Ada??????

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Mixmaster je napisao(la):
Ionako ova tema ne nosi naslov adekvatan onome zbog čega smo se juče okupili u Beogradu, pa možemo malo da se zezamo. Nadam se da će neko otvoriti ozbiljniju temu pod nazivom "MFS u okviru SSRS" ili nešto slično i dati ozbiljan izveštaj o ovom događaju.
Dok se to ne desi, možemo da gledamo šta je drugo "Ada" ponudila okupljenima i onima koji nisu bili tu.

Cekaj bre pa i ti si "delegat" i funkcioner tog tela pri SSRS, red je da obavestis javnost o detaljima.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
simpson H je napisao(la):
Ionako ova tema ne nosi naslov adekvatan onome zbog čega smo se juče okupili u Beogradu, pa možemo malo da se zezamo. Nadam se da će neko otvoriti ozbiljniju temu pod nazivom "MFS u okviru SSRS" ili nešto slično i dati ozbiljan izveštaj o ovom događaju.
Dok se to ne desi, možemo da gledamo šta je drugo "Ada" ponudila okupljenima i onima koji nisu bili tu.

Cekaj bre pa i ti si "delegat" i funkcioner tog tela pri SSRS, red je da obavestis javnost o detaljima.

Mogao bih, i umalo to da uradim, ali mislim da je bolje da predsednik ove naše organizacije, Aleksandar Vučković, kod koga je (pretpostavljam) zapisnik, to preciznije uradi, jer je daleko najaktivniji i najupućeniji.

A ovo "Ada...????" je naslov za zezanje, koliko ja vidim, pa preporučujem otvaranje teme sa adekvatnim naslovom.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
gringo je napisao(la):
A ovo drugo jes tacno da mi kvari uzitak kad Nisku sekciju u MFS-u predstavlja neko ko nema elementarnu kulturu.

Znam da ti kvari. I treba da ti kvari. Ti bi da MSN predstavljaju slučajno prikupljeni klošari po ulicama, a ne njen osnivač i jednoglasno izabrani predsednik.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Trebalo ti je vise od sat vremena da smislis ovakav odgovor :'(.  Dobar taj predsednik koji se penje na stolove kao pevaljka u nekoj štajgi na Ibarskoj magistrali :doh:. Da te nije neko zakitio :-X pa si se penjao? :D

Max

Junior member
Učlanjen(a)
17.01.2009.
Broj reagovanja
0
gringo je napisao(la):
A ovo drugo jes tacno da mi kvari uzitak kad Nisku sekciju u MFS-u predstavlja neko ko nema elementarnu kulturu.

Znam da ti kvari. I treba da ti kvari. Ti bi da MSN predstavljaju slučajno prikupljeni klošari po ulicama, a ne njen osnivač i jednoglasno izabrani predsednik.

...kad Nisku sekciju u MFS-u predstavlja ... ili ... da MSN predstavljaju...

O čemu se sad tu radi o sekciji ili windovsima ? Mixmasteru jesi se zezno u navodu il sam ja blesav pa mogu da pofatam o čemu pričate ? Ko koga tu predstavlja ili ne predstavlja?

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Šta ti nije jasno Max, pevaljka faćkalica  :D predstavlja MSN u MFS-u :bye:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Grongo je baš zapeo da USR "Nišava" potegne pitanje kredibiliteta nekih Nišlija koji su došli na skupštinu MFSSRS mimo jedine mušičarske organizacije u Nišu, članice i osnivača MFS i pokušali da na prevaru zauzmu mesta u njenoj upravi, kao pripadnici navodno nekog drugog, nepostojećeg kluba. Ispalo je da oni koji su odbačeni (ili čak kažnjeni- suspendovani) u svom udruženju, sada treba da traže utehu kod MFSSRS-a, pomoću vezica i usput prikupljenih prijatelja-"glasača", koji se juče prvi put pojaviše među nama.
Ja sam na jučerašnjem sastanku predao predsedniku MFSSRS overenu pismenu potvrdu sa spiskom trojice predstavnika USR "Nišava" na ovom skupu i jasno stavio do znanja svoju primedbu.
Na sledećem sastanku Foruma Mušičarske Sekcije Niša (MSN) će biti razgovora o ovom skupu i ovom (za većinu neprimetnom) incidentu, pa treba očekivati i zvaničnu reakciju za par dana iz Jug Bogdanove 12.
Ja ću se lično založiti da sve prisutne Nišlije, koje nije delegirala Mušičarska Sekcija našeg udruženja, budu odbačene sa svih funkcija MFSSRS i MFS.

