Ada??????

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Danas se vrlo tajnovito odrzalo okupljanje musicara u Beogradu???
Ima li ko ikakvu informaciju????
O cemu se pricalo???Ima li zakljucaka???
Zasto takva tajnost???
MFS je u pitanju???
Zasto smo ne obavesteni???

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
PROTA71 je napisao(la):
Zasto takva tajnost???
MFS je u pitanju???

Kako tajnovito Proto pa nije MFS tajna organizacija. Obavesteni su svi  predsednici sekcija i klubova kao i osnivaci i clanovi upravnog odbora MFS...

Nije se pricalo vec se radilo, podeljeni su zadaci po sektorima ljudima koji hoce da rade taj deo posla, zakljucaka nema jer se nista nije zakljucavalo :D
Procaskah i sa predsednikom tvoje sekcije.

H

humphrey

Guest
simpson H je napisao(la):
PROTA71 je napisao(la):
Zasto takva tajnost???
MFS je u pitanju???

Kako tajnovito Proto pa nije MFS tajna organizacija. Obavesteni su svi  predsednici sekcija i klubova kao i osnivaci i clanovi upravnog odbora MFS...

Jel pala vlada?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Mene su zvali. Taman sam iskoristio priliku da potpišem vredan ugovor sa firmom Ross Reels. Transfer iz RST-a je skupo plaćen, ali Ross Team nije žalio pare da u svoje redove dovede najboljeg. Zadovoljstvo je obostrano. što se jasno vidi na slici.

Prilozi

• ROSS TEAM SERBIA.jpg
    ROSS TEAM SERBIA.jpg
    43,7 KB · Pregleda: 151

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Otkud tajnovito, obavešteni i pozvani su svi oni koji su učestvovali u radu MFS-a, a utisak dana je brojnost (odokativno preko 40 mušičara, Vranje, Niš, Raška, Užice,Čačak, Ivanjica, Beograd, Novi Sad, Pančevo,...) pošto je došlo i mnogo mušičara kao posmatrača.

Probaću ukratko da objasnim glavnu temu - organizaciju takmičenja u 2009. godini.
Kao prvo, ako želimo zvanično da se takmičimo na evropskim i svetskim prvenstvima, moramo se takmičiti u okviru Saveza Sportskih Ribolovaca Srbije, po zvaničnim pravilima. Ona podrazumevaju 3 kola po Udruženjima, zatim Zonska takmičenja iz kojih najbolji formiraju Saveznu Ligu koja kreće u junu!!! Najboljih 10 iz protekle takmičarske godine formiraju reprezentaciju i oni su direktno plasirani u Saveznu ligu. Savez obezbeđuje obučene sudije, sredstva, medalje,... počevši od zonskih takmičenja pa na gore.

Sve u svemu brdo posla oko organizacije naročito ove prve godine, i juče su formirani svi mogući organi, koordinatori, Skupština i Upravni Odbor. Treba što pre razjasniti pravila, skrojiti ih prema mušičarskim uslovima takmičenja i u martu održati taakmičenja po udruženjima!!!

Zvanično će sve biti objavljeno na sajtu MFS kada se sredi zapisnik, a koliko sam čuo on se menja i JR je glavni i odgovorni po tom pitanju

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Au,izgleda da je debela lova bila u igri prilikom ovog transfera :smoke:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Mixmaster je napisao(la):
Mene su zvali. Taman sam iskoristio priliku da potpišem vredan ugovor sa firmom Ross Reels. Transfer iz RST-a je skupo plaćen, ali Ross Team nije žalio pare da u svoje redove dovede najboljeg. Zadovoljstvo je obostrano. što se jasno vidi na slici.
Ahahahahahaha

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Par fotografija sa jučerašnje sednice

Prilozi

• ada 1.jpg
    ada 1.jpg
    98,6 KB · Pregleda: 161
  • ada 2.jpg
    ada 2.jpg
    98,3 KB · Pregleda: 158
  • ada 3.jpg
    ada 3.jpg
    96,6 KB · Pregleda: 148
  • ada 4.jpg
    ada 4.jpg
    82,9 KB · Pregleda: 144
  • ada 5.jpg
    ada 5.jpg
    96 KB · Pregleda: 159
  • ada 6.jpg
    ada 6.jpg
    81,3 KB · Pregleda: 137
  • ada 7.jpg
    ada 7.jpg
    95,8 KB · Pregleda: 161

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Kao nova Ross zvezda, odmah sam se uključio u obučavanje početnika. Kada sam video koliko će posla biti, uhvatio sam se za glavu! :doh:

Prilozi

• Simpson i novi Ross FC instruktor.jpg
    Simpson i novi Ross FC instruktor.jpg
    190,5 KB · Pregleda: 317

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Sve je izgleda bilo lepo, samo mi uzitak kvari ova kolektivna slika gde su neki popeli na stolove i stolice kao pevaljke iz granda :(

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Vidi se dobro poznavanje Grand Show-a. Nego, Grongo, što ti tvoji drugari, "genijalci" za Photoshop, ne obrišu jedinu trojicu legitimnih predstavnika Mušičarske Sekcije USR "Nišava", da ti se ne kvari užitak?
U stvari, evo ja ću ti pomoći:

Prilozi

• Bez majmuna koji smetaju Grongu.jpg
    Bez majmuna koji smetaju Grongu.jpg
    47 KB · Pregleda: 177

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Kao nova Ross zvezda, odmah sam se uključio u obučavanje početnika. Kada sam video koliko će posla biti, uhvatio sam se za glavu! :doh:

Ahahahah pa sam ti uterao 27+ metara sa glavom :D, pocetnicki nema sta.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Vidi se dobro poznavanje Grand Show-a. Nego, Grongo, što ti tvoji drugari, "genijalci" za Photoshop, ne obrišu jedinu trojicu legitimnih predstavnika Mušičarske Sekcije USR "Nišava", da ti se ne kvari užitak?
U stvari, evo ja ću ti pomoći:

Sto se odmah ljutis, pa nisam ja kriv sto se kao selac penjes na klupe i astale da bi strcao  :D A ovo drugo jes tacno da mi kvari uzitak kad Nisku sekciju u MFS-u predstavlja neko ko nema elementarnu kulturu.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ionako ova tema ne nosi naslov adekvatan onome zbog čega smo se juče okupili u Beogradu, pa možemo malo da se zezamo. Nadam se da će neko otvoriti ozbiljniju temu pod nazivom "MFS u okviru SSRS" ili nešto slično i dati ozbiljan izveštaj o ovom događaju.
Dok se to ne desi, možemo da gledamo šta je drugo "Ada" ponudila okupljenima i onima koji nisu bili tu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno