FARCRY2

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Igrao sam igre bazirane na ovakvim zadacima i slicnih sadrzina ali ovo je cudo nad cudima.
Nema toliko slicnosti sa prvim delom ali je uradjena do jaja.
Sve na HIGH i odmor za oci krece..
Ako kojim slucajem imate slabu masinu nemojte pokusavati sa ovim jer cete samo sebi pokvariti ugodjaj..
Mislim da cu ovo kisno vreme maksimalno da iskoristim uz komp.... :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:
2 giga rama i 9800 graficka sa 512 sopstvene memorije AAAAAAAAAAAAAAAA boli koliko je dobra...

Prilozi

• Samo ime kaze...--Loodnica--.jpg
    Samo ime kaze...--Loodnica--.jpg
    89,3 KB · Pregleda: 121

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Nisam igrao drugi deo, ali sam nabavio novi kompjuter samo zbog toga. FAR CRY (prvi) je najbolja fps igra koju sam ikada igrao, pa izgaram od želje da se upustim u nastavak. Samo da nabavim disk i počinjem.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Drugi deo neću skoro da se igram prilično je zahtevna. Od kada sam prešao prvi, dugo se ne igram. Ostavio je jak utisak na mene. Više puta u igri sam se nakostrešio kao grgeč i isterao iz pameti.
OPASNO DOBRA IGRA.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Igrao sam malo drugi deo, posle prilicno dugog i dosadnog starta pocinje dobra akcija. Sad sam skinuo i Fallout 3, cuo sam da je odlicna a i Sacred 2 me ceka za instalaciju. Ne znam sta cu pre (a nemam ni vremena za igranje  :'( ).

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Toni daj link za Fallout 3. Idu zimski dani...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
uživač je napisao(la):
Drugi deo neću skoro da se igram prilično je zahtevna. Od kada sam prešao prvi, dugo se ne igram. Ostavio je jak utisak na mene. Više puta u igri sam se nakostrešio kao grgeč i isterao iz pameti.
OPASNO DOBRA IGRA.

Igraj ponovo prvi deo, ali izaberi najteži nivo igranja. Oduševićeš se- kao da igraš sasvim drugu igru.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Mixmaster je napisao(la):
uživač je napisao(la):
OPASNO DOBRA IGRA.

Igraj ponovo prvi deo, ali izaberi najteži nivo igranja. Oduševićeš se- kao da igraš sasvim drugu igru.

Večeras u gluvo doba krećem.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ovo je odlično vreme za adrenalinske igre...ovo doba godine mi najdraže za takve stvari...moj komp je več zastario pa zato moram takve igre da igram u živo  :smoke:

Prilozi

• P290308_18.16.JPG
    P290308_18.16.JPG
    69,8 KB · Pregleda: 120

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Hej Seb,
samo stavi šlem, rezervne okvire, rezervnu bojevu municiju, RAP, ranac, nož, dve defanzivne i jednu ofanzivnu bombu, dve dimne, analizere, signalizatore otrova, masku, čuturicu, suvu hranu, energetske table, tablete za prečišćavanje vode, hemijske ampule, .....

UŽIVO - IGRA DO JAJA - SAMO na TV, DVD, CD

Momci, koji vam je kurac, jurite pičke, karajte, gluvarite, zezajte se, idite u kafanu, vezujte, pecajte, šetajte, šikajte....

- ZAJEBITE IGRICE -

Dobićete šofersko dupe, šuljeve, naočare ko dance od tegle, meku kitu i usamljenst, ima da radite na rikverc i da vam stalno zveči budilnik u glavi.
Uzdravlje Vam bilo, čujemo se sutra.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ma, Rančiću, nećemo mi da igramo sve igre, nego samo FAR CRY. Ne brini, dobrim jeb...ima i ribarima neće zasmetati malo virtuelne pucačine i dobre grafike. Nećemo preterati, obećavam. :lol:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ma, Rančiću, nećemo mi da igramo sve igre, nego samo FAR CRY. Ne brini, dobrim jeb...ima i ribarima neće zasmetati malo virtuelne pucačine i dobre grafike. Nećemo preterati, obećavam. :lol:

Kako da napravimo neki LAN com vs org... ala bi bilo rokanja :D

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):

HAHAHA,  :hammer: sto  :rambo: nesto  :machinegun: slutim  :bangbang: ko ce prvi da zagine sa .com  :lurk: :lurk:

Pa sto si bre becu navlacis  :sm:

Nazalost u tom filmu nisam ali neke druge games da ali ove  :bat:  :nowink:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1

Da,da al ukrstite vi fly štapove i mušice na nekoj rijeci, jebeš igre, to bi bio pravi dvoboj sukladan ovom forumu.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157

Kakav bre LAN, šta pričaš? Možemo da organizujemo neki live događaj, paintball npr. Tu bi bilo rokanja... :machinegun:
Mada smo jači, mi imamo  :ninja:.

Vrh Dno