Danas nisam mušičario

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ovo je najtužnija vest. Imamo temu "Danas sam mušičario" u kojoj upisujemo lepe mušičarske dane, ali treba nam i ovakva tema u kojoj treba objasniti zašto nam je dan prošao bez mušičarenja. Koja je to mračna sila koja nas sprečava da konstantno budemo puni iskričavih fleševa adrenalina, na vodi, učestvujući u najuzbudljivijoj aktivnosti u prirodi, lovu riba mušicama?
Evo, ja danas nisam mušičario, jer je vetrovito, promenljivo i prohladno vreme, a i malo su mi se nataložile neke obaveze u kući. :'( Jebote, te obaveze su izgleda najjači otrov za mušičara. Tihi ubica. :machinegun:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Opet nisam mušičario. Koliko vidim, prošli put mi se to desilo 18. marta. Isuviše često pauziram. :(

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Ovo je izgleda način da Mix nabije neslućeni broj postova na ovom sajtu :doh: ..bi ga il sam mučičario ili nisam a trebao bi da postujem :doh: Sve je ovo moje off topic zato što sam ja i danas mušičario :bleh:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Neverovatno ali istinito! Ni ja danas nisam mušičario!  :D

Da jesam to bi mi bio drugi mušičarski izlazak u ovom veku!  :D

U prošlom sam sabrao nekih 50-ak izlazaka...  ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Milanče je napisao(la):
Ovo je izgleda način da Mix nabije neslućeni broj postova na ovom sajtu :doh: ..bi ga il sam mučičario ili nisam a trebao bi da postujem :doh: Sve je ovo moje off topic zato što sam ja i danas mušičario :bleh:
Milanče, neću ja "nabiti" postove u ovoj temi. Zar ne vidiš koliko retko ostajem kod kuće? :lol: Do decembra ću imati samo nekoliko ovako tužnih postova.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
No FF for me today. So, the only thing i can do is FT. Štancujem pastrmske nimfe. Trebaće to. Ček da se prisetim malo za šta :dance:
main.php

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Danas nisam musicario izgiboh od alkohola sinoc.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Danas nisam musicario,a i ne znam kada cu,porazboljevase se deca od ovih promena vremena samo tako,ne pamtim da je jun bio ovako nestabilan.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ja bolujem od teškog i nepoznatog stomačnog oboljenja već treći dan. Propao sam od bolova i ležanja. Jul, a ja nisam mušičario 4 uzastopna dana. To mi se nije dogodilo u proteklih 10 godina. :(

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Mixmaster je napisao(la):
Ja bolujem od teškog i nepoznatog stomačnog oboljenja već treći dan. Propao sam od bolova i ležanja. Jul, a ja nisam mušičario 4 uzastopna dana. To mi se nije dogodilo u proteklih 10 godina. :(
Neces ti dugo. Tako isto i moj pokojni deda...Presamitio se tri dana i op....
Ponovo se ozenio xexexex

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Jebo te,pa ja ne mušičarim već tri nedelje čak ni na livadi.Ležim kući slomljenih leđa i ubi me želja.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ja ne da nisam mušičario samo danas nego igrom glupavih događaja ceo sedmi mesec nisam mogao na vodu (mušičarenje). Izgleda da če i avgust biti neki jadan a možda izađem čak dva puta  :'( A od septembra očekujem najviše i živim u nadi do tada.  :blush:

Danas sam malo prošetao oko jezera i ugledao drugog amura za ovih (sada već) 6 godina od kako živim ovde. To je pravi dragulj i retko se da videti u našem hladnom jezeru. Uz obalu u društvu šarana sam primetio mnogo debelu ali i dugačku ribu. Čekao sam da se valovi malo umire i tako za kakvih 20tak minuta stvarno, stade vetar, valovi se umiriše. Lepo sam ga mogao videti i uveriti se da se radi o amuru. Pravi torpedo od ribe, ribetina!!! Kroz  misli mi je prolazio film kako bi bilo da se takva riba okači na moju muvu na kraju moga predvesa.  :drool:  ::) Pusti snovi :blush: Onda me patosirala misao kako moram  i danas na posao  umesto da sam tu pored vode sa štapom u rukama ili barem sa maskom i perajama. Krivo mi da ne mogu ni sutra kada sam slobodan, da malo mašem....ahhh  :'( 

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Nisam musicario poodavno. Bilo je nekih blic izleta na po sat-dava, cisto da me mine zelja.
Radim od sumraka do svitanja, pa onda i dnevnu - da poludim. Tesi me samo cinjenica da cu videti Ribnik jos jednom u septembru

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Spremao sam se celog dana,vezao strimere raznih boja,jednostavno mi se ne da zadnjih dana,visa sila.Nadam se da cu kad sutra otvorim oci ugledati mirno i suncano vreme, a na Dunavu bonacu.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Mixmaster je napisao(la):
Zamislite, opet sam se zarazio istim virusom. Izgleda da nije pametno kupati se u zagađenim rekama i kopati po njihovom muljevitom dnu u potrazi za entomološkim otkrovenjima.
Evo, dva dana preležah. Nadam se da ću brzo živnuti, jer me čeka moja omiljena reka i omiljeni vodostaj na njoj. Naravno, ne ona koja me zarazila. :mad:

Vrh Dno