Betta splendens fight club

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Koliko vidim, sprema se RUMBLE IN THE JUNGLE! Lazza i Dr. Lucky će napraviti krvavi spektakl, borbu dve agresivne ribe u specijalnom akvarijumu. Nemam ništa protiv ovakvih akcija i doći ću da snimam fight.
Gadna zabava, ali interesantna. :tbumb:

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Nisam siguran dali su ovakve manifestacije zakonom dozvoljene u Srbiji. U svakom slucaju MIX ponesi svoju macku da pojede porazenog borca (posto ce on i onako da odapne peraje)  :doh: :doh: :blush:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
A bre palimo vas malo (lazza i ja, a prvi Mix zinuo). Cela ta akcija je brutalna i nece biti realizovana.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ne laži, Laki, nego spremaj "ring". Brutalna ili ne, nama će biti zabavna. Ja sam, samo radi zabave, ubio nekoliko stotina hiljada riba, pa neću da se pravim budala zbog jedne i to, ljudskom rukom gajene.
Da ti ne bi bilo toliko neprijatno što organizuješ mečeve riba boraca, razmisli kako završi velika većina tih riba, kada ih roditelji kupe napaljenoj deci. :(
Dakle, smrt je nešto što ih ionako ubrzo čeka, koliko ja poznajem akvaristiku.
Bolje je i za njega da crkne u borbi, nego da izgubi život od bakterija, neuhranjenosti ili previše hladne vode.
Jas nabavljam ljubičastog ubicu, koji će sa pobednikom prve borbe da se bori za TITULU! :smoke:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Radi sta hoces, ali mene vise da zajebes da uvalacis u gluposti. Ako sam napsao da me neinteresuje, znaci da me ne interesuje. Ni vise ni manje. Ako hoces organizuj borbe pasa, guranje kobasica, sta god! Tvoj dogamtcni pristup, bolje da ga mi ubijemo nego da rikne na drugi nacin mi je toliko besmislen, da nemam nameru ni da ga komentarisem!

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D Predlazem da se Mix u kupacim gacicama bori sam sa sobom u baletskoj sali pred auditorijumom mladjih ucenica i najstarijih ucenika.  :hammer: :hammer: :hammer:
Za kaznu, naravno. :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ja sam ljubitelj maltretiranja riba. Ribolovac-mušičar, ništa drugo i ne može biti. Oduzeo sam život stotinama hiljada riba iz čiste zabave, a još toliko povredio, pa ne vidim šta bi bilo strašno da bude povređena još jedna, i to, ljudskom rukom gajena, baš u tu svrhu. Zove se riba-borac, Betta splendens.
Ljubitelji riba su protiv njihovog maltretiranja, ali mi, mušičari vrlo često plašimo, ubadamo, zamaramo, grebemo, udaramo, stiskamo, pa i ubijamo najvrednije, divlje, ribe. To nam predstavlja veliki užitak.
Iz ugla nekog ljubitelja riba i njihovog zaštitnika, mi smo strašne babaroge.
Puštanje dveju riba na borbu, za mene je čisto zezanje. Dečija igra, u odnosu na ono što svakog dana radim ribama. :ninja:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Ima ima Peđa.Prednost domaćeg terena.Ne smijem da dam poređenje...

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D Ma nije, bio sam ja kod Lucky-ja dole, covek je isti i tamo i ovde. Stabilan.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
;) Ma nema VEZE, opet ces ga ocas izgradis.  :hammer:
Stabilan, nego sta! I u Bgdu i u Nisu nacist oslabi kraj Filoloskog fakulteta.
Jel ovo bolje?  :D

Vrh Dno