Djole Nis
Hero member
zvezdan je napisao(la):Danas nisam mušičario, a ko zna kada ću, klinci mi zaradiše ovčije boginje![]()
zvezdan je napisao(la):Danas nisam mušičario, a ko zna kada ću, klinci mi zaradiše ovčije boginje![]()
Bio sam i u Cro 2 dana, ali daleko od Gogo-a inače bi se javio. Možda ću u ponedeljak u Leskovac ali je opet pitanje da li ću da se javim nišlijama
Baš me krenulo, niti lovim niti vežbam niti vezujem a slabo i postujem :'( A Tamiš je katastrofa... Neću više da širim lošu karmu... 
rabbit je napisao(la):Ja moždan sutra malo zamašem na Tari.Odo poslom za Podgoricu,pa kad se vratim i prođem kraj Kolašina...Možda...

Pa Zvezdane što se malo ne raspita prije ove avanture jes da je u +-u već par dana al ne može tako brzo da se otopi nešto što je tjednima mrznulozvezdan je napisao(la):Pošao sam danas sa drugom varaličarom na rit da probamo štuku uprkos kiši.Zaglavili smo se kombijem u neko blato iz kog nismo uspeli da se iščupamo 3 sata.Nijedan od seljaka iz obližnjeg sela nije mogao da nam pomogne,svi povadiše akumulatore iz traktora.Na kraju nas je spasio gastarbajter nekom aždajom od automobila,mada nas je i on jedva iščupao.Da bad trip bude kompletan jezero je bilo potpuno zaleđeno.Danas nisam mušičario.
, al ste bar bili na svježem zraku, ja nisam ni to Najgore je što smo imali informaciju da je jezero slobodno od leda.Ma za to mi nije bio problem,ali ovo nabijanje u blato mi je iskidalo nerve,baš je bilo neverovatno,za glave smo se hvatali u neverici da nam se to dogodilo.Gogo je napisao(la):Pa Zvezdane što se malo ne raspita prije ove avanture jes da je u +-u već par dana al ne može tako brzo da se otopi nešto što je tjednima mrznulozvezdan je napisao(la):Pošao sam danas sa drugom varaličarom na rit da probamo štuku uprkos kiši.Zaglavili smo se kombijem u neko blato iz kog nismo uspeli da se iščupamo 3 sata.Nijedan od seljaka iz obližnjeg sela nije mogao da nam pomogne,svi povadiše akumulatore iz traktora.Na kraju nas je spasio gastarbajter nekom aždajom od automobila,mada nas je i on jedva iščupao.Da bad trip bude kompletan jezero je bilo potpuno zaleđeno.Danas nisam mušičario., al ste bar bili na svježem zraku, ja nisam ni to
![]()