FARCRY2

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Jr je napisao(la):
simpson H je napisao(la):
Kako da napravimo neki LAN com vs org... ala bi bilo rokanja :D

Kakav bre LAN, šta pričaš? Možemo da organizujemo neki live događaj, paintball npr. Tu bi bilo rokanja... :machinegun:
Mada smo jači, mi imamo  :ninja:.

E ovako pricaju ovi sto odsluze civilno vojsku  :D i ne vide oruzje  :nowink:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Ovaj paint bi bio zanimljiv......
Sto se tice civilne vojske Djole -  prvak Arandjelovca u streljastvu 3 puta za redom, dok mi se nije smucilo pa sam prestao da treniram, redovne tuce i sve sto nosi mladost. Na zavrsnoj godini sam kriminalistike vec 5 godina (a nemam nameru da diplomiram i  radim u policiji), zavrsena vojno policiska obuka, treniranje borilackih vestina(bilo obavezno a i mimo toga), praksa u 29om, praksa u oup Arandjelovac, Izrazena ljubav prema oruzju i batinanju,......A sluzio sam civilnu vojsku zbog posla. I dok je neko gulio po planinama, ja sam imao uredan sexualni zivot  :D . Tako da nisam bas siguran u tvdnje da je ta civilna vojska odraz necije (ne)sposobnosti. Pa eto  i taj paintball...

Prilozi

• 11.jpg
    11.jpg
    56,1 KB · Pregleda: 108
  • 12.jpg
    12.jpg
    53,5 KB · Pregleda: 105

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Zakocio sam se u nekom selu i ni metar dalje.
Sav arsenal oruzja ispucam i nista gomilaju se neverovatnom brzinom,kao mravi iz mravinjaka a ja jadan sam sa jos dva pomocnika iz vazduha.
Sinoc 23:40h do danas 20:30h nisam mrduo dalje.
Toni pomagaj............. :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Zadnje sto sam uradio, a to je bilo jos pre desetak dana, trebao sam da unistim neki konvoj, sto je bila zajebancija od misije, u svakom slucaju, jos sam negde na pocetku. Posle toga nisam igrao pa ti ne mogu ni pomoci.
Ostrim se za Fallout, cuo sam da je izuzetna igra.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Momci,
evo šta je igrica do jaja - igrao sam je pre trideset godina - malo njih je igralo i završilo ovu igru.

Start game
              - broj igrača - 20 -30

Tri sata noću - uzbuna.

Oblačiš zimsku uniformu i uzimaš ranac sa jedno 25 kila opreme, dobiješ uz pušku bojevu municiju, RAP i suvu hranu za tri dana - puna ratna oprema. Ranac stavljaš napred jer pozadi ide padobran - pušku na vrat.

Zadatak - Obavljanje ratnih operacija duboko u neprijateljskoj teritoriji.

Iz aviona te izbace u tri lepe pičke materine (Perućica - jedina prašuma u Evropi) po mrklom mraku.  Sastanak na koti broj taj i taj - imaš busolu i mapu pa traži - ako nisi pri doskoku nešto polomio.
Suvu hranu za tri dana pojedeš do sutra ujutru (lažu trgovci), vodu za sutra imaš u čuturici, ako si bio pametan da sačuvaš malo - obično nisi. Popij ujutru odmah sve što imaš jer oficir svima prospe vodu i kaže imate je tu i tu - tražite je. Izvor je daleko jedno 30 kilometara u džungli koje moraš da pređeš uz pomoć busole i pod borbenim zadacima. Staviš kamenčić pod jezik, luči se pljuvačka i tako moraš da izdržiš bez vode dok je ne nađeš. Posle desetak petnaest sati bez vode ne razmišljaš racionalno, telo te baš nešto ne sluša lepo - neko počne da halucinira.
  Danju se kuvaš na 40, noću smrzavaš na 5 stepeni, visiš na konopcima iznad neke urvine - prva tri dana popiškuješ od zorta - posle kenjaš kreč. Spavaš u blatu, na zemlji - posle deset dana postaješ divlja zver boje i mirisa zemlje. Samo jedan instikt ti je preostao - da preživiš. Svi ostali instikti i čula su tome podređeni. Ne razmišljaš o krvi u čizmama i na rukama od popucalih žuljeva, kožu na dlanovima menjaš jednom nedeljno jer stara ostaje na konopcima. Ispucala koža na licu, ušima - one bole najviše. Sva bol je u glavi - telo isključiš kao TV iz struje i ne reaguješ na te manje povrede.
  Nema umivanja, kupanja, pranja zuba, presvlačenja, duvana, piva, kafe... čak ti se i ne diže. Sanjam i osećam miris prženih jaja - nisam ih video osam meseci i što baš njih, a ne nešto drugo, jebem li ga.
  Jeo sam sve što gmiže, puzi, trči, leti (ako 'uvatiš), živo, mrtvo, pečeno, kuvano, bljutavo, smrdljivo, ljigavo...od divljih kupina i kačuna (slatka biljka) do poskoka. Boli te kurac za ukus i miris - ako si pametan uzimaj potrebne sastojke iz svega i svačega - preživi. Ima živinki po šumi ali nema pucanja - sve ostalo može - nož, zamke.
  Konačno stiže naredba - posle trideset dana - zona kupljenja na koti broj taj. Busolu u ruke i piči jedno dva dana i noć - imaš zadato vreme. Nema nemogu - ti si S(pec) A(ntiter) J(ed) nisi učiteljica.
  Misija završena - broj preživelih (koji su izdržali sve) - pet do sedam u vrh glave. Dobra generacija.
  Pucačina na kompu, paintball - ne hvala - dosadno. Suvo toplo, stisneš pauzu - kafica, pivce, meze, seks, tuširanje - u jebote - ajd' da nastavim 'de sam stao.
  Moji klinci dan i noć na kompu. Pitam ih ujutru u 6 SATI šta bre tolko radite.  Kažu sa drugarima igraju igrice - A DELI IH ZID OD STANA. Popizdeo sam i rekao im isto što i ovde.

Momci, koji vam je kurac, jurite pičke, karajte, gluvarite, zezajte se, idite u kafanu, vezujte, pecajte, šetajte, šikajte....U KG ima šest riba na jednog momka - univerzitet - puko akvarijum, a oni zevaju u ekran.

'Ajmo na pecanje.
Uzdravlje vam bilo

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Evo ti plus, mislio sam da sam se jedino ja patio u životu, al ti si me zajebo. Savjet drugima isti kao i tvoj.
Na se, u se i poda se! :tbumb: Sve ostalo je sranje, kurcu vrijeme prolazi, poslije džabe kajanje i trebao sam, mogao sam...

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Baš tako Gogo,
najbolje bi bilo sve zaboraviti i uživati u životu dok možeš.
Nema me do ponedeljka - slavim.
Uzdravlje Vam bilo.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Ne razumete vi nove generacije.
U karanju izgleda nema vise toliko adrenalina, to moze danas svako, kad hoce i gde hoce. Vojne akcije su, hvala bogu, odavno zavrsene i malo je onih koji su spremni da prodju to sto si opisao Rancicu. Vreme lose za musicarenje, kosarku, fudbal, tenis. I sta ostaje, naravno blejanje u monitor. Jos ako si ozenjen i imas malo dete onda nemas ni taj dogadjaj, vec svakodnevna zanimacija: nerviranje na poslu - kucne obaveze - i na kraju kao mentalni oporavak od teskog dana penjanje deteta na glavu, jbg nisam gledao ni jedan film 2 godine, a i pomenute igre samo probam da vidim na sta lice pa ih ekspresno zajebem.

Vrh Dno