Istina da sam van događanja i za za razliku od svih vas bliže Nišu, recimo neupućen, malo tko još ne zna da ste podjeljeni ako ne drugačije a ono na otvorenim raspravama gdje se god pojavite na forumima.
I pored svega dijelim Simsovo mišljenje i nad time se zamislite svi (da ne nabrajam poimence) mušičarenje iznad svega, neka vam to bude pred očima a ne ispravljanja krivih Drina, imam sličnu situaciju kao vašu kod mene u zajednici gdje mi je teško ne uzeti stranu, no uistinu neka vam viši cilj bude na umu kao i meni. Ispravljanje prošlosti je teško, za neke i kasno, a za neke i nije. Ako imate imalo snage suzdržite se režanja jednih na druge, napravit time prvi korak, a onda dalje radite odgovorno i zakonski , glupo je da mušičari oko vas ispaštaju jer ste tvrdokorni a jadni neupućeni i neopredeljeni mušičari ostaju sa strane jer ne znaju kome da se priključe. Zajebite to, ovo do čega ste došli ne treba uništiti nego izgrađivati, mogli bi biti odličan primjer i puno šire no što mislite. Namjerno ne iznosim simpatije ni prema jednima (mada postoje) jer to što se kod vas radi nije rješenje, nego kompliciranje situacije. Znanje imate, stručnosti imate , iskustva imate, pa jel moguće da ćete i vi potvrđivati da su svi balkanci samo dobri kad im neko zapovjeda a sami se ne znaju dogovoriti ništa.
Mušičari ste a ne političari, tako se i ponašajte. Konstruktivno i samoodgovorno, na kraju živ čovjek griješi ali se to da i ispravit zar ne ? Tiha voda brijege valja.
Ovo je prvi i zadnji put da se uplićem u vaše rasprave, uistinu se ne smatram ni sudijom, ni osobom koja bi imala prava praviti reda među vama, ali se bar zamislite nad time dali je interes MSN-a općenito tjeranje maka na konac ili širenje znanja i mušičasrkog duha.