FF Skup sport- pa zar smo zato snobovi ???
Ma daj, pa po tome nema većih snobova od šaranaša ( misim na fore rod-pod, signalizatori na daljinsko, čamci na daljinsko za hranjenje, posebno štap za izbacivanje raketa... da ne duljim) gdje smo mi tu od jednog takvog šaranaša-snoba ako on iole ima para, a čim sve to ima trebalo bi da ima jer je to sve i poprilično skupo, da opet ne duljim.
Znam frajera koji u spin štapu, roli, struni ima bar 4 000 eura i time lovi ribu, dali je snob ? Ne, ima para i ne žali ih na sebi.
Po tom sistemu ni blizu nismo snobizmu, ako je pak riječ o tome da se izdvajamo od drugih ribiča, pa smo zato snobovi što tu izvodimo nekakve kerefeke i mašemo ribama umjetnim muhama, e jeb.. li ga onda smo snobovi u pm.
Oduvijek su nekakvi "pioniri nečega" bili posebni, danas nas možda eto neko naziva i snobovima, ali za mene je upravo ta osoba snob koja nas naziva snobovima.
Osim toga danas fly fishing ne bih ni slučajno stavio ni u kategoriju skup sport može brate da se maše i za jeftine pare i bez kombinezona.
Da u ljudima negdje čuči snob, moguće zašto da ne, ali ne u svima, možda čak u meni i čuči mali snobić, ali mu ne dam ni da proviri i time me diže iznad ostalih, ali da ne griješim dušu i na ovom forumu i u dosadašnjoj fly karijeri sam sreo takvih ljudi za koje mogu reći sve samo ne snob. Naprotiv, velikodušni, širokogrudi, duhoviti, zabavni, spremni pomoći i još puno dobrih kvalifikacija bih mogao u nabrajati ali snobizam tu ne ulazi ne, ne, ni slučajno.