e tako vec moze!
da bi nekoko povratio stari sjaj evo jednog linka. Recnik koji znaci vise od Bensona! Pogledati definiciju Dirty Sanchez!
http://www.sexglossary.com/
Najgore je što i ja to čitam.Ahaha - to je pravi MIXMASTERMixmaster je napisao(la):Ja sam ljubitelj maltretiranja riba. Ribolovac-mušičar, ništa drugo i ne može biti. Oduzeo sam život stotinama hiljada riba iz čiste zabave, a još toliko povredio, pa ne vidim šta bi bilo strašno da bude povređena još jedna, i to, ljudskom rukom gajena, baš u tu svrhu. Zove se riba-borac, Betta splendens.
Ljubitelji riba su protiv njihovog maltretiranja, ali mi, mušičari vrlo često plašimo, ubadamo, zamaramo, grebemo, udaramo, stiskamo, pa i ubijamo najvrednije, divlje, ribe. To nam predstavlja veliki užitak.
Iz ugla nekog ljubitelja riba i njihovog zaštitnika, mi smo strašne babaroge.
Puštanje dveju riba na borbu, za mene je čisto zezanje. Dečija igra, u odnosu na ono što svakog dana radim ribama.![]()
Mixmaster je napisao(la):Evo šta piše u Enciklopediji životinja (The Marshall animal Encyclopedia):
"Sijamska RIba Borac
Mužjaci ove ribe se gaje radi učestvovanja u organizovanim borbama, dok se u divljini bore sa suparnicima za teritoriju. Za vreme..." prepisao sam od slova do slova.
Našu decu zlikovci u enciklopedijama uče da se ove ribe gaje zbog organizovanja borbi. Sramota!!!Najgore je što i ja to čitam.
Donekle se slažem sa tobom Mix.Mixmaster je napisao(la):Svaki mušičar na ovom svetu maltretira nedužne ribe i nema nikakvog smisla da on kritikuje odgajivače riba-boraca.