Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Upravo je i meni stigla ista masina porucena direktno iz fabrike, bez carine, stigla za 10 dana.
Fora je sto u kutiji nema racun i nije nigde navedena vrednost i onda nemaju na osnovu cega da ocarine, sto je dobra stvar.
Mene je izasao 182eura sa dostavom direktno od prozivodjaca, bez carine i icega kao i kod kolege sto je otvorio thread, isto je stigao brzo, samo su se nesto zaglupeli oko slanja inace bi stigao mozda i za nedelju dana. Ja cu sigurno uzeti bar jednu spulnu rezervnu za drugi stap. Mislim da za ove pare, tesko ima konkurenta.
Trebao si onda odmah i rezevnu, mozda bi te zaobisla i postarina, tj bila bi free..
i obojica, dotezite ove srafcice, oce da se bas gadno olabave...i osovina, imam prituzbu od strane dugogodisnjeg partnera sa vode
Da se ne pomisli da je...onaaaaakav partner, mada niko nije savrsen
Lomatam se oko shopinga Nimfa, al kad ovaj naturalizovani Valjevac sto se odaziva na ime Maric Sreten neeeeeeece da mi ga donese na kanabe i da ga isprobam
Ajde Mare care...mada bi bas kakvog Sage-a..kakav old school
U svakom slucaju, napecali se obojica sa novim makinama..i nauzivali u drilicima..kad nema kocnice, uzivancija.
Pa nisam bio siguran oko dimenzija, kako bi primio WF6F na jedan #6 koji je u planu da se pazari, da vidim kako ce da cuci na njemu, pa cemo da porucimo lako.
Sto se srafcica tice, ukoliko krenu da se popustaju, samo crveni loctite, i nece ona nidje, bitno samo da se ne ostavlja nategnut ovaj sistem na konusima, i da se propere od peska da skida anodizaciju, mada iskreno, voleo bih da je ispolirana, sto bih mozda i uradio sa jednom spulnom.
Ako je 6-tica u pitanju, razmisli o 2six...i odmah i rezevnu i miran si, veruj mi...skoro pa shablon, znam mnogo momaka u toj kombinaciji...za 4-5-6 AFTMU.
Jedan fanatik ima 2 rezevne a hoce i 3-cu da pazari