Iako je veliki broj ljudi entuzijastičan povodom sinoćnje pobede naše reprezentacije,meni se malo toga sviđa u igri ekipe!Sredina terena je očaj,nemamo niti jednog kreativnog igrača,ok su i Krasić i Jovanović,ali to su klasični trkači koji protiv ekipa koje dominiraju i vrše presing na našu zadnju liniju nemaju šta da traže na terenu(primer,obe utakmice protiv Francuza).Golman je kriminalan,bez obzira što je odbranio nekoliko ozbiljnih šansi,onaj šut sa pola terena koji mu je ispao iz ruku na deset metara od njega ozbiljne ekipe kažnjavaju odmah,a ne znam kako bi naši igrali da popiju jedan takav protiv Nemaca!Napad je čudo,nijedno smisleno dodavanje,nijedna konkretna akcija,sve se dešava stihijski,nema ige,ne dominiramo u situacijama u kojima bi to morao da bude imperativ.O sebičnosti pojedinaca ne treba trošiti reč!Ne znam kako će Antić pripremiti ekipu za svetsko,ipak je to bitno drugačiji trip takmičenja i često male ekipe blistaju!Antić je,čini mi se,sputao neke loše navike i običaje pojedinaca,ali samo je pitanje kad će buknuti!Ekipa dobija i to je bitno,videćemo kakav će utisak ostaviti na prvenstvu!