simpson H je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
Oni koji u MFSSRS predstavljaju Gocija, Blue Foxa, Gringa, Jr-a i slične, biće uskoro izbačeni iz upravnih organa te organizacije.
Nimalo me ne interesuju njihove "prijateljske" i "poslovne" veze sa bilo kim. Moj posao, kao legitimnog predstavnika niških mušičara, je da sa nekoliko overenih dokumentata i par veoma jednostavnih argumenata dokažem da je njihov "angažman" drska prevara, a njihovo pojavljivanje na Skupštini MFSSRS uvreda za tu organizaciju i Mušičarsku Sekciju Niša.
Ovo se zove "Kako mali Djokica zamislja". Nisam ocekivao da si toliko tvrdoglav. Postoje samo dve opcije. Ili da pokusas da rusis MFS zato sto je svoje clanove koji hoce da rade izabrala na funkcije (SF-Horor-Komedija) ili da uskratis svoju ekipu iz MSN za takmicenja istupanjem iz MFS (Horor). U oba slucaja ispastaju musicari i prosto ne mogu da poverujem da se tako neodgovorno ponasas.
Auuu, pa ja ovo tek sad videh! Zanimljivo.
Simpsone, opet si sve ispomešao.
Osnivač i jednoglasno izabrani predsednik najuglednije mušičarske sekcije u Srbiji nije "Mali Đokica" i zvanično predstavlja mušičare Niša. Ako taj kaže: "Ovi ljudi su prevaranti" i preda dokument koji to potvrđuje, onda uprava MFSSRS mora da se uozbilji i razmotri to.
To je sve. Veoma je jednostavno.