Betta splendens fight club

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Zato on ne voli da nosi kombinezon da mu se ne vidi bruka  :D
A ima i ono: "Mali, mali, al kad uvali bubreg odvali" ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Vrlo često zaboravim naslov teme, pored ovog vašeg Mix, pa Mix. Isuviše sam popularan. Srećom, većina onih sa kojima se susrećem na mestima gde mušičarim ne koristi Internet, pa ne moram da bežim od obožavatelja i obožavateljki. :eek:
Sve smo moje osobine pretresli, od veličine uma, količine riba, rasporeda zuba, odeće, obuće, zverstvsa, ali kad smo došli do toga da li mi je mali (pretpostavljam) penis, uplašio sam se.
Ne bih se uplašio da među vama ima pripadnica pola koji me seksualno privlači, ali s obzirom da ste svi ružni i grozni muškarci, moraću da povedem računa. Tolika popularnost među vama mi nije potrebna. Ne bih voleo da u nekoj džungli ili kanjonu naletim na nekog od svojih fanova koji zamišlja baš sve moje alatke i veštine.  :lud:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Cisto sumnjam da ne bi voleo. Ovde bas neces dobro tako da se prodas. Mada sam cuo da si vec morao da bezis, samo to tesko da bi se moglo zvati obozavateljima.
Mada ti je strah opravdan. Kao i zalost zbog napustanja ionako neprilicne teme.
Ova nova bas cveta.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
pedjabg je napisao(la):
Mada sam cuo da si vec morao da bezis, samo to tesko da bi se moglo zvati obozavateljima.
E, baš bih voleo da nam napišeš, šta si to čuo. Mnogo volim kad neko kaže "čuo sam". Još više volim da kaže "čuo sam i verujem u to".
Prenesi nam PedjaBG, šta si ti to čuo za mene, u dalekom Beogradu. Da vidimo kakve to vesti stižu niz Moravu.  ???

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Slika 1.
Jednog avgusta, pre 4 - 5 godina, lep i bled, a umereno visok, dapache onizak musicar vracao se prasnjavim puteljkom sa Nisave, trupkajuci "Tiger Wading shoes" po prashkastoj prashini polegloj na sagorelu banjsku travu pored hiopodroma, sa shtapom u jednoj ruci i sa nehajno, u ritmu njegovih teskih koraka zanjihanom kesom okacenom o struku ispranih platnenih pantalona...
nastavak u sledecem broju

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Betta splendens fight club by lazza
[flash=425,355]http://www.youtube.com/v/5t7DfAtGUmQ[/flash]
Vazno je da nije bilo smrtnih slucajeva u ovoj borbi. Posle par minuta su razdvojeni tj. cim je crveni pobedio ;) Plavi je poceo da bezi i tada je bilo vreme za "razdvajanje"

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Odličan i uzbudljiv snimak. Ove ribe vole da se bore. Mnogo je zdravije i prirodnije pustiti im na volju nego ih čuvati u samici.
Ja sam nekoliko puta odgajio po par stotina mladunaca ove vrste. Dakle, profesionalac. :lol:
Ako ima još zainteresovanih za ovaj plemeniti hobi, pomoći ću da odgajite najjače, najbrže, najokretnije i najsvirepije borce.
Lazzo, da kupujem sijamca?  ???

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Kupuj ima vec zainteresovanih. Pobednik sa ovog snimka se jos nije skroz oporavio. Fale mu nekoliko peraja tako da ce ga zameniti neki drugi, bolji, lepsi, mladji, vispreniji, jaci etc. :D

Vrh Dno