compshop
Hero member
Nemam nameru nikoga da uvredim...Ali onaj ko radi za 15000 din nije bas normalan. Meni je racun za struju oko 12000, za gas oko 10000, za vodu oko 1500, kablovsku 800, net 2500, telefon, knjigovodja, gorivo, porez, hrana, krpe, zezanje, devojcica, .... Dakle, ako neko radi za 15000 mora da preispita svoje zivotne odluke i razmisli da li je sposoban da priusti sebi luksuz odlaska na vodu. Sa druge strane, da platim 10000 za ribolov u Srbiji ?!?!?!?!?!?!?
ozzz: . Potrosicu 3x ovoliko na Ribniku i boze zdravlja na ostalim Bosanski rekama gde gazda pored para za dozvolu zasluzuje i litar domace rakije. Gradac - skidam kapu i platicu duplo ako treba! Drina - platim dozvolu kad cuvar naleti na mene (svaki 25. put a i to im je mnogo za onu lakrdiju na reci). Kada ribolovno drustvo pocne da mi titra jaja sa uredjenom obalom, cistom vodom punom ribe, jakom cuvarskom sluzbom i jednolicnim standardima za sve ribolovce, platicu 30000 dinara za 1 godinu ribolova. Ali tada nece biti potrebe za tim silnim parama.....Placace strani ribolovci sa naslovnih stranica ff magazina, placace GAZDI na vodi koji je ulozio novac, vreme i ljubav u vodu kojom gazduje. Placace coveku koji nije nasledio poziciju ribocuvara od tece vec se skolovao za posao koji radi