Ja sam bio spreman da se kladim u sve muve i ostalo da ćemo zajedno sa Nemcima u grupi da budemo.

Znači 'oće nas i to ti je  :doh: Da se kladimo na rezultat prve utakmice sa Nemcima, 3:2 za njih 100%, s tim što mi povedemo sa 2:0?

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ako bude tako dolazim da mi gledas u dlan, solju, pasulj.......... :D

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
gringo je napisao(la):
Ako bude tako dolazim da mi gledas u dlan, solju, pasulj.......... :D

Može, ali ja ne gledam u dlanove, šolje i to, gledam u mušice a ako ne vidim dobro onda gledam u strimere  :D :hammer:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Sa nemackom nereseno.
Australiju dobijamo.
Od Gane gubimo pa cekamo povoljne rezultate iz drugih utakmica. Klasika :)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
nespetro je napisao(la):
Sa nemackom nereseno.
Australiju dobijamo.

Nije nemoguće :tbumb:

I meni se ta Gana ništa ne sviđa. Biće napaljeni nezdravo!!!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
nespetro je napisao(la):
Sa nemackom nereseno.
Australiju dobijamo.

Ja predvidjam slican scenario a voleo bih da se nesto promenilo u glavama sadasnjih reprezentativaca. Ipak se nadam da ce igranje u najacim ligama sveta bez ovih nasih rupa ovde, doprneti povoljnijem razvoju situacije.

Obicno bi bilo ovako: Sa najacim igramo najbolje pa tako dobijamo Nemce 2:0. Sa Ganom nereseno 1:1, a zbog opustenosti i sindroma "ma ovo su paceri" pucamo od Australije 1:0  :hammer:

U narednu rundu plasramo se kao prvi u grupi jer su Nemci dobili Australiju 2:0 i igrali nereseno sa Ganom 0:0 i izgubili od nas.

Gana i Australija su igrali 0:0

1.Srbija  1/1/1                gol razlika 3:2  bodova 4
2.Nemacka 1/1/1             gol razlika 3:3  bodova 4
3.Australija 1/1/1            gol razlika  1:2 bodova 4
4.Gana       0/2/1            gol razlika  1:1 bodova 2

A kakav scenario? Hickok bato :hammer: :hammer:  

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Ahahaha
Nego, ovakvih će scenarija na Mundijalu biti sigurno :yeswink:
Italijani ih znaju napamet :D

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Samo jedno se nadam i time bih bio zadovoljan.
Da ne igraju ko seka perse i da se zalažu do daske.
Ako je protivnik i tada bolji - nema prigovora.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Iako je veliki broj ljudi entuzijastičan povodom sinoćnje pobede naše reprezentacije,meni se malo toga sviđa u igri ekipe!Sredina terena je očaj,nemamo niti jednog kreativnog igrača,ok su i Krasić i Jovanović,ali to su klasični trkači koji protiv ekipa koje dominiraju i vrše presing na našu zadnju liniju nemaju šta da traže na terenu(primer,obe utakmice  protiv Francuza).Golman je kriminalan,bez obzira što je odbranio nekoliko ozbiljnih šansi,onaj šut sa pola terena koji mu je ispao iz ruku na deset metara od njega ozbiljne ekipe kažnjavaju odmah,a ne znam kako bi naši igrali da popiju jedan takav protiv Nemaca!Napad je čudo,nijedno smisleno dodavanje,nijedna konkretna akcija,sve se dešava stihijski,nema ige,ne dominiramo u situacijama u kojima bi to morao da bude imperativ.O sebičnosti pojedinaca ne treba trošiti reč!Ne znam kako će Antić pripremiti ekipu za svetsko,ipak je to bitno drugačiji trip takmičenja i često male ekipe blistaju!Antić je,čini mi se,sputao neke loše navike i običaje pojedinaca,ali samo je pitanje kad će buknuti!Ekipa dobija i to je bitno,videćemo kakav će utisak ostaviti na prvenstvu!

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Sve si u pravu.
Još jedna bitna stvar.
Ono govedo Žigić je sinoć nekoliko puta, srećom, omašio protivnika startom za koji bi na svakoj zvaničnoj utakmici dobio crveni. Em ništa nezna, em startuje na noge. Koji li ga moj zove nije mi jasno.
I naznam koji im  je kurac, što diraju i šutiraju loptu posle zvižduka sudije, za to se dobija karton.
Kako se ponašaju, verovatno ćemo završavati utakmice sa deset igrača i imati problem sa žutim kartonima.
Da je reklama velika, jeste, voleo bih da postanemo svetski prvaci, ali kako stoje stvari - drugi krug je podaleko.
I pripremne utakmice treba igrati sa jakim reprezentacijama.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
E stvarno je onaj Žigić bio sinoć nadrndan,konstantno na ivici incidenta,sreća pa su oni Alžirci kulirali svo vreme!Kažem,nekako mi deluje da u ekipi postoji negativan naboj,ima tu izgleda nekoliko igrača koji su problematični,svaka čast Antiću ali mislim da ne drži on tu baš sve konce u rukama!Gotovo sam siguran da u savezu i dalje ima onih koji imaju preveliki uticaj na sastavljanje tima!Danas čitam kako Dunga ne računa na Ronaldinja i Pata za svetsko prvenstvo :eek: .A kod nas ima nekoliko igrača koji svakako ne zaslužuju odlazak na isto!

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Pa i Pantelić se zajeba pa dade gol, a nije ni hteo da šutira - odbila mu se lopta od noge.
Lepo se videlo koliko je i sam bio iznenađen. Stvarno nemam pojma koji će mu moj, Pantelić, Žigić, Dragutinović... pa i Milijaš.
Stvarno nema igrača sredine terena koji bi povezao bar nešto.
Daj bože da grešim i da su samo neuigrani.
Možda je, ustvari, sigurno je i Antić na mukama i savez vuče konce. Njemu svaka čast, sad nema gde, mora napred. 
Uvek su ubacivali u reprezentaciju neke ispušene lule pod pritiskom saveza, samo da se preprodaju i pucali smo ko ništa.
Žigić je oduvek igrao na ivici incidenta. Bolje da igra Leković, pa šta bude. Mlađi, bolji fudbaler i željan dokazivanja.

Vrh Dno