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Lično,nemam ništa ni protiv jednog jedinog čoveka,kao ni Ivan Dragojlović,koliko je meni poznato.Pa tako ni protiv,da tako kažem,dva tabora nišlija.Ne interesuje me ni Vaš sukob,ni prepirke,prepucavanja,razmirice....To je Vaš problem,napravili ste ga,pa ga sami i rešavajte sami.
Sa svim nišlijama sam u dobrim međuljudskim odnosima,a mišljenje kakav je ko,zadržavam za sebe.
Mušičarska federacija SSRS je juče započela svoj rad i neće se baviti ovim problemima,već će raditi ono što je propisano Statutom Saveza sportskih ribolovaca Srbije.

PS.Nisam čovek koji voli da se svađa i da polemiše tako je ovo jedini moj komentar na sva prethodna mišljenja i pisanja ovde

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Sale Župa je napisao(la):
Ne interesuje me ni Vaš sukob,ni prepirke,prepucavanja,razmirice....To je Vaš problem,napravili ste ga,pa ga sami i rešavajte sami.

Sale, mi smo odavno rešili sve razmirice u niškoj mušičarskoj sekciji. Ne znam otkud nekome ideja da još nešto treba da rešavamo. Sve je rešeno i dobićeš to na papiru. Ne postoje nikakva dva tabora, samo jedna Sekcija, koja sasvim normalno funkcioniše.
Na sledećem sastanku Foruma niških mušičara će se raspravljati o ovome i preduzeti neki koraci u skladu sa odlukama koje ćemo doneti. Kao predsednik MFSSRS-a dobićeš sve odluke i informacije blagovremeno.
Mušičarska Sekcija USR "Nišava" nije niški kafanski folk sastav, koji je na Adi odsvirao kratrak bleh set, već jedna od najozbiljnijih mušičarskih organizacija na Balkanu, tako da verovatno nećemo dozvoliti ovakve incidente i propuste.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ajde bre ne baljezgaj vise ovde jer si odavno provaljen. Izabran si od clanova upravnog odbora udruzenja koji pojma nemaju ni o sekciji ni o njenim clanovima. Uvlacio si im se u dupe govoreci kako sekciji ne treba toliko novca koliko je dobila kad ti nisi imao nikakav udeo u vlasti. Naravno svakom gazdi je u interesu da ga stvari sto manje kostaju. Da skratim pricu, svoju poziciju si dobio tako sto si trampio najveci deo novca koje realno pripada MSN za svoju poziciju. I sad ovde prosipas priče kako sve savršeno funkcionise, ima  materijala za vezivanje, sredjujes Moravicu... Kakva gomila gluposti! Ovo sto tudje ideje predstavljas kao svoje me ne dotice, al mi je iskreno zao svih onih koji su srecni sa tim mrvicama koje si im razbacao po podu i jos ih ubedjujes da treba da budu srecni sto ih imaju.
Na toj tvojoj sekciji sedi šačica krivolovaca i zbunjenih koji nisu dovoljno upuceni u problematiku. Dal ozbiljno mislis da bi dobio tu poziciju da su se pitali Niski musicari kad te makar 90% njih prezire?

Z

Zakula

Guest
gringo je napisao(la):
Ajde bre ne baljezgaj vise ovde jer si odavno provaljen. Izabran si od clanova upravnog odbora udruzenja koji pojma nemaju ni o sekciji ni o njenim clanovima. Uvlacio si im se u dupe govoreci kako sekciji ne treba toliko novca koliko je dobila kad ti nisi imao nikakav udeo u vlasti. Naravno svakom gazdi je u interesu da ga stvari sto manje kostaju. Da skratim pricu, svoju poziciju si dobio tako sto si trampio najveci deo novca koje realno pripada MSN za svoju poziciju. I sad ovde prosipas priče kako sve savršeno funkcionise, ima  materijala za vezivanje, sredjujes Moravicu... Kakva gomila gluposti! Ovo sto tudje ideje predstavljas kao svoje me ne dotice, al mi je iskreno zao svih onih koji su srecni sa tim mrvicama koje si im razbacao po podu i jos ih ubedjujes da treba da budu srecni sto ih imaju.
Na toj tvojoj sekciji sedi šačica krivolovaca i zbunjenih koji nisu dovoljno upuceni u problematiku. Dal ozbiljno mislis da bi dobio tu poziciju da su se pitali Niski musicari kad te makar 90% njih prezire?

:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: Tragedija!

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Zakula tragedija je sto si hvatan u krivolovu na Moravici.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Zakula sa kesicom za smoki,a ti sa dzakcetom od paprike....

Z

Zakula

Guest
Da,da....I sa pastrmkama kao mali prst,dok je BF hvatao pastrmke od 62cm (ne znam koliko je u kilogramima,mozda 0.45 kg ili greshim??)....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno