Dobar dan Snobovi

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
ja na pecanje idem zbog perinog srneceg gulasa :))))

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
A ko te uopste pitao sto ides na pecanje? I kakve to veze ima sa temom?

P.S. Sad ce opet da bude kako simpson terorise clanove, nevaspitan , ovo, ono :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
mnogo toga nema veze sa temom pa malo da pridodam....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
I da zamolim moderatore da isprave naslov, danima mi bode oci a cutim da ne ispadnem sitnicar :hammer: :hammer:

Kao i ona tema "Skakvac" gde je progutano slovo.

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
mozda je kolega pod bensedinom pisao Daobar dan  :hammer:

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Simson ima svoje misljenje i svoje stavove za razliku od mnogih koji to nemaju ili jednostavno se ponasaju kao slamka u vodi,njih reka nosi oni ne plivaju.Nista vas nece poseci kao ostra rec,moze te se kriti iza tolerancije i fleksibilnoscu no to sama priroda negira u prirodi ne postoji tolerancija,zamislite kada bi lisica tolerisala zeca,pa ona nikad nebi hranu sebi nasla.Doza malogradjanstine i snobizma postoji u mnogima,pogledajte samo vas kolko je u svom autu ugradilo GPS kako bi se lakse kretalo na ovom malom balkanskom prostoru,ljudi se izgleda ne gube u prostoru no u sebe samima.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Eto ,prosto da ne zaboravim jedini ste vi G-Simsone koji ste skrenuli paznju na navedeni naslov,drugi ili nisu primetili kao..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ma Bahus opusti se, tako ti je uvek na forumima. Imas one koji pisu i one koji samo citaju. Cak sam primetio da je sve vise onih koji nece ni da pitaju, dal zbog neke navodne sramote, blama, nemampojmacega... Krajnje glupo, uvek sam bio zagovornik postavljanja pitanja u bilo kom obliku, bez trunke blama ili uzdrzavanja jer poznato je da nema glupih pitanja . Da nisam pitao verovatno nikad nista ne bih ni znao. Ono nije da sad znam puno ali sasvim dovoljno za ono koliko sam zapravo zeleo. I ja nemam problem to da kazem. Problem je u onima sto misle da mnogo znaju, takvi su jako "opasni" po okolinu jer su potpuno nesvesni svog (ne)znanja.

pedja babuska

Newbie
Učlanjen(a)
13.08.2012.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
ako sam pogresio Boki, onda ti se javno ispričavam, možda sam učinio nekakav propust i krivo pokapirao sve...u tom slučaju ti se izvinjavam.

@pedja babuska, ne znam kome se obraćam jer se niste ni predstavili i več vaš prvi post je započeo teškim tonom "nemaš ti pojma..."  i tako nekako svih ostalih 12 poruka: http://www.musicarenje.org/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=1968
Tako se čovek pita sa kojim ciljem ovaj čovjek učestuje u raspravama na forumu. Evo, mene zanima sa kojom namerom ste se prjavili na ovaj forum? Jesu li vaše namere da provocirate i da se tako zabavite ili ima i neku konstruktivnu svrhu? Hvala!

cuj tema je spanska muva ergo zez...sta se imam predstavljati brate mili,kao da sam na vodi negde zar ne?ne dozivljavam ovo kao 'raspravu'!Ni ja ne znam ko ste vi..pa ne pitam...stari sam pecaros za pocetak..poceo na muvu i ostao na muvi 30 plus godina.Muva je zezanje bas zato sto je neortodoksni nacin ribolova samim tim elitizam,snobizam it'd neupotrebljivo u svakom slucaju na bilo koji nacin,muva je hobi niti je nacin zivota,ali smaraca ce biti i bice uvek nazalost.Nemojte misliti da zelim na bilo koji nacin da provociram ili se zabavljam.Muva je individualna i bice uvek,ne moramo svi na isti nacin razmisljati?reagujem na sto mislim da je glupost u pristupu,ako gresim vi ste tu da me korigujete ..

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
simpson H je napisao(la):
I da zamolim moderatore da isprave naslov, danima mi bode oci a cutim da ne ispadnem sitnicar :hammer: :hammer:

Kao i ona tema "Skakvac" gde je progutano slovo.

Simpsona za moderatora!!!!  :hammer:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
simpson H je napisao(la):
Simpson je ovde bio moderator kad si ti setao kozmuricu gore dole i piskio po pesku :hammer:
da li ovaj  :doh: ili ovaj  :whistle: ili  :'( ili ovaj  :-X ili  :D
a da ovog si najvise voleo  :hammer:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Al si omatoreo..... Znas kako se kaze.... Staroga slusaj al ne radi ono sto on radi.  :D

Vrh Dno