Blue Fox Famozni je napisao(la):Svaka cast,ti si moj favorit...
E a sad da ti objasnim neke stvari vezano za dozvolu..
Svi dobro znamo da je podeljena Srbija bila u 4 rejona.
Doplata je isla za svaki rejon po 2000 Hiljade dinara dragi moj uvazeni posetioce sajta.
Znaci zajedno me je dozvola kostala 10.000 hiljada.
Plus sto sam doplatio za Nacionalni park 2000 hiljadarke da bi mogao mirno da tumaram Visocicom pa ti svedi racunicu, nije toliko komplikovano. Na kraju krajeva i nijebitno koliko sam je platio,ali da me 3 puta kontrolisu i na moje oci pustali ljude da pecaju bez dozvole,mrezom,dinamitom,strujom .....eeeeeeeee
E bata SIMPS. odatle moj revolt
E brate Fox to sto si sad rekao nije istina! Nije moglo svuda da se doplati. Do juna nije moglo nigde da se doplati jer se nisu dogovorili a od juna je i moglo ponegde, ali za Vojvodinu nisi mogao nigde da platis doplatu a ti si malo pozurio sa racunicom da Vojvodina nije teritorija Srbije. E analogno tome (ili digitalno tome) nisi imao dozvolu za celu Srbiju. I sto lepo brate ne kazes ko je pred tobom "pecao" dinamitom jer njegovim neprijavljivanjem i ti si saucesnik u delu.
Znaci smiri svoje maladalacke strasti i revolt i pokusaj racionalnije da sagledas celu situaciju. Ja sam dva puta naisao na tiroldzije na Drini i oba puta se posvadjao sa njima i zvao kontrolu? Zasto ti to nisi uradio? Nego si nasao da dodjes na neki forum i kukas kako je skupa dozvola, kako se nista ne radi i kako neces platiti za sledecu godinu pokazujuci pritom srednji prst.