Danielsson fly reels

neca

Newbie
Učlanjen(a)
17.02.2022.
Broj reagovanja
8
IMG_8051.jpegStigla danas bez carine u rekordnom roku od 8dana😀

Prilozi

• IMG_8050.jpeg
    IMG_8050.jpeg
    307,2 KB · Pregleda: 27

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.646
U zdravlju da te služi.
Jesi li imao nekih posebnih zahteva tipa da ti napise da je vrednost paketa ispod 50€ ili je carinik bio raspoložen?

neca

Newbie
Učlanjen(a)
17.02.2022.
Broj reagovanja
8
Hvala
Nisam im nista posebno trazio porucio i bio spreman da platim carinu al nisam😀

neca

Newbie
Učlanjen(a)
17.02.2022.
Broj reagovanja
8
Izgleda da jeste😀
Bas je dobra odusevio sam se posle onih jeftinih sto sam imao ova mi ko avion

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Čestitam na kupovini! Taj osećaj mi je poznat i zapravo najvažniji za uživanje..kao da progledaš posle neke patnje :)

marko_recice

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2025.
Broj reagovanja
15
Upravo je i meni stigla ista masina porucena direktno iz fabrike, bez carine, stigla za 10 dana.
Fora je sto u kutiji nema racun i nije nigde navedena vrednost i onda nemaju na osnovu cega da ocarine, sto je dobra stvar.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Koliko se krece ovaj dry fly tj cena. Ja imam nymph.

marko_recice

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2025.
Broj reagovanja
15
Mene je izasao 182eura sa dostavom direktno od prozivodjaca, bez carine i icega kao i kod kolege sto je otvorio thread, isto je stigao brzo, samo su se nesto zaglupeli oko slanja inace bi stigao mozda i za nedelju dana. Ja cu sigurno uzeti bar jednu spulnu rezervnu za drugi stap. Mislim da za ove pare, tesko ima konkurenta.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Trebao si onda odmah i rezevnu, mozda bi te zaobisla i postarina, tj bila bi free..
i obojica, dotezite ove srafcice, oce da se bas gadno olabave...i osovina, imam prituzbu od strane dugogodisnjeg partnera sa vode:hammer::naughty::rolleyes1:
Da se ne pomisli da je...onaaaaakav partner, mada niko nije savrsen:doh:
Lomatam se oko shopinga Nimfa, al kad ovaj naturalizovani Valjevac sto se odaziva na ime Maric Sreten neeeeeeece da mi ga donese na kanabe i da ga isprobam:yes:
Ajde Mare care...mada bi bas kakvog Sage-a..kakav old school :tbumb:
U svakom slucaju, napecali se obojica sa novim makinama..i nauzivali u drilicima..kad nema kocnice, uzivancija.(y)(y)(y)(y)

marko_recice

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2025.
Broj reagovanja
15
Pa nisam bio siguran oko dimenzija, kako bi primio WF6F na jedan #6 koji je u planu da se pazari, da vidim kako ce da cuci na njemu, pa cemo da porucimo lako.

marko_recice

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2025.
Broj reagovanja
15
Sto se srafcica tice, ukoliko krenu da se popustaju, samo crveni loctite, i nece ona nidje, bitno samo da se ne ostavlja nategnut ovaj sistem na konusima, i da se propere od peska da skida anodizaciju, mada iskreno, voleo bih da je ispolirana, sto bih mozda i uradio sa jednom spulnom.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Ako je 6-tica u pitanju, razmisli o 2six...i odmah i rezevnu i miran si, veruj mi...skoro pa shablon, znam mnogo momaka u toj kombinaciji...za 4-5-6 AFTMU.
Jedan fanatik ima 2 rezevne a hoce i 3-cu da pazari :hammer::hammer::hammer:

marko_recice

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2025.
Broj reagovanja
15
Dry Fly je od 2 do 6 :) zato sam je i uzeo,i to sam ja mislio na jednoj DT4F za manje vode, druga WF6F za neke vece malo.

Vrh Dno