I ova tema se pretvori u MIXMASTER's FUN CLUB.

Ovo što pokušava da izračuna Piroman nije mnogo daleko od istine. Razmišljam o tome ozbiljno. Nije mi smešno.
Nešto mi se smanjio prosečan dnevni ulov poslednjih godina. Nekako, nemam toliko volje da vučem dvocifreni broj kilograma

.
Izneću jednu istinu o sebi, koju sam malo prikrivao, ali nemam više razlog za to. Baš da vidim kako će da reaguju moji fanovi.

Prosečan godišnji ulov (samo) klenova, u vreme kad mi je bilo stalo do što više ribe, kretao mi se u rasponu između 700 i 1000 kg. Mušicom, naravno.
U vreme strahovitih ekonomskih kriza, kršio sam propise o masi dozvoljenog ulova bele ribe, a nakon ostvarenog masakra, prodavao sam klenove. To nije nimalo čudno. S obzirom na to da je jedno vreme prosečna plata u mojoj zemlji bila manja od 50 DEM, mogao bih čak i da se
hvalim da nisam gladovao, švercovao cigarete, benzin, primao mito ili bacao mreže, dinamit i sl.. Uuuu, mnogo sam ponosan na to.
Sada se to promenilo i ribe uglavnom poklanjam familiji i sirotinji. Taj novi imidž će me uskoro proslaviti u selima duž Nišave, Timoka i Toplice.
Pitam se kakva li me budućnost čeka kada dečaci, kojima sam poklanjao i po preko 5 kg krupnih klenova, odrastu? Da li će me kritikovati zbog toga što sam radio? Da li znate kakvo je zadovoljstvo videti izraz lica nekog dečaka sa štapčićem od trske, kada mu dajete tolike ribe? Neuporediv sa vraćanjem iste u vodu. Provereno. Znate li da je sportskom ribolovcu zabranjeno čak i da poklanja ribe? Kršim taj zakon, pa makar me strpali u zatvor.
Voleo bih da "padnem" zbog toga. Uživao bih u zatvoru čitajući novinske članke pod naslovima poput "Robin Hood sa Nišave", "Sportski ribolovac hranio sirotinju", "Sportom do pomoći"...

:lol:
Hajde, fanovi, raspalite :machinegun: :rambo: