ZVEZDA - PARTIZAN

Ajmo navijači...

• Crvena zvezda

Glasovi: 11 57,9%
  • Partizan

Glasovi: 4 21,1%
  • Ni jedan od ova dva kluba

Glasovi: 4 21,1%

• Ukupno glasača
    19
  • Anketa je zatvorena .

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
tomos rider je napisao(la):
Zvezdasi ispadaju smesni sa ovakvim izjavama....ne volim ovo zvezda-partizan natezanje ali kako neko moze da drvi o necemu ako je prva pobeda dosla posle 3 godine??!? A u basketu....ne smem ni da pomislim.Dok je zvezda mlela Partizan,cutao sam i gutao knedle.....sad je Partizan taj koji je bolji i to je realnost.Stop bullshitin'

Bas me nesto ziga sto tebe nervira to natezanje. Realnost se videla u ove dve utakmice ko igra a ko se brani. Koliki je posed lopte i kakva je igra jednih a kakva drugih. To je realnost koju su videli milioni gledalaca sinoc. Realnost je da igrate kao Javor B taktikom 6-4-0 i ispucavanjem lopte u kukuruz. A mi vas stisli 3x vise nego Arsenal :)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Bas me nesto ziga sto tebe nervira to natezanje. Realnost se videla u ove dve utakmice ko igra a ko se brani. Koliki je posed lopte i kakva je igra jednih a kakva drugih. To je realnost koju su videli milioni gledalaca sinoc. Realnost je da igrate kao Javor B taktikom 6-4-0 i ispucavanjem lopte u kukuruz. A mi vas stisli 3x vise nego Arsenal :)

Realnost je 2:0 + 0:1 = 2:1 i ovaj sto uterao 2 komada igra finale  :lol:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Hahahaha,kad se sad nisam slogirao nikad necu...
Eeeee moj SIMPS,nemoj tako,mislim ne ide ti uz godine....

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
:D
Simpsone,sunasce,pa ti si malko uvredjen? :D :D
Ajde ajde....uvek je tu next year...... :bye:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
crni je napisao(la):
Auuuu ti si onako bas realan :doh:  :D

Volim sto si ti gledao obe utakmice pa znas koliko sam realan.

Meni je ovo sasvim dovoljno kada procitam u omrazenom Ruznalu, jos odlicno poznajem Zorana jer smo isli u isti razred i znam kolika je Grobarcina
Evo ipak je i on smogao snage da bude realan pa napisa:

Zurnal..

ПЕНАЛ: Звезда заслужила финале

6 апр, 2011
Пише: ЗОРАН СТОЈАДИНОВИЋ
У финалу Купа Србије играће Војводина и незаслужено Партизан. Новосађани су у оба меча били бољи од Слободе, а у судару вечитих ривала – за две класе слабији у првој утакмици црвено-бели, надиграли су црно-беле, али се победи над вечитим ривалом нису радовали. Губитници су славили на Маракани!

Роберт Просинечки није чудотворац, а ни Црвена звезда преко ноћи није постала чудесно јака, али су њени фудбалери заједно са својим тренером показали срце које је Александру Станојевићу и црно-белима у добром делу меча било у петама. У игри без садржаја и акцијама без идеје фудбалери Партизана суочени са играчима Црвене звезде у последњих пола сата дербија деловали су несвакидашње инфериорно, као да испред себе имају играче Шахтјора или Арсенала, на пример.
Звезда није Шахтјор, слабија је играчки била и од Партизана, али ће 6. април вероватно представљати прекретницу у стварању тима Роберта Просинечког. Дрски, агресивни, одлично физички припремљени – црвено-бели су пре свега добили битку на средини терена где је Станојевић умало прокоцкао сав капитал који је стекао у првом полуфиналном дуелу. Ушао је у финале и то ће се памтити. А да није?
Кад се екипа панично брани јер везни ред не постоји, а нападачи су одсечени, логичне су и грешке дефанзиваца који су под сталном пресијом. Стефан Савић је два пута испао из игре, међутим чак и да је Калуђеровић постигао и други гол, млади штопер не би био кривац за неуспех, као што ни талентовани нападач не би био једини заслужан за евентуални успех Звезде. Снага колектива основ је за успех који се надграђује индивидуалним квалитетом. Црно-бели су се колективно бранили и колективно славили после утакмице са својим навијачима, а сви остали колективни и индивидуални плусеви остали су иза црвено-белих.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
partizan je jos jednom dokazao da je zasluzeno tamo gde je......jedna slaba tekma je nista......valjak nastavlja put ka duploj kruni :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
gegula je napisao(la):
partizan je jos jednom dokazao da je zasluzeno tamo gde je......jedna slaba tekma je nista......valjak nastavlja put ka duploj kruni :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Druze u prvoj utakmici smo vas tek ponizili po prikazanoj igri. Kiks uplasenog osamnaestogodisnjaka i vasa sumanuta sreca da ne primite ni jedan iz 5 stopostotnih sansi Zvezde vas je dovela u finale koje po prikazanoj igri ne zasluzujete. Oslanjanje na individualni kvalitet penzionera je pogresan put i samo je pitanje trenutka kad ce se raspasti vasa igra u potpunosti.
Nije ni bitno, prosli ste jer se i sreca racuna ali strah vam je u ocima, trenera i svakog igraca. Ne pomaze tu ni EPS ni Zekstra ni ministar policije ni predsednik drzave. Polako ali sigurno dolazite na mesto koje vam po dugogodisnjoj tradiciji pripada i samo zbog nesposobnosti da se na vreme sagleda problem u kom je bio jedini istinski evropski i svetski sampion sa ovih prostora. Boravili ste malo na vrhu jer smo dozvolili da se igraju sa nama razni Miskovici, Toplice i Dan Tane. Sve ste ucinili da skenjate i FK ali to je ocigledno preveliki zalogaj za vas i vec se vraca kao shamar.
Dosta je bilo brukanja ove Srbije po Evropi. Budi se pravi sampion...

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Evo da se javi jos jedan Zvezdas, cisto da se zna da simpson H nije sam ali mrzi me da se raspravljam oko sporta, politike kao i velicine riba koje nisu slikane  ;)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
:yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:

Prilozi

• grobarska.jpg
    grobarska.jpg
    104,5 KB · Pregleda: 122

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
I ako sam grobar ovo potpisujem....

simpson H je napisao(la):
Oslanjanje na individualni kvalitet penzionera je pogresan put i samo je pitanje trenutka kad ce se raspasti vasa igra u potpunosti.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
I da se salis ja mislim ozbiljno. I to ne samo na vas. I mi imamo invalide tipa Koromana ili Dejana Milovanovica za koji ce nam da mi je samo znati.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
I ja sam ozbiljan i to mrtav ozbiljan.Sve vise mi Partizan lici na neki gerontoloski centar ili neku banju a to me mnogo nervira...cuj nervira uzasava me!!!
Lele Koromana mi ne pominji procitao sam u novinama da bi pojedini celnici voleli da ga vide u Partizanu  :toalet:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
:doh: :doh:

Prilozi

• umrlica.jpg
    umrlica.jpg
    38,4 KB · Pregleda: 156
  • umrlica.jpg